PROMO

Adidas vas vraća u 90-te

Ukoliko ste u petak imali priliku da posetite Tike shop u Ulici Kralja Petra, možda ste na trenutak pomislili da ste se vratili kroz vreme. Koncept Tike i brend Adidas obradovali su sve ljubitelje 90-ih specijalnom “Bringing back the 90s” žurkom, na kojoj su bili prikazani neki od ikoničnih silueta Adidas patika iz tog vremena, ali i veliki izbor novih izdanja koja su njima inspirisana.

Pravi modni vremeplov ugostio je sve ljubitelje retro modela Adidas patika koji su, pored razgledanja i kupovine velikog izbora dizajna starih i novih modela, mogli da učestvuju u i brojnim zanimljivim aktivacijama. Događaju je prethodila i aktivacija na instagramu gde su svi učesnici mogli da okače svoje fotografije na temu 90-ih, dok je pet najkreativnijih učesnika foto – konkursa dobilo priliku da se profesionalno fotografišu i nakon toga kreiraju svoj omot za muzički album. Zajedno sa njima, svoje omote za album napravili su poznati Adidas promoteri Sara Jo i Andrija Jo, koji su ujedno bili i domaćini adidas x tike žurke. Radovi pet najkreativnijih učesnika bili su izloženi pred zainteresovanom publikom, nakon čega je usledilo i glasanje. Pobednički par, Sara Džunić i Sandra Mladenović, dobile su na poklon najnovije modele Adidas patika.

Na događaju svi posetioci mogli su da u specijalno dizajniranoj Adidas Originals zoni naprave sopstveni omot muzičkog albuma, a među prvima su to učinili poznati blogeri, ljubitelji sneaker kulture i Adidas brenda. Tokom cele žurke vladala je sjajna atmosfera za koju se pobrinuo DJ FANK, koji nas je hitovima 90-ih na kratko vratio u „zlatno doba”.

Povezane teme

PROMO

Beograd postao svetska prestonica patika

Prvi festival patika Sneakerville powered by Buzz i Tike, za samo jedan dan okupio je više od dvadeset hiljada ljubitelja patika i urbane street kulture, na prostoru Luke Beograd.

PROMO

Izabrani finalisti takmičenja Discovered by Coke

Izborom četvoro finalista, prvog online muzičkog takmičenja Discovered by Coke, potraga za muzičkom zvezdom Srbije približava se završnici.

PROMO

L'adresse restoran - mirisi i ukusi francuske kuhinje u Beogradu

Sinoć je u vračarskom Saint Ten Hotelu, u prisustvu mnogobrojnih zvanica i predstavnika medija, otvoren francuski restoran L'Adresse.

PROMO

Party sa Sarom Jo i trka za selfie u Ada Mall-u

Najmlađi šoping centar u Beogradu, ADA MALL, sinoć je okupio veliki broj tinejdžera na partiju koju je priredila trenutno najveća domaća pop zvezda mlađe generacije, SARA JO.

PROMO

Ugledni inovatori postali ambasadori pokreta "Moja inovacija"

Inovacija danas jeste ključ za ostvarenje životnih ciljeva, do nje dolazimo ako sledimo svoje snove.

PROMO

Svet bez otpada – ambiciozan i hrabar potez

Kao svetski lider u proizvodnji najpoznatijih svetskih napitaka, kompanija Coca-Cola je među prvima prepoznala značaj sakupljanja i recikliranja ambalažnog otpada.

PROMO

Bolje mesto za život svih nas

Brojni su načini da planetu i naše okruženje učinimo boljim mestom za život, a jedan od njih je i briga o životinjama oko nas. 

PROMO

Najaktuelnije muzičke zvezde stižu na „Sneakerville“

Pripreme za najveći festival patika su već uveliko u toku!

PROMO

Avon predstavio Distillery – svoju prvu vegan skin-care kolekciju

Kao odgovor na sve veću potrebu potrošača širom sveta da odgovorno biraju i konzumiraju proizvode, ali i čvrsto verujući da je čista lepota definisana savesno kreiranim proizvodima...

PROMO

Nova kolekcija Pandora Me

Na naše tržište stigla je nova kolekcija Pandora Me.

PROMO

Žurka sa Sarom Jo u Ada Mall-u

Trenutno najveća domaća pop zvezda mlađe generacije, SARA JO, u četvrtak 10. oktobra, održaće svoj koncert u najlepšem šoping centru u Beogradu, ADA MALL-u.

PROMO

Pogledajte celu Giambattista Valli x H&M kolekciju

H&M ekskluzivno objavljuje lookbook iz kolekcije Giambattista Valli x H&M na kojem je radio fotograf Kajl Viks zajedno sa stilistkinjom Đovanom Bataljom Engelbert.

PROMO

Nova domaća serija „Dug moru“ premijerno na Superstar TV

Dugo očekivana nova serija „Dug moru“ u režiji Gorana Gajića premijerno će se emitovati na Superstar TV kanalu svake nedelje od 6. oktobra, od 21 čas, dok će reprizna emitovanja bi...

PROMO

Ekskluzivni Ugg modeli samo u Fashion&Friends prodavnicama

Odvažna, upečatljiva i sa stilom – nova UGG kolekcija oduševiće istinske ljubitelje američkog brenda koji godinama čvrsto stoji na tronu svetske urbane modne scene.

PROMO

Zabavno druženje za pamćenje s modnim blogerkama #parfoisandfriends

Vodeći brend modnih dodataka u Europi – Parfois, prošlog je vikenda u Beogradu okupio poznate modne blogerke iz pet različitih država u regiji. Parfois u svojoj novoj kampanji za k...