grazia

Vesti

Love for all: H&M kapsula kolekcija za podršku LGBT zajednice

Švedska kompanija H&M nastavlja da se zalaže za ljubav i jednakost, aktivno podržavajući LGBT zajednicu.

Modni brend je lanisrao kapsula kolekciju Love for All, namenjenu ženama i muškarcima. Kolekcija sadrži majice sa raznobojnim natpisima i tematskim sloganima, praktičnu sportsku odeću i neobične modne dodatke.

„Želeli smo stvoriti određeno raspoloženje za ovu značajnu kolekciju - sjajnu, vedru i radosnu. Svi predmeti odeće i aksesoari mogu se lako kombinovati jedni s drugima, što pojačava ideju inkluzije i jednakosti. Svako može kreirati prikladnu odeću i nositi je, osećati poseban ponos i samopouzdanje “- kaže Emili Bjorkheim, šef dizajnerskog odeljka H&M Divided.

Nova kapsula kolekcija Love for All ima reference na retro-stil, ali istovremeno odgovara modernim modnim trendovima. Dakle, među glavnim stvarima su prevelike majice i krop topovi, obimni džemperi i opuštene parke, sportske pantalone sa prugama i svetle letnje pantalone. Sve stvari su ukrašene kultnim bedžom LGBT zajednice - dugom.

„H&M teži da se pridržava globalnih trendova društva, koji je u potpunosti otelotvoren u glavnoj privlačnosti kolekcije Love for All - brani pravo ljudi da vole bilo koga, bilo gde. Ponosni smo što nastavljamo da podržavamo LGBT zajednicu i podižemo svest o borbi za jednakost, različitost i inkluzivnost “, komentarisala je Sara Spenar, direktorica globalnog marketinga i komunikacija u H&M-u.

Pročitajte još

Povezane teme

Vesti

6 vodećih trendova za 2023. koje poznate ličnosti već nose

Ostavite ekspertima da prvi usvajaju nove stilove.

Stil dana

Perfektno obučena i kad ide u šoping: Kejti Holms kraljica ležernosti

Glumica je u jednostavnoj, ali veoma elegantnoj kombinaciji šopingovala u Njujorku.

Inspiracija

5 načina da nosite perjane jakne po uzoru na IT devojke

Hlado vreme znači samo jedno – slojevito oblačenje i jakna napunjena perijem

Vesti

Black Week u CCC-u!

Proslavite nedelju izuzetnih promocija! Black Week u CCC-u je izuzetna prilika da kupite najmoderniju obuću i modne dodatke po cenama nižim i do -30%.

Easy Chic

Stilski vodič Meg Rajan za poznu jesen

Holivudska glumica kao večiti izvor inspiracije.

Inspiracija

Melly Myers: Volim pozitivne i optimistične ljude

Bistra i spektakulrna glumica, Melly Myers, ne samo da je poznata po svojoj radnoj etic ii 5 filmova koje je snimila ove godine, već i po svojoj neverovatnoj ličnosti koja je puna...

Film

Elegantne kombinacije Ris Viterspun i Dženifer Aniston pravo sa snimanja

Serija “The Morning Show” uskoro dobija svoju treću sezonu, a njene glavne zvezde se ovako oblače za dolazak na set