grazia

Vesti

Mark Zakerberg je drugi put postao otac

U porodici Marka Zakerberga i Prisile Čen stigla je devojčica. U čast njenog rođenja, osnivač Facebooka napisao je dirljivo pismo.

Osnivač najveće društvene mreže Facebook - Mark Zakerberg i njegova supruga Prisila postali su roditelji po drugi put. Par je dobio devojčicu po imenu Augusta. Srećne vesti Zakerberg je podelio na svojoj Facebook stranici.

Mark je dizajnirao post u obliku slova koja su upućena novorođenoj ćerki. U njemu je izrazio nadu da će Augusta imati vremena da uživa u svim radostima detinjstva. "Nadam se da ćeš trčati oko naše dnevne sobe koliko god želiš i nadam se da ćeš puno spavati i čak i u snu, osetiti koliko te volimo", napisao je Zakerberg.

U svom pismu, Mark je takođe zatražio od Auguste da ne žuri sa odrastanjem. "Detinjstvo je magično. Imaš samo jednu šansu da budeš dete, tako da ne gubi vreme razmišljajući o budućnosti. Za to imaš nas i trudićemo se da učinimo svet boljim za tebe i za svu decu vaše generacije.", piše Zakerberg.

Podsetimo se da je Mark uzeo porodiljsko odsustvo na dva meseca kada je prvi put postao otac. U decembru 2017. Markova starija ćerka će napuniti dve godine. Kada se rodila, Zakerberg je 99% svojih akcija – koje su tada procenjene na 45 milijardi dolara donirao u dobrotvorne svrhe.

Pročitajte još

Povezane teme

Vesti

6 vodećih trendova za 2023. koje poznate ličnosti već nose

Ostavite ekspertima da prvi usvajaju nove stilove.

Stil dana

Perfektno obučena i kad ide u šoping: Kejti Holms kraljica ležernosti

Glumica je u jednostavnoj, ali veoma elegantnoj kombinaciji šopingovala u Njujorku.

Inspiracija

5 načina da nosite perjane jakne po uzoru na IT devojke

Hlado vreme znači samo jedno – slojevito oblačenje i jakna napunjena perijem

Vesti

Black Week u CCC-u!

Proslavite nedelju izuzetnih promocija! Black Week u CCC-u je izuzetna prilika da kupite najmoderniju obuću i modne dodatke po cenama nižim i do -30%.

Easy Chic

Stilski vodič Meg Rajan za poznu jesen

Holivudska glumica kao večiti izvor inspiracije.

Inspiracija

Melly Myers: Volim pozitivne i optimistične ljude

Bistra i spektakulrna glumica, Melly Myers, ne samo da je poznata po svojoj radnoj etic ii 5 filmova koje je snimila ove godine, već i po svojoj neverovatnoj ličnosti koja je puna...

Film

Elegantne kombinacije Ris Viterspun i Dženifer Aniston pravo sa snimanja

Serija “The Morning Show” uskoro dobija svoju treću sezonu, a njene glavne zvezde se ovako oblače za dolazak na set