PROMO

Parfois doživljava ekspanziju u regionu

Vodeća robna marka modnih dodataka iz Portugalske Parfois doživljava ekspanziju i u Srbiji. U tržnom centru Delta City u Beogradu je danas otvorena 7 radnja tog branda u Srbiji, koji je u regiji preko Sportine Group prisutan na čak 25 samostalnih lokacija.

Sportina Group koja poslednjih 6 godina zastupa Parfois u regiji čini sve da je taj prestižni brand, prepoznatljiv po kvalitetnom prodajnom servisu i raznovrstnim modnim proizvodima, prisutan u Parfois monostore i u multibrand radnjama Sportina i stoga jako dobro prihvaćen na tržištima Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske i Crne Gore.

Kolekcije tašni, novčanika, satova, nakita i drugih modnih dodataka se u radnjama Parfois menjaju i dopunjuju na nivou jedne sedmice, što ovaj brend koji je dostupan po pristupačnim cenama za ljubiteljke mode čini još atraktivnijim. Parfois kolekcije omogućavaju da svaka žena dobije ono što joj najviše odgovora kako bi izgradila svoj imidž. Glavno nadahnuće aktuelne Parfois kampanje je identitet žene koja je samopouzdana, opuštena i neopterećena pravilima. 

Parfois žena nije vezana uz prošlost, ali je prihvata kao nešto što je deo nje. To je žena koja inspiriše i koja ukazuje na to da ne smemo slediti unapred zamišljene ideje a da ih prethodno ne ispitamo. U današnje vreme koje karakteriše preopterećenost informacijama, nema boljeg dokaza o poznavanju samih sebe od toga što uistinu želimo biti.

Nova kolekcija ističe se prefinjenim i minimalističkim detaljima i oblicima. Boje koje preovladavaju u kolekciji su tople, dramatične i tropske, te dolaze u obliku elegantnih silueta koje čine ravnotežu između svakodnevne i visoke mode. Ističu se materijali poput prirodnih vlakana i slame, a cvetni i grafički print na laganim tkaninama donosi zanimljive kontraste.
Kampanja "Sve što jesam" doziva tople dane i predstavlja odmor za naše misli i sve ono što želimo da postignemo. Kada je žena sposobna da prihvati svoju prošlost, onda je spremna da bude i vlasnik sopstvene budućnosti.

Uživajte u toplim danima uz Parfois kolekciju i pozdravite proleće!

Tags:
Povezane teme

PROMO

Plazma filmski pozdrav iz Sarajeva 2019

Brend Plazma kompanije Bambi je i ove godine bio srebrni sponzor Sarajevo Film Festivala...

PROMO

Oni ruše granice: deca iz celog regiona zajedno u novom projektu

Prvi put „zlatna“ deca iz celog regiona zajedno u projektu „Ready for School“.

PROMO

Lilly i Gillette obradovali svoje verne potrošače

Kompanija Lilly Drogerie već mesec dana nagrađuje svoje verne potrošače zajedno sa dugogodišnjim partnerima koji su deo porodice Lilly drogerija.

PROMO

Liu Jo #glamourizing – cveće kao simbol nežnosti i sofisticiranosti

Treće poglavlje koje predstavljaju Anna Ewers i Mert&Marcus govori o evoluciji koncepta, godinu dana nakon njegovog lansiranja...

PROMO

Adidas Ozweego su patike koje su ti definitivno potrebne ove sezone

Sneaker klasik iz ’90. ugledao je svetlost dana u potpuno novom ruhu.

PROMO

H&M sarađuje sa legendarnim britanskim brendom Richard Allan

H&M najavljuje kolaboraciju sa eklektičnim britanskim brendom Richard Allan, osnovanim 1962. godine, koji je poznat po svojim čuvenim maramama sa odvažnim printom, apstraktnim šara...

PROMO

Lois & Klark u novoj kampanji multibranda FASHION&FRIENDS

Momak skriven iza maske novinara štrebera i neustrašiva reporterka glavni su protagonisti kampanje “When Lois meets Klark”.

PROMO

Lilly i Dove svečano obeležili početak zajedničke akcije popusta

Kompanija Lilly Drogerie i brend Dove pokrenuli su akciju „Lilly & Dove Vas vole i misle na Vas“ u trajanju od 22. jula do 4. avgusta, tokom koje će svi kupci imati priliku da ostv...

PROMO

Sve što očekuješ od maskare u jednoj bočici

Nova Avon maskara za maksimalan efekat u jednom potezu

PROMO

2PAC tribute kapsula brenda REPLAY

Replay Tribute je projekat ograničenih (limited-edition) kolekcija koji je inspirisan velikanima iz prošlosti koji još uvek utiču na čitave generacije. Nakon odavanja počasti Nirva...

PROMO

Imate li planove za subotu?

Posetite Fashion Park, jer se sprema prvi veliki OUTLET SHOPPING DAY!

PROMO

Beograd dobija novi luksuzni kondominijum - Merin Hill

Najbolje mesto za život je neosporno ono koje pruža najviše mogućnosti.

PROMO

Prvi put u Srbiji: adidas x Yohji Yamamoto „Y-3“ kolekcija

Ekskluzivna kolekcija brendova adidas Originals i Yohji Yamamoto sada je dostupna u Tike šopu...