Najmodernije torbe za toplu sezonu koja je pred nama

Od diskretnih klač modela do svetlih neonskih torbi i pletenih korpica, prikupili smo sve najmodernije torbe koje će biti aktuelne tokom prolećne i letnje sezone.

U trendovima odeće i obuće dizajneri su bili prilično suzdržani, ali kada je reč o modnim dodacima modni dizajneri su sebi dozvolili da maštaju i eksperimentišu.

Praktičnost ostaje ključni trend: na pistama su dizajneri predstavili ogromne torbe za kupovinu i odlučili su da neudobne „kutije za novčiće“ i mikro modele pretvore u torbice za pametne telefone. Još jedan zapažen trend su jarke kombinacije boja – omaž osamdesetim, ali na nov, moderan način.

Ovoga puta nema ograničenja u obliku: ako želite – odaberite minijaturnu torbu od jarko narandžaste svile, ili ako želite – odlučite se za torbu u poslovnom stilu u zaslepljujućoj nijansi fuksije.

Dok su neki brendovi shvatili potrebu za nostalgijom i odlučili da kreiraju nove verzije klasičnih modela, drugi su se poigrali neobičnim proporcijama, veličinama, oblicima i tkaninama kako bi se izdvojili iz mase. Rezultat je širok izbor torbi, od minijaturnih modela ukrašenih biserima i cvećem do praktičnih korpica za piknik.

U galeriji fotografija pogledajte koji modeli definitivno zaslužuju vašu pažnju.