grazia

Vesti

Nova igraonica "Life" u tržnom centru Zira

Povodom otvaranja nove igraonice „Life“ u novom prostoru tržnog centra Zira 1. marta 2015. godine očekuje vas spektakl za decu sa kulturnim programom i nagradnom igrom.

Početak programa je u 16h i rezervisan je za dečije predstave, nakon kojih nastupaju velikani srpske poezije Nedeljko Popadić i prijatelji. Zatim slede predstavnici 16 osnovnih škola sa četiri beogradske opštine: Palilula, Stari Grad, Vračar i Zvezdara, a sam kraj programa posvećen je dodeli nagrada učesnicima programa i posetiocima igraonice. Trajanje programa predviđeno je do 19h.

Ono što izdvaja igraonicu ''Life'' od svih ostalih igraonica u našoj zemlji i regionu jeste to što poseduje potpuno novi sadržaj za decu u vidu EKO ART PARKA i što je sam koncept igraonice urađen kao interaktivni prostor za zdrav razvoj i odrastanje svakog deteta. 

Program ''Zdravo dete'' svakodnevno vodi dr. Feelgood, dok će za treninge džudoa biti zadužen majstor džudoa - IV dan, Vladimir Rančić. U nedelju 01. marta, tržni centar Zira otvara vrata deci. Preko 20 dečijih brendova imaće postavljene prodajne i promotivne štandove na 1. spratu, a spektakl namenjen deci održaće se u prizmelju u terminu od 16:00h do 19:00h.

 

Pročitajte još

Povezane teme

Vesti

Veganska couture moda: Vini Harlou nosila haljinu napravljenu od kakaa

Dizajnerka Iris Van Herpen inspiraciju je našla u sladoledu.

Stil dana

Ovo je džemper sezone ako pitate Kendal Džener

Izgleda da je i u Los Anđelesu došlo vreme za slojevito oblačenje

Easy Chic

11 koraka za savršeno zimsko oblačenje

Zima je sezona kada vremenske (ne)prilike najviše diktiraju vaše oblačenje. Pošto želite da budete sigurni predstavljamo vam spisak pouzdanih i klasičnih komada koji će vam olakša...

Stil dana

Menhetn kao modna pista: Novi dan, novi izgled Emili Ratajkovski

I dok šeta psa, manekenka je besprekorno stilizovana.

Vesti

6 vodećih trendova za 2023. koje poznate ličnosti već nose

Ostavite ekspertima da prvi usvajaju nove stilove.

Stil dana

Perfektno obučena i kad ide u šoping: Kejti Holms kraljica ležernosti

Glumica je u jednostavnoj, ali veoma elegantnoj kombinaciji šopingovala u Njujorku.