Izuzetno loš izbor: Kejti Holms u halter haljini koja joj jednostavno ne pristaje

Poznata američka glumica koja je slavu stekla pre dve decenije, tumačeći jednu od vodećih uloga u tinejdž seriji Dawson’s Creek, već neko vreme poznata je i kao njujorška street style zvezda.

Iako na ulicama Njujorka imamo priliku da je vidmo u outfitima koji su vrlo vešto stilizovani, a neretko i naša inspiracija, ovo sinoć tokom otvaranja prodavnice švajcarskog luksuznog brenda satova, nije bio slučaj.

Katie Holmes pojavila se u crnoj halter haljini koja je jedva pokrivala grudi, otkrivala stomak i praktično ceo trup na naki način. Vezane mašne, tačnije pertle koje su visile, odavale su utisak nehajnosti. Dok je za krajnje ležeran stil zaslužna oversize košulja iste boje.

Da bi se utisak ležernosti dodatno naglasio, pošto je to po svoj prilici bio cilj ovog stajlinga, tu su bele sportske patike koje su zaokružile izgled.

Otvaranje prodavnice jednog visoko luksuznog brenda tokom samog starta Nedelje mode u Njujorku i jedna stilski osveštena glumica koja nam je demonstrirala baš ništa što je luksuzno, glamurozno, pa čak ni naročito modno i podobno za jednu ovakvu priliku.

I najbolji greše.

Tekst: M.B.

Foto: Profimedia