PROMO

Green Escape, vaša poslovna oaza


Savremeni objekat sa raskošnim zelenim površinama biće izgrađen u novobeogradskom naselju Bežanijska kosa.

Vizija o idealnom poslovnom objektu i još boljem okruženju uskoro će dobiti svoju realizaciju u  okviru novobeogradskog naselja Bežanijska kosa. „ Green escape“, biznis kompleks savremene arhitekture, pružiće budućim korisnicima poslovnog prostora funkcionalnost i komfor, istovremeno predstavljajući savršeni spoj kvaliteta i udobnosti. Novi poslovni kompleks biće izgrađen u Bloku 51 i zahvaljujući poziciji  uz autoput E75, ovaj projekat pored sofisticirane arhitekture, uz idealni spoj sa zelenilom u okruženju, pruža brzu i laku komunikaciju do svih delova grada.

Novi poslovni kompleks biće sagrađen na tri parcele namenjene poslovnim i komercijalnim sadržajima, na kojima je predviđena izgradnja multifunkcionalnih poslovnih objekata, a koje su kompletno infrastrukturno opremljene za sve potrebe. Impresivni kompleks, veličine 65.000 kvadratnih metara, razvijaće se kao nova gradska poslovna zona, koja nudi pregršt pogodnosti i dodatne vrednosti u odnosu na standardnu ponudu poslovnih prostora u Beogradu, te će pored mogućnosti zakupa postojati i opcija kupovine poslovnog prostora.

Sva tri objekta u ovom kompleksu projektovana su kao moderni, tehnološki napredni i funkcionalni poslovni prostori, koji u okviru svojih kapaciteta mogu veoma fleksibilno da prihvate različiti programski sadržaj u okviru komercijalne delatnosti i da isprate sve specifične zahteve budućih klijena. Na taj način klijent dobija poslovni prostor po meri sopstvenih potreba. Budućim korisnicima na raspolaganju će biti i hotel, izgrađen u okviru kompleksa, pružajući komfor onima koji odluče da svoje poslovanje smeste baš na ovoj adresi. Takođe, Green Escape nudi i poslovne apartmane, konferencijske sale, kancelarije za izdavanje, spa-centar sa bazenom i svim pratećim sadržajima, sportske objekte, usluge čuvanja dece, lokale sa prodavnicama i drugo. Velike i raskošne zelene površine krasiće Green Escape kompleks i činiće ga savršeno prijatnim i ušuškanim mestom za poslovanje. Dok su nadzemni spratovi rezervisani za kancelarijski prostor, dva podzemna nivoa će biti  realizovana kao garažni prostor koji će upotpuniti komfor  svim  korisnicima Green Escape kompleksa.

Novi Beograd se tokom godina pozicionirao kao centralna poslovna zona, između ostalog, jer je daleko infrastrukturno superiorniji od ostalih delova prestonice, a i zbog dostupnosti zemljišta, raspoloživog parkinga, kao i blizine aerodroma i autputa E-75. Iz tog razloga 70-80%  transakcija se dešavaju na Novom Beogradu. Stopa raspoloživog poslovnog prostora u Beogradu je inače niska, a na Novom Beogradu je ona još niža i iznosila je ispod 3% na kraju prvog kvartala ove godine. Upravo zbog toga je odlična vest da će poslovni kompleks Green Escape omogućiti  korisnicima novih 14.325 kvadratnih metara koji će biti izgrađeni u okviru prve faze, odnosno poslovnog objekta K3. Ovaj poslovni kompleks je specifičan i po tome što će imati spratne osnove između 1.500 i 1.600 kvadratnih metara, što će budućim korisnicima omogućiti veliku fleksibilnost u uređenju i optimalnom rasporedu  kancelarijskog prostora.

Novi impozantni biznis kompleks je projekat renomirane građevinske kompanije Imel, dok je ekskluzivni partner za izdavanje poslovnog prostora vodeća konsultantska kuća za nekretnine, CBS International, deo Cushman&Wakefield grupe.

Tags:
Povezane teme

PROMO

Plazma filmski pozdrav iz Sarajeva 2019

Brend Plazma kompanije Bambi je i ove godine bio srebrni sponzor Sarajevo Film Festivala...

PROMO

Oni ruše granice: deca iz celog regiona zajedno u novom projektu

Prvi put „zlatna“ deca iz celog regiona zajedno u projektu „Ready for School“.

PROMO

Lilly i Gillette obradovali svoje verne potrošače

Kompanija Lilly Drogerie već mesec dana nagrađuje svoje verne potrošače zajedno sa dugogodišnjim partnerima koji su deo porodice Lilly drogerija.

PROMO

Liu Jo #glamourizing – cveće kao simbol nežnosti i sofisticiranosti

Treće poglavlje koje predstavljaju Anna Ewers i Mert&Marcus govori o evoluciji koncepta, godinu dana nakon njegovog lansiranja...

PROMO

Adidas Ozweego su patike koje su ti definitivno potrebne ove sezone

Sneaker klasik iz ’90. ugledao je svetlost dana u potpuno novom ruhu.

PROMO

H&M sarađuje sa legendarnim britanskim brendom Richard Allan

H&M najavljuje kolaboraciju sa eklektičnim britanskim brendom Richard Allan, osnovanim 1962. godine, koji je poznat po svojim čuvenim maramama sa odvažnim printom, apstraktnim šara...

PROMO

Lois & Klark u novoj kampanji multibranda FASHION&FRIENDS

Momak skriven iza maske novinara štrebera i neustrašiva reporterka glavni su protagonisti kampanje “When Lois meets Klark”.

PROMO

Lilly i Dove svečano obeležili početak zajedničke akcije popusta

Kompanija Lilly Drogerie i brend Dove pokrenuli su akciju „Lilly & Dove Vas vole i misle na Vas“ u trajanju od 22. jula do 4. avgusta, tokom koje će svi kupci imati priliku da ostv...

PROMO

Sve što očekuješ od maskare u jednoj bočici

Nova Avon maskara za maksimalan efekat u jednom potezu

PROMO

2PAC tribute kapsula brenda REPLAY

Replay Tribute je projekat ograničenih (limited-edition) kolekcija koji je inspirisan velikanima iz prošlosti koji još uvek utiču na čitave generacije. Nakon odavanja počasti Nirva...

PROMO

Imate li planove za subotu?

Posetite Fashion Park, jer se sprema prvi veliki OUTLET SHOPPING DAY!

PROMO

Beograd dobija novi luksuzni kondominijum - Merin Hill

Najbolje mesto za život je neosporno ono koje pruža najviše mogućnosti.

PROMO

Prvi put u Srbiji: adidas x Yohji Yamamoto „Y-3“ kolekcija

Ekskluzivna kolekcija brendova adidas Originals i Yohji Yamamoto sada je dostupna u Tike šopu...