grazia

Vesti

Versace dizajnira za turneju Ledi Gage

Ledi Gaga je na svom Twitteru objavila da je italijanskoj dizajnerskoj kući Versace prepušteno da da novu modernu notu pevačicinom predstavljaju javnosti kroz novu turneju.

 

Izgleda da postaje nemoguće da jedan dan prođe, a da se čuvena modna kuća ne pominje u vezi saradnje sa nekom od poznatih ličnosti. Pre par nedelja kružile su glasine da Lana Del Rej postaje novo lice ove kuće. Takođe je pevačica M.I.A. potvrdila da radi na zajedničkom projektu sa njima, a sada i Ledi Gaga objavljuje da će upravo ova kuća kreirati kostime za njenu turneju "Born This Way Ball". Oni će raditi na kreiranju potpuno novog imidža ove velike zvezde. Dakle, to objašnjava zašto je Ledi Gaga u poslednje vreme šetala u vintidž Versace haljinama, uključujući i čuvenu haljinu sa zihernadlama koju je nosila i Liz Harli. Iz tog razloga su najverovatnije, Ledi Gaga i njen pas Fozzi Bear bili u poseti Donateli u njenoj vili u Milanu, u oktobru, kada su izašle na balkon da otpozdrave mnogobrojne fanove koji su se okupili ispod.

 

Pevačica koja voli da otima pažnju, dugogodišnji je fan čuvene dizajnerke. Prošle godine je izjavila da će dva meseca nositi isključivo Donateline haljine (što naravno nije ispunila, ali bila je to lepa pažnja). Uprkos svemu polako je počela da se transformiše u "Gagatellu".

 

Ne možemo dočekati kostime koje će ova strašna dvojka osmisliti, nadamo se samo da neće sadržati sirovo meso. 

 

Tekst: Sonja Šmirmaul

Pročitajte još

Povezane teme

Easy Chic

11 koraka za savršeno zimsko oblačenje

Zima je sezona kada vremenske (ne)prilike najviše diktiraju vaše oblačenje. Pošto želite da budete sigurni predstavljamo vam spisak pouzdanih i klasičnih komada koji će vam olakša...

Stil dana

Menhetn kao modna pista: Novi dan, novi izgled Emili Ratajkovski

I dok šeta psa, manekenka je besprekorno stilizovana.

Vesti

6 vodećih trendova za 2023. koje poznate ličnosti već nose

Ostavite ekspertima da prvi usvajaju nove stilove.

Stil dana

Perfektno obučena i kad ide u šoping: Kejti Holms kraljica ležernosti

Glumica je u jednostavnoj, ali veoma elegantnoj kombinaciji šopingovala u Njujorku.

Inspiracija

5 načina da nosite perjane jakne po uzoru na IT devojke

Hlado vreme znači samo jedno – slojevito oblačenje i jakna napunjena perijem