PROMO

Beauty & Me estetsko-medicinski centar proslavlja 4. rođendan

Koktel povodom obeležavanja 4. rođendana estetsko-medicinskog centra "Beauty&Me" okupio je poznate dame domaćeg javnog života - Snežanu Savić, Kristinu Radenković, Tijanu Stoisavljević Milu Ćurčić, Marinu Kotevski Dunju Jovanić, Tamaru Paunović i Enu Jović. Ovu priliku iskoristile su da se upoznaju sa širokom ponudom ovog renomiranog centra za lepotu, ali i da na licu mesta isprobaju svetski popularne tretmane.

Kristina Radenković posebnu pažnju je posvetila tretmanu "Med Contour Multipower", proceduri broj jedan kad je u pitanju uklanjanje celulita, zatezanje opuštene kože i skidanje masnih naslaga, kako u svetu, tako i kod nas. Ovaj tretman svoju popularnost duguje činjenici da je jedini svoje vrste potpuno bezbolan, ali i da su rezultati "munjeviti" - već nakon prve procedure obim se smanjuje, u proseku, za oko 2.5 cm. Tretman je dobio odobrenje od strane FDA, a ističe se po tome što ne zahteva nikakve posebne pripreme, prijatan je poput masaže, a klijentkinje se odmah vraćaju svakodnevnim obavezama, bez ikakvih neželjenih efekata.

U nastavku obilaska centra "Beauty&Me" Tamara Paunović zainteresovala se za jedinstvenu proceduru GP Fast bezbolne epilacije, namenjene svim tipovima kože, primenljive i na svetlim i na tamnim dlakama. Nju je posebno obradovao podatak da se ova metoda epilacije može primenjivati tokom cele godine, ali i da je - potpuno bezbolna.

Ipak, "zvezda" ovog događaja bio je novi aparat koji je centar "Beauty&Me" upravo ovom prilikom po prvi put prezentovao - "Hydrafacial", apsolutni novitet u nezi kože lica. Reč je o najnovijoj, potpuno neinvazivnoj proceduri regeneracije i podmlađivanja kože čiji je cilj podizanje njenog opšteg kvaliteta. Diva domaćeg glumišta Snežana Savić isprobala je "Hydrafacial" tretman na opšte oduševljenje okupljenih dama, sa zadovoljstvom primetivši da su efekti zaista vidljivi već nakon prve procedure.

Za više informacija o centru "Beauty&Me" posetite naš sajt www.beautyandme.rs, gde su dostupni svi detalji o svakom od tretmana, kao i našu https://www.facebook.com/BeautyandMeBeograd/  i Instagram stranicu https://www.instagram.com/beautyandmebeograd/?hl=en. Takođe, možete nas pozvati i zakazati svoj termin potpuno besplatnih konsultacija na sledeće brojeve telefona:
011/40 63 447
069/355 3555

Tags:
Povezane teme

PROMO

Oni ruše granice: deca iz celog regiona zajedno u novom projektu

Prvi put „zlatna“ deca iz celog regiona zajedno u projektu „Ready for School“.

PROMO

Lilly i Gillette obradovali svoje verne potrošače

Kompanija Lilly Drogerie već mesec dana nagrađuje svoje verne potrošače zajedno sa dugogodišnjim partnerima koji su deo porodice Lilly drogerija.

PROMO

Liu Jo #glamourizing – cveće kao simbol nežnosti i sofisticiranosti

Treće poglavlje koje predstavljaju Anna Ewers i Mert&Marcus govori o evoluciji koncepta, godinu dana nakon njegovog lansiranja...

PROMO

Adidas Ozweego su patike koje su ti definitivno potrebne ove sezone

Sneaker klasik iz ’90. ugledao je svetlost dana u potpuno novom ruhu.

PROMO

H&M sarađuje sa legendarnim britanskim brendom Richard Allan

H&M najavljuje kolaboraciju sa eklektičnim britanskim brendom Richard Allan, osnovanim 1962. godine, koji je poznat po svojim čuvenim maramama sa odvažnim printom, apstraktnim šara...

PROMO

Lois & Klark u novoj kampanji multibranda FASHION&FRIENDS

Momak skriven iza maske novinara štrebera i neustrašiva reporterka glavni su protagonisti kampanje “When Lois meets Klark”.

PROMO

Lilly i Dove svečano obeležili početak zajedničke akcije popusta

Kompanija Lilly Drogerie i brend Dove pokrenuli su akciju „Lilly & Dove Vas vole i misle na Vas“ u trajanju od 22. jula do 4. avgusta, tokom koje će svi kupci imati priliku da ostv...

PROMO

Sve što očekuješ od maskare u jednoj bočici

Nova Avon maskara za maksimalan efekat u jednom potezu

PROMO

2PAC tribute kapsula brenda REPLAY

Replay Tribute je projekat ograničenih (limited-edition) kolekcija koji je inspirisan velikanima iz prošlosti koji još uvek utiču na čitave generacije. Nakon odavanja počasti Nirva...

PROMO

Imate li planove za subotu?

Posetite Fashion Park, jer se sprema prvi veliki OUTLET SHOPPING DAY!

PROMO

Beograd dobija novi luksuzni kondominijum - Merin Hill

Najbolje mesto za život je neosporno ono koje pruža najviše mogućnosti.

PROMO

Prvi put u Srbiji: adidas x Yohji Yamamoto „Y-3“ kolekcija

Ekskluzivna kolekcija brendova adidas Originals i Yohji Yamamoto sada je dostupna u Tike šopu...

PROMO

Idete do Novog Sada za vikend? Ne propustite da posetite Fashion Park!

Leto nije samo vreme putovanja na more, već i vreme izleta po Srbiji, ili do muzičkih festivala...