PROMO

Pandora predstavlja limited edition priveske u saradnji sa UNICEF-om

Kao deo nove dugoročne globalne saradnje, Pandora se pridružuje UNICEF-u kako bi najugroženija deca sveta dobila humanije i sigurnije uslove za život i razvoj. U znak podrške Svetskog dana dece 20. novembra, Pandora predstavlja limited edition Pandora Me kolekciju.

Uoči Svetskog dana dece 20. novembra, Pandora predstavlja Pandora Me limited edition nakit za UNICEF - prvu od mnogih budućih saradnji. Noseći komade nakita “Pandora za UNICEF” pokazujete Vašu podršku mladima širom sveta kroz deo nove kampanje zvane “Privesci za promenu”. Sav profit dobijen od ove kolekcije pripašće UNICEF-u. Kolekcija nakita biće dostupna u našim radnjama u preko 100 zemalja, pružajući vam priliku da pokažete svoju podršku i humanost.

Slaveći Svetski dan dece, Pandora podržava UNICEF doprinosom u vidu sredstava za bolji život dece, njihovo obrazovanje i programe zaštite širom sveta, kao i obuku za životne veštine sa fokusom na programe koji podržavaju osnaživanje žena. Nošenjem ove kolekcije, svako daje svoj doprinos UNICEF-u. Pandora Me je nov i kreativan način da izrazite Vaš identitet i povežete se sa drugima. Kroz kolekciju  minijaturnih, razigranih simbola od srebra, uključujući  minijaturne priveske i pojedinačne minđuše, Pandora  podstiče na eksperimentisanje sa samoizražavanjem. 

Zaštitno lice kolekcije je glumica i aktivistkinja Mili Bobi Braun koja predstavlja snažan glas svoje generacije i zagovornik je globalnih promena. Privezak “Moj ženski ponos” je simbol ženskog osnaživanja, dok privezak “Moj osmeh” predstavlja sreću i vedriju budućnost narednih generacija. Oba priveska slave mogućnosti za edukaciju, zaštitu i jednakost polova.  Napravljeni od srebra, ručno su završeni i ukrašeni plavim kristalima i mogu se nositi sa ostalim komadima iz Pandora Me kolekcije. Privezak “Moj osmeh” je deo ekskluzivnog seta koji uključuje Pandora Me narukvicu i dva razdvojnika.

Trogodišnje partnerstvo sa UNICEF-om će promovisati pravo mladih na glas i svetliju budućnost i ima za cilj da  značajno utiče na živote hiljade dece i mladih širom sveta.

Buduće inicijative uključivaće novi nakit, kampanje za podizanje svesti i mogućnost za klijente i zaposlene u kompaniji Pandora da se direktno angažuju i daju donacije
UNICEF-u.

Cena limited edition seta je 8.970,00 RSD i cena priveska je 1.950,00 RSD i možete ih kupiti u Beogradu, u Pandora radnji u Knez Mihailovoj 28, Ušće shopping center-u i Delta City-u.

Podržite sa #PandoraForUNICEF, #CharmsForChange i #PandoraXMillieBobbyBrown.

Povezane teme

PROMO

HUAWEI održao prvu Silent prezentaciju na ovim prostorima

Kompanija Huawei predstavila je nove uređaje koji su deo Huawei ekosistema. Gosti su imali priliku da kroz prvu Silent prezentaciju na ovim prostorima upoznaju četiri nova uređaja...

PROMO

Imate li planove za produženi vikend?

Predlažemo shopping izlet do Inđije, jer od danas pa sve do 11-og novembra možete kupovati uz dodatnih 20% popusta na outlet cene u većini naših prodavnica! Beba Kids, Fashion&Frie...

PROMO

Budite neustrašivi uz najnovije Air Jordan 1 High OG Fearless patike

Brend NIKE odlučio je da obraduje svoje verne obožavaoce i tokom ove praznične sezone predstavi najnoviji model „Fearless Ones“ patika  – Air Jordan 1 High OG Fearless. Uskoro, svi...

PROMO

Pronađite novu jesenju make up inspiraciju

Jesen nam se odavno prikrala, a sa njom stižu i jesenji trendovi inspirisani prirodom i njenim nesvakidašnjim bojama.

PROMO

Grace - zauvek svoja

Velike žene kroz istoriju su veza koja najbolje opisuje GRACE stil i osnovnu ideju novog modnog brenda.

PROMO

Neodoljiva Nespresso ponuda

Otkrijte koji su aparati za kafu na popustu od 20% ovog meseca!

PROMO

DA LI OSEĆAŠ STRAH?!

Omiljeni praznik klinaca širom sveta, „Noć veštica“, zahvaljujući ADA MALL-u, ove godine poprima potpuno novu dimenziju.

PROMO

Rimsko veče u slavu Giambattista Valli x H&M kolekcije

Valli devojke, Vall mladići i gosti prisustvovali su prošle večeri na Giambattista Valli x H&M modnoj reviji u  eklektičnoj postavci u jednom od istorijskih spomenika u Rimu - Pala...

PROMO

Slavimo novo ime! BIG Fashion Outlet Inđija

Pravo je vreme za shopping izlet do Inđije!

PROMO

Star Experience: Doživljaj iznad vaših očekivanja

Događaj za sve ljubitelje Merecdes-Benz vozila, Star Experience ove godine se predstavio publici pod sloganom „Doživljaj iznad vaših očekivanja”. Jedinstvena prilika testiranja Mer...

PROMO

Kendall Jenner, Chiara Ferragni i H.E.R. u kampanji za Giambattista Valli x H&M kolekciju

Dok se sa nestrpljenjem očekuje dolazak kolekcije Giambattista Valli x H&M, objavljene su i fotografije iz kampanje...

PROMO

Fashion&Friends modno igralište na Sneakerville festivalu

Fashion&Friends priredio je nesvakidašnje modno uživanje posetiocima najvećeg regionalnog festivala patika Sneakerville, koji je održan 13. oktobra u Beogradu.

PROMO

Dvanaest meseci Zmaj tarife za najbolje akademce

Telekom Srbija nagrađuje 100 najboljih studenata osnovnih akademskih studija

PROMO

Beograd postao svetska prestonica patika

Prvi festival patika Sneakerville powered by Buzz i Tike, za samo jedan dan okupio je više od dvadeset hiljada ljubitelja patika i urbane street kulture, na prostoru Luke Beograd.

PROMO

Izabrani finalisti takmičenja Discovered by Coke

Izborom četvoro finalista, prvog online muzičkog takmičenja Discovered by Coke, potraga za muzičkom zvezdom Srbije približava se završnici.