PROMO

Izložba Roksande Ilinčić „The Poetry of Colour“ ekskluzivno predstavljena u Beogradu

„The Poetry of Colour” (Poezija boja), modna izložba čuvene srpske dizajnerke Roksande Ilinčić, koja živi i radi u Londonu, otvorena je sinoć u izložbenom prostoru kompanije Belgrade Waterfront. U okviru izložbe, koja je realizovana uz podršku The Residences at The St. Regis Belgrade i Kule Beograd, Roksanda je predstavila modele iz svojih kolekcija proleće/leto 2019, pre-fall 2019 i jesen/zima 2019, koje je dizajnerka lično odabrala posebno za ovu priliku. Otvaranje izložbe obeležio je i početak saradnje Roksande Ilinčić i Fondacije Novak Đoković pružanjem podrške dizajnerke projektu „Školice života“. U okviru ovog projekta Fondacija gradi i renovira predškolske ustanove u ekonomski manje razvijenim oblastima, kako bi deca koja žive u ovim okruženjima imala što bolje mogućnosti da se razviju u samouverene, sigurne i uspešne pojedince.

 

„Izuzetno smo ponosni što je izložba Roksande Ilinčić realizovana uz podršku brenda St. Regis. Sa tradicijom dugom više od veka, ovaj brend sa čuvenim njujorškim nasleđem, poznat je i po svojoj ljubavi prema umetnosti i dizajnu i veliko nam zadovoljstvo što tu atmosferu sada donosimo i u Beograd.  Širom sveta, St. Regis je uvek negovao neraskidive veze sa umetničkim krugovima, kreirajući izuzetne saradnje sa poznatim umetnicima, dizajnerima i stvaraocima, po čemu se izdvojio u odnosu na druge rezidencijalne brendove. Tu tradiciju nastavljamo i u Srbiji, kroz The Residences at The St. Regis Belgrade, izuzetnom izložbom izvanredne Roksande Ilinčić“, rekao je generalni direktor kompanije Belgrade Waterfront Nikola Nedeljković.

„Beograd je grad koji je inspirisao mnoge moje kolekcije i posebno moju ljubav prema bojama“, istakla je Roksanda Ilinčić. „Izložba ‘The Poetry of Colour’ zapravo je moj lični izbor modela, predstavljenih u okviru jedinstvene instalacije koju sam osmislila specijalno za ovu priliku i kao podršku Fondaciji Novak Đoković. Želela sam da istražim ogromne mogućnosti ove impresivne istorijske građevine u kojoj predstavljamo izložbu, ukrašenu cvećem koje me podseća na Srbiju i moju večitu inspiraciju – boje”.

 

„Velika mi je čast što nastavljam sa humanitarnim radom ovde u Beogradu, ovoga puta podrškom projektu „Školice života“ koji sprovodi Fondacija Novak Đoković. Za mene su osnaživanje dece i podrška u nezi, razvoju i obrazovanju naredne generacije ključni za postavljanje temelja naše budućnosti. Raduje me što sam u prilici da učestvujem u tome ovom divnom prilikom, u gradu u kom sam odrasla i bila inspirisana da ostvarim svoje snove i uverenja. Nadam se da ćemo, podržavanjem ovog važnog cilja, pomoći deci da sanjaju isto tako velike snove, da veruju u sebe i da postanu sve ono za čim teže”. 

Izložba „The Poetry of Colour“ Roksande Ilinčić biće otvorena za posetioce 28. i 29. maja u izložbenom prostoru Belgrade Waterfront-a, Karađorđeva 48, u periodu od 10 do 22 časa.

Povezane teme

PROMO

Plazma filmski pozdrav iz Sarajeva 2019

Brend Plazma kompanije Bambi je i ove godine bio srebrni sponzor Sarajevo Film Festivala...

PROMO

Oni ruše granice: deca iz celog regiona zajedno u novom projektu

Prvi put „zlatna“ deca iz celog regiona zajedno u projektu „Ready for School“.

PROMO

Lilly i Gillette obradovali svoje verne potrošače

Kompanija Lilly Drogerie već mesec dana nagrađuje svoje verne potrošače zajedno sa dugogodišnjim partnerima koji su deo porodice Lilly drogerija.

PROMO

Liu Jo #glamourizing – cveće kao simbol nežnosti i sofisticiranosti

Treće poglavlje koje predstavljaju Anna Ewers i Mert&Marcus govori o evoluciji koncepta, godinu dana nakon njegovog lansiranja...

PROMO

Adidas Ozweego su patike koje su ti definitivno potrebne ove sezone

Sneaker klasik iz ’90. ugledao je svetlost dana u potpuno novom ruhu.

PROMO

H&M sarađuje sa legendarnim britanskim brendom Richard Allan

H&M najavljuje kolaboraciju sa eklektičnim britanskim brendom Richard Allan, osnovanim 1962. godine, koji je poznat po svojim čuvenim maramama sa odvažnim printom, apstraktnim šara...

PROMO

Lois & Klark u novoj kampanji multibranda FASHION&FRIENDS

Momak skriven iza maske novinara štrebera i neustrašiva reporterka glavni su protagonisti kampanje “When Lois meets Klark”.

PROMO

Lilly i Dove svečano obeležili početak zajedničke akcije popusta

Kompanija Lilly Drogerie i brend Dove pokrenuli su akciju „Lilly & Dove Vas vole i misle na Vas“ u trajanju od 22. jula do 4. avgusta, tokom koje će svi kupci imati priliku da ostv...

PROMO

Sve što očekuješ od maskare u jednoj bočici

Nova Avon maskara za maksimalan efekat u jednom potezu

PROMO

2PAC tribute kapsula brenda REPLAY

Replay Tribute je projekat ograničenih (limited-edition) kolekcija koji je inspirisan velikanima iz prošlosti koji još uvek utiču na čitave generacije. Nakon odavanja počasti Nirva...

PROMO

Imate li planove za subotu?

Posetite Fashion Park, jer se sprema prvi veliki OUTLET SHOPPING DAY!

PROMO

Beograd dobija novi luksuzni kondominijum - Merin Hill

Najbolje mesto za život je neosporno ono koje pruža najviše mogućnosti.

PROMO

Prvi put u Srbiji: adidas x Yohji Yamamoto „Y-3“ kolekcija

Ekskluzivna kolekcija brendova adidas Originals i Yohji Yamamoto sada je dostupna u Tike šopu...