grazia

Vesti

Najlepši modni dodaci sa revije Chanel Metiers d'Art

Četvrtog decembra u Parizu prikazana je godišnja kolekcija Chanel Metiers d'art, koja je već osamnaesta po redu za modnu kuću.

Viržini Viar, Lagerfeldova naslednica je prvi put pripremila kolekciju Chanel Metiers d'Art bez Karla. Pretvorila je Grand Palais u improvizovani stan Koko Šnale na jedno veče. Kaja Gerber, Điđi Hadid i drugi modeli su samouvereno prošetali pistom, ali sva pažnja publike bila je zaokupljena ne samo poznatim licima, već važnim detaljima.

Revija Metiers d'Art slavi mukotrpnu umetnost malih ateljea i zlatne ruke svojih majstora. U pripremi stajlinga majstori kuće su dali sve od sebe.

Tokom revije primetili smo priveske u obliku bočica parfema, torbe stilizovane kao zlatni kavez za ptice, broševe i čitave rascvetane livade koje pokrivaju voluminozne jakne, brendirane prekrivene kožne torbe - i takođe u mikro formatu - i, na kraju, zlatne cipele sa kontrastnim vrhom i koketnim mašnama na kaišu oko zgloba.

Najlepše modne dodatke sa Chanel revije otkrivamo u nastavku.

 

Pročitajte još

Povezane teme

Easy Chic

11 koraka za savršeno zimsko oblačenje

Zima je sezona kada vremenske (ne)prilike najviše diktiraju vaše oblačenje. Pošto želite da budete sigurni predstavljamo vam spisak pouzdanih i klasičnih komada koji će vam olakša...

Stil dana

Menhetn kao modna pista: Novi dan, novi izgled Emili Ratajkovski

I dok šeta psa, manekenka je besprekorno stilizovana.

Vesti

6 vodećih trendova za 2023. koje poznate ličnosti već nose

Ostavite ekspertima da prvi usvajaju nove stilove.

Stil dana

Perfektno obučena i kad ide u šoping: Kejti Holms kraljica ležernosti

Glumica je u jednostavnoj, ali veoma elegantnoj kombinaciji šopingovala u Njujorku.

Inspiracija

5 načina da nosite perjane jakne po uzoru na IT devojke

Hlado vreme znači samo jedno – slojevito oblačenje i jakna napunjena perijem

Vesti

Black Week u CCC-u!

Proslavite nedelju izuzetnih promocija! Black Week u CCC-u je izuzetna prilika da kupite najmoderniju obuću i modne dodatke po cenama nižim i do -30%.