Neodoljiv glamur Nikol Kidman u Prada haljini

Film “The Northman” sinoć je doživeo holivudsku premijeru, okupljajući na crvenom tepihu zvezde dugo očekivanog ostvarenja.

54-godišnja dobitnica oskara, Nikol Kidman nesumnjivo je prednjačila svojom pojavom, blistajući u posebno šivenoj Prada kreaciji. Dugu haljinu boje senfa krasio je floralni vez od kristala u suknji i ružičasto perje u predelu ramena, dok je vrat bio pokriven crnom rolkom – uparenom sa crnim sandalama.

Glamurozan stajling zaokružila je metalik clutch torbom i srebrnim nakitom, dok je frizuru stilizovala ležernom, niskom punđom.

Pored supruga, Kita Urbana, kao nezaobilazne podrške, na crvenom tepihu pridružila joj se i druga zvezda filma – Anja Tejlor-Džoj. Mlada glumica, kao globalna ambasadorka brenda Dior i Tiffany&Co., nije iznenadila kada se pojavila u beloj, maxi haljini modne kuće, otvorenih leđa, koju je krasio detalj u vidu zlatnog okovratnika.

Anja je svoj outfit uzdigla zlatnim Tiffany&Co. aksesoarom i nisko stilizovanom pletenicom – frizurom koja je ultimativni trend za leto 2022.

Posetite našu galeriju za vizuelni utisak ovih divnih pojava holivudskih dama.

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.