grazia

Vesti

Kristi Tarlington u novoj reklamnoj kampanji Marc Jacobs

U februaru ove godine Marc Jacobs je još jednom podsetio sve ko je kralj Njujorka.

Jesen/zima kolekcija poznatog brenda inspirisana baštinom Yves Montane i Yves Saint Laurent, izgledala je luksuzno i elegantno, a glavna zvezda bila je supermodel Kristi Tarlington koja je zatvorila veličanstvenu reviju.

Nakon nekoliko godina stagnacije i finansijskih problema, dizajner se brzo vraća na modni Olimp. Njegove nove kolekcije hvale modni stručnjaci i rado nose holivudske zvezde, milioni pratilaca se dive njegovim provokativnim objavama na Instagramu. Još jedan korak na putu ka uspehu je nova reklamna kampanja Marc Jacobs!

Upravo je Mark Džejkobs pozvao Kristi da postane lice reklamne kampanje u novoj sezoni, a on joj je pravio društvo na reklamnim fotografijama. Radili su sa zaista sjajnom ekipom: stilista Keti Grand i fotograf Stiven Mejzel. U objektivu Tarlington je izgledala poput dive, isprobavajući haljine napravljene od perja i desetine metara svile. Džejkobs na kadrovima izgleda kao pravi gospodin i odani obožavatelj supermodela.

foto:Marc Jacobs

Pročitajte još

Povezane teme

Stil dana

Perfektno obučena i kad ide u šoping: Kejti Holms kraljica ležernosti

Glumica je u jednostavnoj, ali veoma elegantnoj kombinaciji šopingovala u Njujorku.

Inspiracija

5 načina da nosite perjane jakne po uzoru na IT devojke

Hlado vreme znači samo jedno – slojevito oblačenje i jakna napunjena perijem

Vesti

Black Week u CCC-u!

Proslavite nedelju izuzetnih promocija! Black Week u CCC-u je izuzetna prilika da kupite najmoderniju obuću i modne dodatke po cenama nižim i do -30%.

Easy Chic

Stilski vodič Meg Rajan za poznu jesen

Holivudska glumica kao večiti izvor inspiracije.

Inspiracija

Melly Myers: Volim pozitivne i optimistične ljude

Bistra i spektakulrna glumica, Melly Myers, ne samo da je poznata po svojoj radnoj etic ii 5 filmova koje je snimila ove godine, već i po svojoj neverovatnoj ličnosti koja je puna...

Film

Elegantne kombinacije Ris Viterspun i Dženifer Aniston pravo sa snimanja

Serija “The Morning Show” uskoro dobija svoju treću sezonu, a njene glavne zvezde se ovako oblače za dolazak na set

Vesti

Ana Paula Saenz: Power up

Devojka nestvarne lepote, bogate karijere i neko ko ima veliku strast za poslom koji se bavi, u razgovoru sa Grazia magazinom otkriva tajnu svog izgleda ali i svoje planove za budu...