PROMO

Rimsko veče u slavu Giambattista Valli x H&M kolekcije

Valli devojke, Vall mladići i gosti prisustvovali su prošle večeri na Giambattista Valli x H&M modnoj reviji u  eklektičnoj postavci u jednom od istorijskih spomenika u Rimu - Palazzo Doria Pamphilj. Njegova izuzetnost, jedinstvena umetnost i rimska nonšalantnost istakli su slobodan duh, spektakularni dizajn i sofisticiranost ove prelepe kolekcije.

Vanvremenski i neprolazni komadi garderobe iz Giambattista Valli x H&M kolekcije oživeli su na ružičastoj pisti kojom je prošetao veliki broj modela i poznatih ličnosti, uključujući i stanovnike grada Rima. Revija je imala spektakularnu završnicu koju je predvodila Kendal Džener u sada poznatoj crvenoj haljini. Neki od gostiju bili su i H.E.R, Kameron Monagan, Halima Aden, Kijara Feranji i Kris Li, odeveni u stilu kolekcije.

Nakon modne revije, gosti su se preselili niz Via del Corso u Grand Hotel Plaza, još jednu znamenitost Rima, koja predstavlja večno uživanje i eleganciju, na afterparti čiji je domaćin bio DJ kolektiv Circoloco, i nastupali su Pegi Gou i Set Troksler, kao i Clara3000.

"Moja modna kuća nalazi se u Parizu, ali sam ponosan na svoje rimsko poreklo; moje srce uvek pripada Večnom gradu, i zbog toga za modnu reviju biram Rim i Palazzo Doria Pamphilj. Uz svoju ekstravagantnost, Rim je imao svog udela u oblikovanju mojih pogleda i ličnosti. Bilo je divno videti kako sve oživljava u mom rodnom gradu", rekao je Giambattista Valli.

"Bilo je apsolutno predivno biti domaćin Giambattista Valli x H&M događaja, u originalnom potpisu rimske noći, pune zabave i glamura u „Dolce Vita“ maniru. Duh jedinstvene kolekcije oživeo je u sobama punim istorije, dok je novi talas Valli devojaka i Valli mladića, spremnih da osvoje noć i ulice, šetao pistom", izjavila je An Sofi Johanson.

Giambattista Valli x H&M kolekcija - sa ženskom, muškom garderobom i aksesoarima - biće dostupna u H&M prodavnici u Knez Mihailovoj od 7. novembra.

Povezane teme

PROMO

HUAWEI održao prvu Silent prezentaciju na ovim prostorima

Kompanija Huawei predstavila je nove uređaje koji su deo Huawei ekosistema. Gosti su imali priliku da kroz prvu Silent prezentaciju na ovim prostorima upoznaju četiri nova uređaja...

PROMO

Imate li planove za produženi vikend?

Predlažemo shopping izlet do Inđije, jer od danas pa sve do 11-og novembra možete kupovati uz dodatnih 20% popusta na outlet cene u većini naših prodavnica! Beba Kids, Fashion&Frie...

PROMO

Budite neustrašivi uz najnovije Air Jordan 1 High OG Fearless patike

Brend NIKE odlučio je da obraduje svoje verne obožavaoce i tokom ove praznične sezone predstavi najnoviji model „Fearless Ones“ patika  – Air Jordan 1 High OG Fearless. Uskoro, svi...

PROMO

Pronađite novu jesenju make up inspiraciju

Jesen nam se odavno prikrala, a sa njom stižu i jesenji trendovi inspirisani prirodom i njenim nesvakidašnjim bojama.

PROMO

Grace - zauvek svoja

Velike žene kroz istoriju su veza koja najbolje opisuje GRACE stil i osnovnu ideju novog modnog brenda.

PROMO

Pandora predstavlja limited edition priveske u saradnji sa UNICEF-om

Kao deo nove dugoročne globalne saradnje, Pandora se pridružuje UNICEF-u kako bi najugroženija deca sveta dobila humanije i sigurnije uslove za život i razvoj. U znak podrške Svets...

PROMO

Neodoljiva Nespresso ponuda

Otkrijte koji su aparati za kafu na popustu od 20% ovog meseca!

PROMO

DA LI OSEĆAŠ STRAH?!

Omiljeni praznik klinaca širom sveta, „Noć veštica“, zahvaljujući ADA MALL-u, ove godine poprima potpuno novu dimenziju.

PROMO

Slavimo novo ime! BIG Fashion Outlet Inđija

Pravo je vreme za shopping izlet do Inđije!

PROMO

Star Experience: Doživljaj iznad vaših očekivanja

Događaj za sve ljubitelje Merecdes-Benz vozila, Star Experience ove godine se predstavio publici pod sloganom „Doživljaj iznad vaših očekivanja”. Jedinstvena prilika testiranja Mer...

PROMO

Kendall Jenner, Chiara Ferragni i H.E.R. u kampanji za Giambattista Valli x H&M kolekciju

Dok se sa nestrpljenjem očekuje dolazak kolekcije Giambattista Valli x H&M, objavljene su i fotografije iz kampanje...

PROMO

Fashion&Friends modno igralište na Sneakerville festivalu

Fashion&Friends priredio je nesvakidašnje modno uživanje posetiocima najvećeg regionalnog festivala patika Sneakerville, koji je održan 13. oktobra u Beogradu.

PROMO

Dvanaest meseci Zmaj tarife za najbolje akademce

Telekom Srbija nagrađuje 100 najboljih studenata osnovnih akademskih studija

PROMO

Beograd postao svetska prestonica patika

Prvi festival patika Sneakerville powered by Buzz i Tike, za samo jedan dan okupio je više od dvadeset hiljada ljubitelja patika i urbane street kulture, na prostoru Luke Beograd.

PROMO

Izabrani finalisti takmičenja Discovered by Coke

Izborom četvoro finalista, prvog online muzičkog takmičenja Discovered by Coke, potraga za muzičkom zvezdom Srbije približava se završnici.