grazia

PROMO

Green Escape, vaša poslovna oaza


Savremeni objekat sa raskošnim zelenim površinama biće izgrađen u novobeogradskom naselju Bežanijska kosa.

Vizija o idealnom poslovnom objektu i još boljem okruženju uskoro će dobiti svoju realizaciju u  okviru novobeogradskog naselja Bežanijska kosa. „ Green escape“, biznis kompleks savremene arhitekture, pružiće budućim korisnicima poslovnog prostora funkcionalnost i komfor, istovremeno predstavljajući savršeni spoj kvaliteta i udobnosti. Novi poslovni kompleks biće izgrađen u Bloku 51 i zahvaljujući poziciji  uz autoput E75, ovaj projekat pored sofisticirane arhitekture, uz idealni spoj sa zelenilom u okruženju, pruža brzu i laku komunikaciju do svih delova grada.

Novi poslovni kompleks biće sagrađen na tri parcele namenjene poslovnim i komercijalnim sadržajima, na kojima je predviđena izgradnja multifunkcionalnih poslovnih objekata, a koje su kompletno infrastrukturno opremljene za sve potrebe. Impresivni kompleks, veličine 65.000 kvadratnih metara, razvijaće se kao nova gradska poslovna zona, koja nudi pregršt pogodnosti i dodatne vrednosti u odnosu na standardnu ponudu poslovnih prostora u Beogradu, te će pored mogućnosti zakupa postojati i opcija kupovine poslovnog prostora.

Sva tri objekta u ovom kompleksu projektovana su kao moderni, tehnološki napredni i funkcionalni poslovni prostori, koji u okviru svojih kapaciteta mogu veoma fleksibilno da prihvate različiti programski sadržaj u okviru komercijalne delatnosti i da isprate sve specifične zahteve budućih klijena. Na taj način klijent dobija poslovni prostor po meri sopstvenih potreba. Budućim korisnicima na raspolaganju će biti i hotel, izgrađen u okviru kompleksa, pružajući komfor onima koji odluče da svoje poslovanje smeste baš na ovoj adresi. Takođe, Green Escape nudi i poslovne apartmane, konferencijske sale, kancelarije za izdavanje, spa-centar sa bazenom i svim pratećim sadržajima, sportske objekte, usluge čuvanja dece, lokale sa prodavnicama i drugo. Velike i raskošne zelene površine krasiće Green Escape kompleks i činiće ga savršeno prijatnim i ušuškanim mestom za poslovanje. Dok su nadzemni spratovi rezervisani za kancelarijski prostor, dva podzemna nivoa će biti  realizovana kao garažni prostor koji će upotpuniti komfor  svim  korisnicima Green Escape kompleksa.

Novi Beograd se tokom godina pozicionirao kao centralna poslovna zona, između ostalog, jer je daleko infrastrukturno superiorniji od ostalih delova prestonice, a i zbog dostupnosti zemljišta, raspoloživog parkinga, kao i blizine aerodroma i autputa E-75. Iz tog razloga 70-80%  transakcija se dešavaju na Novom Beogradu. Stopa raspoloživog poslovnog prostora u Beogradu je inače niska, a na Novom Beogradu je ona još niža i iznosila je ispod 3% na kraju prvog kvartala ove godine. Upravo zbog toga je odlična vest da će poslovni kompleks Green Escape omogućiti  korisnicima novih 14.325 kvadratnih metara koji će biti izgrađeni u okviru prve faze, odnosno poslovnog objekta K3. Ovaj poslovni kompleks je specifičan i po tome što će imati spratne osnove između 1.500 i 1.600 kvadratnih metara, što će budućim korisnicima omogućiti veliku fleksibilnost u uređenju i optimalnom rasporedu  kancelarijskog prostora.

Novi impozantni biznis kompleks je projekat renomirane građevinske kompanije Imel, dok je ekskluzivni partner za izdavanje poslovnog prostora vodeća konsultantska kuća za nekretnine, CBS International, deo Cushman&Wakefield grupe.

Tags:

Pročitajte još

Povezane teme

PROMO

Jedna od pobednica revije “We together” prikazala inovativan modni dodatak (FOTO)

Autorska revija mode pod nazivom “We together” održana u okviru 49. po redu Belgrade Fashion Week-a, otkrila je inovativnost mladih dizajnera.

PROMO

Skechers UNO - spoj kreativnosti i univerzalnog izražavanja

Brend Skechers predstavio je jedinstvene emograme, koje je stvorio mađarski umetnik Kiš Mikloš.

PROMO

Pronašli smo za vas superiornu zaštitu od sunca koja pruža ujednačen ten i manje fleka

Mnoge od nas znaju kako su fleke od sunca uporan problem, ali savremene tehnologije u kozmetičkoj industriji pomogle su nam da se sa lakoćom rešimo i ovog problema.

PROMO

Upoznajte Rašku

Raška, grad u Srbiji koji nosi ime stare srpske srednjovekovne države, nalazi se u jugozapadnom delu Srbije, na ušću reka Raške i Ibra

PROMO

H&M sa ponosom predstavlja kolekciju u saradnji sa modnom ikonom Ajris Apfel

Najnovija H&M-ova saradnja je glamurozan projekat kreiran u partnerstvu sa istinskom ikonom stila, jedinstvenom Ajris Apfel u slavu njenog 100. rođendana.

PROMO

Žene čiji glas odjekuje

Uoči Dana žena, kompanija Huawei je, u sklopu promocije najnovijih Huawei FreeBuds Lipstick slušalica, u Domu Jevrema Grujića organizovala događaj „Žene čiji glas odjekuje".

PROMO

Pivo je jedno od najstarijih pića

Razgovarali smo sa Tamarom Pajević, direktorkom marketinga kompanije HEINEKEN Srbija i između ostalog rešili nedoumice u vezi nekih davnašnjih stereotipa.

PROMO

Plazma poziva na ravnopravnost polova jer #jednakostdolaziizkuće

Da li ste ikada probali da prelomite Plazma keks na dve jednake polovine?

PROMO

Ovo su dve nove mirisne note zavođenja koje želimo!

Naučne studije potvrđuju da čulo mirisa ostvaruje najsnažniju povezanost sa emocijama i sećanjem i da je ta veza toliko jaka, da ćemo pre zaboraviti crte lica neke osobe nego njen...

PROMO

Kako uspešno izlečiti astmu?

Da li ste znali da više od 16 miliona ljudi u svetu ima tešku astmu, 40 odsto nema kontrolu svoje bolesti, a 65 obolelih umire svakoga dana?! Ova poražavajuća statistika može biti...

PROMO

Veliko interesovanje za turizam Srbije na EXPO DUBAI 2020

U okviru tematske nedelje turizma na EXPO DUBAI 2020, Turistička organizacija Srbije je organizovala promotivni događaj za turističku privredu i medije iz Ujedinjenih Arapskih Emir...

PROMO

Učestvujte još 24 časa u nagradnom konkursu i osvojite Samsung Galaxy Watch 4

Da li ste znali da pametni satovi pored vrhunske funkcionalnosti donose i nagradnju vašeg stajlinga?

PROMO

Novi mural sa snažnom porukom osvanuo u Beogradu

Tuborg, Studentski centar i Pijanista ujedinili snage u promociji odgovorne konzumacije alkohola.