Vesti

Nova Louis Vuitton radnja u Rimu

"Louis Vuitton Étoile Maison", maloprodajni objekat koji zauzima površinu od 1.200 kvadratnih metara, smešten je u trospratnoj zgradi u kojoj je prvobitno bio bioskopski "grad".

 

Arhitekta Petar Marino, sa sedištem u Njujorku odgovoran je za enterijer Louis Vuiton prodavnica širom planete. Redizajnirani enterijer objekta, zadržavao je vizuelnu dramu impresivnim stepeništem u obliku namotaja, koje sijaju kao dijamant.  Marino je takođe dizajnirao i specijalan nameštaj za prodavnice. Slično drugim centrima, "Louis Vuitton Étoile Maison" poseduje posebne maloprodajne sekcije za ručne torbe, kofere, kao i za njegovu takozvanu "Haute Maroquinerie" liniju kožne galanterije. Očigledno, čitav niz Lujis Vuitonovih kolekcija i za muškarce i za žene, postavljena je ovde.

 

Ono što čini jedinstvenim ovu rimsku prodavnicu je bioskop koji prikazuje kratke filmove renomiranih reditelja. U ručno izgrađenom bioskopu prikazuje se dokumentarni film od strane Luchino Viskonti di Modrone u režiji Gvido Torlonia, i označava početak projekta koji ističe istoriju zgrade. Interesantna informacije je da postoji partnerstvo sa prestižnim gradskim "Centro Sperimentale di Cinematografia" koji ima za cilj da podstakne razvoj novih filmskih talenata.

 

"Louis Vuitton Étoile Maison" otvoren je za prave ljubitelje Lujis Vitonovih kolekcija, među kojima su kupci iz Italiji, ali i iz inostranstva.

 

Izvor: LuxLife

Povezane teme

Piste

Povratak osnovama: nova kolekcija Michael Kors govori o bežanju iz grada i povezivanju sa prirodom

Povratak osnovama: nova kolekcija Michael Kors govori o bežanju iz grada i povezivanju sa prirodom

Vesti

Christian Louboutin otvara izložbu u Parizu krajem februara

U Parizu će od 26. februara do 26. jula 2020. biti otvorena izložba o renomiranom proizvođaču luksuznih cipela - Christian Louboutinu.

Inspiracija

Inspiracija – Retro duh

Aura prošlosti i nostalgije ‘70-ih tu je da nas podseti da je tradicija osnova koju oplemenjujemo u duhu vremena u kome živimo.

Vesti

Alberta Ferretti lansira limitiranu kolekciju savršenu za svečane ceremonije

Elegancija i puno boja: ovo je limitirano izdanje formalnih haljina Alberta Ferretti.

Stil dana

Uvek je pravo vreme da pokažete par belih čizmica: ovde su najlepše

Bele čizme su model koji će se nositi tokom celog proleća!

Piste

Proenza Schouler podseća da je oversize seksi

Bez obzira na to kakve haljine dizajneri mogu smisliti, uvek će postojati ljudi koje privlače jednostavne stvari.

Vesti

Margaret Kali u reklamnoj kampanji Chanel Eyewear

Modna kuća Chanel predstavila je reklamnu kampanju za liniju optike i sunčanih naočara koje isprobavaju nekoliko poznatih žena odjednom.

Inspiracija

Inspiracija – Autentični izraz

Svet aksesoara ne bi bio kompletan bez tašni koje, pored cipela, spadaju u omiljeni modni detalj većine žena.

Stil dana

"Manija pruga" ponovo eksplodira na proleće

Prugasti otisak je potvrđen kao obavezan za sezonu proleće 2020.

Inspiracija

Hit prolećne sezone – dvobojne Chanel cipele

Viržini Viar, koja je zauzela mesto Chanel kreativnog direktora posle smrti Karla Lagerfelda, nakon nekoliko meseci rada dokazala je da ume da stvori udarne stvari poput svog mento...