Vesti

Plemenite nijanse i koktel haljine u novoj Max Mara kolekciji

Najbolje iz prošlih epoha...

Kreativni direktor brenda Max Mara inspirisan je krajem 70-ih i posvetio je kolekciju Debi Hari. U kolekciji ugledne modne kuće pojavile su se majice sa printom, nošene ispod kaputa ili u kombinaciji sa službenim poslovnim odelom.

Prilikom dizajniranja Jan Grifit imao je na umu mnogo fotografija iz tog doba. Zamišljao je zabavu vlasnika galerija i muzičara, umetnika i devojaka iz visokog društva koje su vodile naporan društveni život, posećujući boemske događaje tadašnjeg Menhetna. Stoga, uz čiste linije aristokratskih belih pantalona, u kolekciji se nalaze luksuzne haljine od tafte do poda za večernji izlazak i svileni kombinezoni - na taj način njegova heroina bi krenula na otvaranje izložbe. I, naravno, boje: budući da su vodiči o trendi nijansama objavljeni na osnovu kolekcija jesen-zima, Grifit nije mogao manje i predstavio je sočne nijanse smaragda, plave, crvene i čokoladne. Sve je u total look izgledu – pogledajte samo savršenu kombinaciju sandala i prozirnih čarapa u boji.
 
 

 

Povezane teme

Vesti

Lepršave haljine, neon pantalone i puno lanaca: kolekcija Victoria Beckham proleće/leto 2021.

Victoria Beckham, učesnica londonske Nedelje mode, umesto tradicionalne revije, predstavila je svoj lookbook i minifilm u kome su glumila samo četiri modela.

Vesti

Burberry aksesoari za proleće/leto 2021

Uprkos činjenici da se revija Burberry proleće/leto 2021 odvijala bez gledalaca u šumi u blizini Londona, kreativni direktor brenda Rikardo Tiši uspeo je da priredi fizičku reviju...

Vesti

Fantastična Zendeja na dodeli nagrada Emmy 2020

Jedan od najmodernijih trenutaka izvanredne i najvažnije večeri TV nagrada!

Vesti

Ako ste pozvani na venčanje, spasiće vas ova haljina iz Zare

Divna i cvetna, romantična haljina iz Zare idealna je za svaku modernu devojku koja je pozvana na venčanje.

Vesti

Maison Margiela x Reebok: nikada pre niste videli ove patike

Brend Reebok i kuća visoke mode Maison Margiela najavili su početak svog partnerstva, koje prevazilazi granice obuće.

Vesti

Pantone imenovao glavne nijanse koje će definisati trendove za proleće 2021.

Institut za boje Pantone imenovao je glavne nijanse za proleće 2021. godine.

Vesti

Žeđ za slobodom: Burberry kolekcija proleće/leto 2021

Jedna od najočekivanijih modnih revija ove sezone održana je u Londonu - britanski brend Burberry nije odbio održavanje fizičke revije, već je preselio iz zatvorenog prostora u mi...

Vesti

Look dana: Irina Šajk u farmerkama Chrome Hearts x Levi's

Farmerke su vansezonski predmet garderobe koji će vam pomoći u bilo kojoj situaciji. Mnoge poznate ličnosti često preferiraju farmerke, a Irina Šajk nije izuzetak.

Street style

Street style: kako se oblače Njujorčani

U Njujorku je završena prva Nedelja mode od početka epidemije koronavirusa, koja je održana u kombinovanom režimu - neke revije su brendovi održavali fizički, a neke na mreži.

Vesti

Valentino je predstavio interaktivni obilazak njihovog sedišta

Chez Maison Valentino - novi je interaktivni digitalni projekat kroz koji Valentino otvara vrata renesansne Palazzo Minianelli, koja je od 1967. godine bila istorijsko sedište kuć...