Margaret Kali, Farel Vilijams i druge zvezde u kampanji Chanel Eyewear

Chanel predstavlja reklamnu kampanju za liniju optike i sunčanih naočara.  

U reklamnoj kampnji učestvuje zvezda u usponu Margaret Kali, pevačica Angele, 64-godišnja francuska glumica Isabel Ađani, kao i muzičari Sebastjen Telije i Farel Vilijams.

Pet umetnika i pet jedinstvenih kreativaca u novoj kampanji Chanel proleće-leto 2020. plene svojom aurom ispred objektiva Karim Sadlija. Svi oni imaju poseban odnos sa Viržini Viar, umetničkim direktorom modnih kolekcija CHANEL. Za ovu kampanju odabrali su svoj omiljeni par naočara iz kolekcije. Pet dizajna naočara za jedan jedini stav: onaj koji omogućava svakome da pokaže svoj stil.

Svaki par sunčanih naočara naglašava originalnost ovih nadahnjujućih lica. Za Angele ovo je ovalni dizajn s prozirnim okvirom od acetata koji je u kontrastu s metalnim ramovima pričvršćenim ogrlicom od sivih umetnih bisera. Margaret Kali viri iza okvira leptira od crnog metala, takođe povezanog nizom bisera, ovog puta u beloj boji. Možemo samo pretpostaviti da je zagonetni pogled Isabel Ađani, iza velikih četvrtastih sunčanih naočara u crnom acetatu sa natpisom CHANEL umetnutom uz jedan od ramova. Pravougaoni štit XL koji je nosio Sebastien Tellier odaje počast tvidu. Dvostruki C ima oblik flastera i potpisuje ramove. Konačno, ogromni pravougaoni dizajn u crnom acetatu koji je nosio CHANEL-ov ambasador Farel Vilijams ukrašen je sitnim metalnim pločama urezanim motivom koji evocira tkani tvid.

Za samo nekoliko meseci Angele je postala pop ikona svoje generacije. Njen zaslepljujući uspeh nagrađen je Nagradom za najbolji koncert na Victoires de la Musique 2020. Aktivizam, ironija, feminizam i lucidan stav na društvenim mrežama: njen stil je beskrajno zavodljiv. Belgijska kantautorka sarađivala je sa CHANEL-om nastupima na klaviru na nekoliko događaja koje je organizovala kuća i redovno prisustvuje revijama koje je zamislila Viržini Viar.

Isabel Ađani, legendarna glumica, obeležila je istoriju francuske kinematografije. Glumica se prvi put srela sa Viržini Viar, koja je u to vreme pomagala kostimografiji Dominikue Borg. Strastvena prema muzici, Isabel Ađani nedavno je nastupila na novom singlu francuskog benda The Penelopes.

Margaret Kali je blistava mlada glumica, poznata po svom radu na TV seriji „The Leftovers“. Godine 2019. nominovana je za Emmy zbog svoje uloge u Fosse/Verdon, a ostavila je i utisak u poslednjem filmu Kventina Tarantina „Jednom davno…u Holivudu“ zajedno sa Bredom Pitom i Leonardom Dikaprijem. Nosila je CHANEL na nedavnoj ceremoniji dodele nagrada Oskar. Prirodna spontanost definiše njen stil.

U januaru je Sebastjen Telije graciozni melanholični muzičar, objavio video spot za A Ballet, prvi singl sa svog novog albuma. Ovo je deveti zapis u njegovoj čarobnoj diskografiji. Prijatelj kuće, svirao je uživo u pratnji orkestra, na reviji CHANEL proleće/leto 2014. Haute Couture. Svet ovog nezamislivog muzičara biće tema dokumentarca pod nazivom Many Lives, koji je podržao CHANEL i čija je premijera predstavljena tokom večeri otvaranja FAME (Međunarodnog festivala muzičkog filma), koja se održala u februaru 2020. u Gaîté Lyrique u Parizu.

Farell Vilijams je dobitnik Gremi nagrade, muzičar, producent, filantrop i ambasador za CHANEL nominovan za Oskara. Farell Vilijams je takođe kreirao kapsula kolekciju CHANEL-Pharrell 2019. godine sa Karlom Lagerfeldom.