grazia

Vesti

Novogodišnja rezolucija Hejli Boldvin –Biber

Šta je Hejli obećala sebi u novoj godini?

Na početku nove godine, svi donosimo nove rezolucije. Slavne ličnosti nisu izuzetak. Model Bela Hadid obećala je sebi da će prestati da puši 2019. godine, a Kaja Gerber će provoditi više vremena sa svojom porodicom. Ali, žena Džastina Bibera otišla je korak dalje. Hejli je na svom Instagramu objavila odličan post koji je izazvao mnogo povratnih informacija - za samo sat vremena post je prikupio više od milion komentara. O čemu se radi?

Radi se o ljubavi prema sebi.

„Ulaskom u 2019., želim da postanem otvorenija i iskrenija sa svojim strahovima ... Ja imam 22 godine, i istina je da bez obzira koliko je moj život lep, izvana, borim se stalno. Nisam sigurna na mnogo načina, veoma sam krhka, često se osećam povređeno, sumnjam, uznemirena sam, tužna, ljutim se. Provela sam mnogo dana prelistavajući Instagram, upoređujući sebe i svoj izgled, osećajući da nisam dovoljno dobra, osećajući da mi nedostaje ogromna količina stvari. Trudila sam se da budem sigurna jer stalno osećam da nisam dovoljno dobra. Svaki dan je bitka za mene. Ovo pišem sada, ne da bih izazvala sažaljenje... Ja sam mlada žena, samo shvatam i prepoznajem sebe, a to je zaista strašno teško. Teško je saznati ko si ti, ali još teže kada se stalno upoređuješ sa drugima. Postoje dani kada sam upravo zbog toga pukla. Bilo bi neverovatno „cool“ kad bi sve žene našle snage da podrže jedna drugu, da prestanu da kritikuju druge žene, čineći da se osećaju gore nego što zaista jesu. Svako od nas ima mane i to se nikada neće promeniti. Ono što zaista znam je da nas je Bog stvorio drugačije iz nekog razloga, sa našom lepotom, karakterom i našom sopstvenom istorijom, jer svaka osoba ima određeni plan i svrhu, i svako od nas je delo, a ne greška! Tako ću ove godine dati sve od sebe da budem samopouzdanija. To je dovoljno za mene. Tako sam voljena. I vi ste voljeni."

Više od 20.000 ljudi podržalo je Hejli Boldvin-Biber svojim komentarima, uključujući i Džastina Bibera. Napisao je svojoj ženi: "Ovo je divno, dušo."

foto:elle.ru

Pročitajte još

Povezane teme

Easy Chic

11 koraka za savršeno zimsko oblačenje

Zima je sezona kada vremenske (ne)prilike najviše diktiraju vaše oblačenje. Pošto želite da budete sigurni predstavljamo vam spisak pouzdanih i klasičnih komada koji će vam olakša...

Stil dana

Menhetn kao modna pista: Novi dan, novi izgled Emili Ratajkovski

I dok šeta psa, manekenka je besprekorno stilizovana.

Vesti

6 vodećih trendova za 2023. koje poznate ličnosti već nose

Ostavite ekspertima da prvi usvajaju nove stilove.

Stil dana

Perfektno obučena i kad ide u šoping: Kejti Holms kraljica ležernosti

Glumica je u jednostavnoj, ali veoma elegantnoj kombinaciji šopingovala u Njujorku.

Inspiracija

5 načina da nosite perjane jakne po uzoru na IT devojke

Hlado vreme znači samo jedno – slojevito oblačenje i jakna napunjena perijem