grazia

PROMO

Huawei predstavio nove Active i Elegant modele HUAWEI Watch GT pametnih satova

U oktobru prošle godine HUAWEI WATCH GT je imao svetsku premijeru.

Dizajniran kao klasičan sat koji obezbeđuje funkcije pametnog sata uz neverovatno trajanje baterije. Sa više od milion prodatih komada širom sveta, HUAWEI WATCH GT je postao najprodavanija kategorija pametnih satova brenda Huawei. Huawei Consumer Business Group je danas na događaju u Parizu najavila Active Edition i Elegant Edition verzije.

Active Edition (aktivna verzija) ima isti brojčanik od 46 mm kao i HUAWEI WATCH GT Classic Edition (klasična verzija) i Sport Edition (sportska verzija), dok Elegant Edition (elegantna verzija) ima manju keramičku koronu od 42 mm. HUAWEI WATCH GT Active Edition je opremljen AMOLED HD touch-screen ekranom u boji od 1,39 inča s rezolucijom od 454x454 piksela, dok Elegant Edition verzija ima AMOLED HD touch-screen ekran u boji od 1,2 inča s rezolucijom od 390x390 piksela, što omogućava oštar i jasan prikaz.

Izuzetno dugo trajanje baterije za bolje iskustvo tokom fizičke aktivnosti

Nazvan po Grand Tourer luksuznim automobilima koji prelaze velike razdaljine velikom brzinom, HUAWEI WATCH GT koristi inovativnu pametnu arhitekturu dvostrukog čipseta koja štedi energiju i omogućava da se sat prebacuje između režima performansi i efikasnosti – u zavisnosti od aktivnosti osobe koja ga nosi – kako bi se postiglo maksimalno trajanje baterije.

HUAWEI WATCH GT Active, Sports i Classic verzije obezbeđuju dvonedeljno trajanje baterije pri uobičajenom korišćenju, uključujući: celodnevno nošenje i aktiviranu funkciju praćenja otkucaja srca, noćno aktiviranje funkcije naučnog spavanja, 90 minuta vežbanja nedeljno i obaveštenja o porukama. Elegant Edition verzija traje do nedelju dana. Pri tradicionalnijoj upotrebi sata bez praćenja fizičke aktivnosti, baterija HUAWEI WATCH GT sata može da traje do 30 dana.

Fitnes i velnes funkcije za praćenje koje omogućava najnovija tehnologija

Dok HUAWEI Watch GT podržava niz fizičkih aktivnosti u zatvorenom i na otvorenom, nove HUAWEI WATCH GT Active Edition i Elegant Edition verzije imaju triatlonski režim. Triatlonski režim podržava tri vrste treninga: plivanje na otvorenom, biciklizam i trčanje na otvorenom. Ovaj pametni sat može da snima ceo triatlon, uključujući i prelazna vremena. Triatlonski režim će biti dostupan u HUAWEI WATCH GT Classic i Sport verzijama putem ažuriranja.

Uz izuzetno dugo trajanje baterije i HUAWEI TruSeen™3.0 praćenje otkucaja srca, HUAWEI WATCH GT podržava neprekidno 24-časovno praćenje otkucaja srca uz razlikovanje otkucaja za vreme aktivnosti i za vreme mirovanja. Zahvaljujući kombinaciji inovativnog PPG optičkog i hardverskog dizajna i algoritama veštačke inteligencije, ova tehnologija prati otkucaje srca korisnika u realnom vremenu uz izuzetnu preciznost. U sportskom režimu, HUAWEI WATCH GT može da se podesi tako da obaveštava korisnika da prilagodi intenzitet treninga na osnovu unapred podešenog ciljnog intervala otkucaja srca. U režimu mirovanja, ovaj pametni sat automatski prati i beleži otkucaje srca korisnika.

TruSleep™ 2.0 praćenje naučnog spavanja omogućava praćenje kvaliteta sna i precizno prepoznavanje uobičajenih problema sa spavanjem, ali i nudi više od 200 predloga za poboljšanje kvaliteta sna i personalizovane servise za spavanje zahvaljujući praćenju otkucaja srca u realnom vremenu i analizi disanja u snu i velikih podataka, sve u cilju bolje kontrole zdravlja.

Klasičan izgled sata s modernim senzibilitetom

Dostupne u Magic Pearl White i Tahitian Magic Black Pearl verzijama, boje sata HUAWEI WATCH GT Elegant Edition (serija od 42 mm) postižu se jedinstvenim procesom bojenja keramike. Magic Pearl White brojčanik je rezultat procesa dijamantski preciznog sečenja koji pravi 48 malih trouglastih rezova, posle čega sledi studiozno poliranje. Pri reflektovanju svetlosti pod različitim uglovima, brojčanik prikazuje niz različitih boja.

HUAWEI WATCH GT Active Edition i Elegant Edition verzije imaju niz različitih opcija za brojčanik. Bilo da ste na rođendanskoj zabavi, treningu ili poslu, uvek možete da pronađete verziju koja odgovara određenoj prilici. Ova funkcija će takođe biti dostupna za HUAWEI WATCH GT Classic i Sport verzije posle ažuriranja. [1]

Fluoroelastomerni kaiševi HUAWEI WATCH GT Active i Elegant verzija ne samo da unapređuju sveukupnu teksturu sata, već i omogućavaju veću izdržljivost i komfor pri nošenju. Active Edition verzija je dostupna u narandžastoj i tamno zelenoj boji, dok je Elegant Edition verzija dostupna u crnoj i beloj.

Huawei je na promociji u Parizu takođe predstavio novu HUAWEI Band 3 fitnes narukvicu, koja je opremljena AMOLED HD ekranom u boji od 0,95 inča za bolji prikaz. Namenjena mlađim ljudima, ova narukvica takođe ima funkciju praćenja otkucaja srca u realnom vremenu, prepoznavanje stila plivanja, praćenje naučnog spavanja i druge zdravstvene funkcije vezane za fizičku aktivnost.

Cena HUAWEI WATCH GT sata iznosi 29,999 dinara.

Tags:

Pročitajte još

Povezane teme

PROMO

Ovog leta biramo prefinjeno: Otkrijte mirisne note Van Cleef & Arpels

Kreirana 2009, Van Cleef & Arpels’ Collection Extraordinaire predstavlja omaž prefinjenim sastojcima u parfimeriji.

PROMO

Pastelne boje leta

Nema letnje sezone bez nežnih pastela.

PROMO

Leto počinje u Stadionu: Šoping vikend i obeležavanje početka letnje sezone u SC Stadion

Šoping vikend i obeležavanje početka letnje sezone u SC Stadion

PROMO

Protiv fleka na licu: 3 ključna sastojka koje sadrži svaki kvalitetan proizvod

Mnogo proizvodi se bore protiv problema hiperpigmentacije, samo određini sadrže ovu jedinstvenu kombinaciju.

PROMO

Iz srca Homolja

Spektakularnim doživljajem za sva čula predstavljena nova Rosa Homolje.

PROMO

Festival popusta na sve proizvode za negu mališana u Lilly drogerijama

Povodom početka akcije popusta u Lilly drogerijama na sve proizvode za negu mališana pod sloganom „Nega od prvog dana!“, održan je događaj koji je okupio veliki broj poznatih dama,...

PROMO

Banca Intesa i Generali Osiguranje Srbija prvi put zajedno na projektu Italijanski fudbalski kamp za decu

Banca Intesa i Generali Osiguranje Srbija prvi put zajedno na projektu Italijanski fudbalski kamp za decu

PROMO

Jedna od pobednica revije “We together” prikazala inovativan modni dodatak (FOTO)

Autorska revija mode pod nazivom “We together” održana u okviru 49. po redu Belgrade Fashion Week-a, otkrila je inovativnost mladih dizajnera.

PROMO

Skechers UNO - spoj kreativnosti i univerzalnog izražavanja

Brend Skechers predstavio je jedinstvene emograme, koje je stvorio mađarski umetnik Kiš Mikloš.

PROMO

Pronašli smo za vas superiornu zaštitu od sunca koja pruža ujednačen ten i manje fleka

Mnoge od nas znaju kako su fleke od sunca uporan problem, ali savremene tehnologije u kozmetičkoj industriji pomogle su nam da se sa lakoćom rešimo i ovog problema.

PROMO

Upoznajte Rašku

Raška, grad u Srbiji koji nosi ime stare srpske srednjovekovne države, nalazi se u jugozapadnom delu Srbije, na ušću reka Raške i Ibra