grazia

Vesti

Žizel Bundšen je postala maskota Olimpijskih igara u Riju

Trijumfalni izlaz poznate Brazilke na otvaranju Olimpisjkih igara u Riju ostaće upamćen ništa manje od skupih specijalnih efekata.

Na svečanom otvaranju XXXI letnjih Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru, glavni grad Brazila postao je prvi grad u Južnoj Americi, izabran za Olimpijadu. Latinoamerička zemlja se ne može pohvaliti velikim razmerama u organizaciji događaja - za razliku od Londona, Pekinga i Olimpijade u Sočiju, ceremonija u Riju organizovana je sa mnogo manje novca.

Međutim, Brazilci su bili u stanju da organizuju svečano otvaranje i bez velikog budžeta, a njihove zvezde su voljene širom sveta. Dakle, jedan od najpopularnijih brazilskih modela na planeti – Žizel Bundšen postala je maskota Olimpijskih igara. 36-godišnja lepotica, pre nekoliko godina, najavila je završetak karijere modelinga, ali zarad Olimpijade u svojoj zemlji pristala je da prošeta na dugoj pisti. Ona je prošetala 150 metara dugom pistom na stadionu "Marakana" i pozdravljena je gromoglasnim aplauzom gledalaca.

Žizel se pojavila u sjajnoj haljini sa dugum šlepom brazilskog dizajnera Alekander Herkoviča. Kosa je bila u blagim talasima, a izlazak modela je propraćen pesmom Danijel Žobima "Girl from Ipanema" (jedna od plaža u Rio de Ženeiru).

Pročitajte još

Povezane teme

Vesti

6 vodećih trendova za 2023. koje poznate ličnosti već nose

Ostavite ekspertima da prvi usvajaju nove stilove.

Stil dana

Perfektno obučena i kad ide u šoping: Kejti Holms kraljica ležernosti

Glumica je u jednostavnoj, ali veoma elegantnoj kombinaciji šopingovala u Njujorku.

Inspiracija

5 načina da nosite perjane jakne po uzoru na IT devojke

Hlado vreme znači samo jedno – slojevito oblačenje i jakna napunjena perijem

Vesti

Black Week u CCC-u!

Proslavite nedelju izuzetnih promocija! Black Week u CCC-u je izuzetna prilika da kupite najmoderniju obuću i modne dodatke po cenama nižim i do -30%.

Easy Chic

Stilski vodič Meg Rajan za poznu jesen

Holivudska glumica kao večiti izvor inspiracije.

Inspiracija

Melly Myers: Volim pozitivne i optimistične ljude

Bistra i spektakulrna glumica, Melly Myers, ne samo da je poznata po svojoj radnoj etic ii 5 filmova koje je snimila ove godine, već i po svojoj neverovatnoj ličnosti koja je puna...

Film

Elegantne kombinacije Ris Viterspun i Dženifer Aniston pravo sa snimanja

Serija “The Morning Show” uskoro dobija svoju treću sezonu, a njene glavne zvezde se ovako oblače za dolazak na set