PROMO

Air Max proslavio 32. rođendan

I ove godine, brend Nike svečano je obeležio Air Max Day u Beogradu i tako se pridružio brojnim metropolama širom sveta koje su nizom kreativnih spektakla obeležile 32 godine dominacije Air Max koncepta.

Tim povodom, na proslavi kao posebna poslastica za sve fanove, bili su svečano izloženi novi, spektakularni Air Max 720 modeli.

Pored brojnih ljubitelja patika, Air Max Day okupio je i brojne poznate ličnosti iz javnog života, među kojima su glumice Tamara Dragičević i Jelena Gavrilović, pevačica Nikolija Jovanović, maneken Vlada Vuksanović, blogerke Dunja Jovanić, Mima Zečević i Jana Dačović, momci iz grupe THCF, a svojim nastupom su sve prisutne oduševili Coby i Senidah, kao i reperi Fox i Mili.

Obožavaoci sneaker kulture u Srbiji imali su priliku da uživaju u najvazdušatijem Just Go Bigger događaju i budu deo Nike laboratorije za testiranje Air Max proizvoda, odnosno  vazduha koji se nalazi u novom Air Max 720 modelu. Pobednik uspešno je rešio sva četiri eksperimenta i najbrže izašao iz „escape room-a“, te na poklon dobio novi model Air Max patika.

Pored toga, svi posetioci mogli su da učestvuju u radionici „Air Max workshop powered by Buzz“ i kreiraju Air Max 720 patiku. Najlepšu kreaciju Nikolija i Dunja nagradile su takođe parom novih Air Max patika.

Tags:
Povezane teme

PROMO

Oni ruše granice: deca iz celog regiona zajedno u novom projektu

Prvi put „zlatna“ deca iz celog regiona zajedno u projektu „Ready for School“.

PROMO

Lilly i Gillette obradovali svoje verne potrošače

Kompanija Lilly Drogerie već mesec dana nagrađuje svoje verne potrošače zajedno sa dugogodišnjim partnerima koji su deo porodice Lilly drogerija.

PROMO

Liu Jo #glamourizing – cveće kao simbol nežnosti i sofisticiranosti

Treće poglavlje koje predstavljaju Anna Ewers i Mert&Marcus govori o evoluciji koncepta, godinu dana nakon njegovog lansiranja...

PROMO

Adidas Ozweego su patike koje su ti definitivno potrebne ove sezone

Sneaker klasik iz ’90. ugledao je svetlost dana u potpuno novom ruhu.

PROMO

H&M sarađuje sa legendarnim britanskim brendom Richard Allan

H&M najavljuje kolaboraciju sa eklektičnim britanskim brendom Richard Allan, osnovanim 1962. godine, koji je poznat po svojim čuvenim maramama sa odvažnim printom, apstraktnim šara...

PROMO

Lois & Klark u novoj kampanji multibranda FASHION&FRIENDS

Momak skriven iza maske novinara štrebera i neustrašiva reporterka glavni su protagonisti kampanje “When Lois meets Klark”.

PROMO

Lilly i Dove svečano obeležili početak zajedničke akcije popusta

Kompanija Lilly Drogerie i brend Dove pokrenuli su akciju „Lilly & Dove Vas vole i misle na Vas“ u trajanju od 22. jula do 4. avgusta, tokom koje će svi kupci imati priliku da ostv...

PROMO

Sve što očekuješ od maskare u jednoj bočici

Nova Avon maskara za maksimalan efekat u jednom potezu

PROMO

2PAC tribute kapsula brenda REPLAY

Replay Tribute je projekat ograničenih (limited-edition) kolekcija koji je inspirisan velikanima iz prošlosti koji još uvek utiču na čitave generacije. Nakon odavanja počasti Nirva...

PROMO

Imate li planove za subotu?

Posetite Fashion Park, jer se sprema prvi veliki OUTLET SHOPPING DAY!

PROMO

Beograd dobija novi luksuzni kondominijum - Merin Hill

Najbolje mesto za život je neosporno ono koje pruža najviše mogućnosti.

PROMO

Prvi put u Srbiji: adidas x Yohji Yamamoto „Y-3“ kolekcija

Ekskluzivna kolekcija brendova adidas Originals i Yohji Yamamoto sada je dostupna u Tike šopu...

PROMO

Idete do Novog Sada za vikend? Ne propustite da posetite Fashion Park!

Leto nije samo vreme putovanja na more, već i vreme izleta po Srbiji, ili do muzičkih festivala...