Svilene suknje Musier Paris – glavna kupovina avgusta

Suknje su ovog leta posebno popularne kod fashionista.

Street style aktivisti biraju odvažne mini, modele sa dubokim prorezima, od teksasa i lagasnih letnjih tkanina. Ipak, najslavnije suknje u sezoni, koje love glavne fashioniste, predstavio je francuski brend Musier Paris. Elegantne svilene suknje sa simetričnim trakama na pojasu bukvalno su osvojile zvezde streetstyle-a širom sveta.

To je zato što dizajnerka Anne-Laure Me Moreau zna šta moderne fashioniste žele. Uspela je da kombinuje minimalistički dizajn, plemeniti sjaj svile i estetiku 2000-ih u jednom komadu – kao rezultat, osnovna Musier Paris suknja postala je bestseler brenda.

Ultra ženstvene svilene suknje Musier Paris-a nisu samo trendi komad, već i vrlo praktične. Mogu se nositi na posao, na izlet, van grada ili na more. Možete stvoriti desetine zanimljivih stajlinga pomoću lakonskih suknji s gracioznim trakama koje uspešno naglašavaju obline tela. Zvezde streetstyle-a najradije ih nose sa svilenim i pletenim topovima, voluminoznim kardiganima, muškim bluzama, crop topovima, a stajling upotpunjuju nakitom.

Prikupili smo najbolje stajlinge fashionista koje nose Musier Paris svilene suknje.