Calzedonia: Emocija zvana leto

Prirodna i spontana priča povodom lansiranja kolekcije za plažu od strane brenda Calzedonia.

Novi način komuniciranja, onaj koji je Calzedonia već odabrala od sezone proleće/leto 2020. i koji se nastavlja kolekcijom Beachwear – priča koja se fokusira na emociju slika.

Za leto 2020. kolekcija za plažu Calzedonia predstavljena je kroz spontanu i privlačnu priču, punu dobrih vibracija. Stručni objektiv Bena Wattsa uspeo je da uhvati i ispriča istinite priče kroz snimke koji izražavaju autentične, prirodne i spontane trenutke. U snimcima engleskog fotografa pronalazimo slike i senzacije koje leto sa sobom donosi. Fascinantna panorama Južne Afrike takođe pomaže u prenošenju ove prirodne i iskrene priče. Pozitivan, direktan i ličan ton koji će vam omogućiti da bolje doživite leto kroz Calzedoniu.

Predlozi za plažu povezani su sa najnovijim modnim trendovima sezone: komadi sa vintage aromom, inka otisci, bezvremenske pruge, mikro cvetni otisci i još mnogo toga!

Prva velika tema koja će otvoriti letnju sezonu na plažama 2020. godine je: Crinkle kolekcija.

Zgužvani 3D efekat daje prednost i veoma cool izgled ovim modelima koji su predloženi u jarkim svetlim bojama, a takođe i sa mikro cvetnim otiscima. Savršeno se prilagođavaju različitim potrebama i ukusima, čineći da se svaka žena oseća savršeno ugodno. Kako bi stvorio uvek nove kombinacije, Calzedonia predlaže različite alternative i za donje delove. modele sa vezicama i šljokicama, moderne brazilske modele sa V prednjim izrezom i visokim strukom u stilu 80-ih, kao i vrlo ženstvene modele. Trend koji je eksplodirao u poslednjoj sezoni i koji je brzo zarazio i najvernije žene koje nose dvodelne bikinije su jednodelni kupaći kostimi koje je Calzedonia predložila za leto 2020. godine. Ovi komadi su kolekcionarski predmeti koje svi morate imati. Razlog? Zato što su sofisticirani, elegantni i savršeno oblikuju vašu siluetu.

Štaviše, takođe su zaista svestrani i cool, a ne moraju biti samo za odlazak na plažu. Jednostavno ih kombinujte uz maksi suknju ili farmerice visokog struka i evo savršenog izgleda za aperitiv uz zalazak sunca na plaži.

Za one sa mladalačkim ukusom tu je prugasti jednodelni kupaći kostim sa  tankim trakama, mašnama i resicama na ramenima, ovo omogućava prilagođavanje kupaćeg kostima po želji. Tkanina je posebnog pikantnog printa, blago talasaste teksture, a dekolte je naglašen V-izrezom.

Za energičnije fashioniste Calzedonia predlaže štampu inspirisanu džunglom. Trend safarija jedan je od glavnih protagonista sezone. Uz egzotičan ukus, inka otisak je predložen na trouglastom bikiniju s čipkastim listićima koji nas vraća u daleke zemlje i plemena.

Bikini Federica osvetljava leto u Calzedoniji. Sjajne pređe u kombinaciji sa nijansama koje podsećaju na boje zemlje čine ovaj model istinskom mustrom za leto 2020. godine. Ovaj kupaći kostim će istaknuti željeni ten. Među najslađim modelima u kolekciji je i model Elena. Odlično odražava glamur, ali istovremeno jedinstvenost brenda Calzedonia. Nezaobilazna kombinacija kroja 70-ih i klasične, ali bezvremenske bele boje, detalja od drvenog kruga i retro visokog struka. I poslednje, ali ne najmanje važno, za kolekciju Beachwear 2020, brend još jednom bira da ponudi modele dizajnirane i za porodicu! Brend predlaže mini-me modele koji će i najmlađima približiti otkriće sveta mode.