Vesti

Lupita Njongo postaje ambasador humanitarnog projekta Michael Kors

Glumica Lupita Njongo pridružila se humanitarnoj organizaciji Watch Hunger Stop.

Organizacija već sedam godina podržava Svetski program za ishranu i projekat školske ishrane. Prošle godine VFP je obezbedio obroke za preko 18 miliona dece u 60 zemalja.

„Ponosan sam što podržavam WATCH HUNGER STOP, koji prikuplja sredstva da bi se okončao problem gladi. Ovaj projekat pomaže da se povećaju šanse i mogućnosti za siromašne đake. Učenici koji dobro jedu bolje uče, što zauzvrat pomaže u budućnosti da dobiju više mogućnosti u životu. Michael Kors i VFP takođe pomažu u proširenju mogućnosti za devojke i žene svaki dan“, komentariše Lupita, objašnjavajući svoju odluku da se pridruži dobrotvornom projektu.

Lupita Njongo puno vremena posvećuje dobrotvornom radu. Aktivna je zagovornica ženskih prava, zagovornica očuvanja divljine, deluje kao globalni ambasador za slonove u međunarodnoj organizaciji za zaštitu. „Lupita je pametna i talentovana, saosećajna i jaka. Ima sposobnost da svojim primerom inspiriše druge ljude. Veoma mi je drago što se pridružila našem dobrotvornom projektu“, komentariše dizajner Michael Kors.

Glavna tema kampanje WVATCH HUNGER STOP je HRANA JE LJUBAV. Michael Kors često koristi ove reči kada govori o tome zašto ga je privukao ovaj problem. Pomagati detetu hranom znači brinuti se o njemu, deliti njegove snove. Svake godine, 16. oktobra, u čast Svetskog dana hrane, kompanija MICHAEL KORS lansira posebne proizvode osmišljene za prikupljanje sredstava. Ove godine predstavljena je majica i torba sa natpisom LOVE. Dostupne su za kupovinu putem interneta i u odabranim prodavnicama MICHAEL KORS LIFESTILE širom sveta. Sredstva prikupljena projektom koriste se za podršku programu prehrane u okviru VFP-a. Brend takođe nudi objavljivanje selfije sa majicom ili torbom sa hashtagom #WatchHungerStop i za svaki post Michael Kors će izvršiti dodatnu donaciju fondu.

Povezane teme

Stil dana

Pokažite rame - šarmantni letnji trend

Od dijagonalnih karnera na haljinama do topova, od najosnovnijih sportskih do večernjih kostima i donjeg veša.

Vesti

Gucci napušta milansku Nedelju mode

Kriza, izazvana pandemijom COVID-19, postala je alarmantan poziv modnoj industriji i promenila mišljenje mnogih dizajnera o proizvodnji odeće, nedeljama mode, pa čak i o naizgled...

Inspiracija

Modni karantin: 10 stajlinga danske blogerke Pernil Teisbek

Pernil Teisbek je danska blogerka koja je dostigla popularnost zahvaljujući brojnim izveštajima o street style-u sa njenim učešćem.

Vesti

Torbe sa ručkama od bambusa - modna investicija za leto

Tokom 1947. godine, usled nedostatka materijala, dizajneri su počeli da koriste nestandardna rešenja u svojim kolekcijama.

Vesti

Louis Vuitton predstavlja novu LV Pont 9 torbu

Louis Vuitton predstavlja novu torbu LV Pont 9.

Inspiracija

10 modnih tajni Keri Bredšo koje su relevantne 2020. godine

Naša ljubav prema eri kultne serije „Seks i grad“ nikada neće izbledeti.

Vesti

Dizajnerova baka glumila je u Jacquemus reklamnoj kampanji

Simon Port je još jednom dokazao da ima sjajne ideje iznad svega, a ograničenja, poput samoizolacije, samo pomažu razvoju kreativnosti.

Stil dana

Zara: 10 haljina za leto koje stavljamo na listu želja

Tražite novu haljinu kojom ćete pozdraviti dolazak leta? Evo 10 potpuno novih modela iz e-prodavnice Zara!

Piste

Bele pamučne haljine u kolekcijama proleće/leto 2020

Snežno bele haljine od prirodnih tkanina su klasik letnje mode.

Vesti

Protiv pravila: Gucci jesen/zima 2020/21 reklamna kampanja

Kreativni direktor brenda Gucci, Alesandro Mikele zna kako i voli igrati protiv pravila.

Vesti

Louis Vuitton izlozi širom sveta dobili su živopisan dizajn duge

Služe kao „šarena svetla radosti u ovim izazovnim vremenima“.

Street style

Street style: najmodernije cipele za proleće/leto 2020

Ranije smo razgovarali o najmodernijim haljinama, suknjama i pantalonama ove sezone, ali sada je vreme da razmislimo o najboljim cipelama.