PROMO

Superstar TV - sinonim za najkvalitetniji sadržaj

Superstar TV predstavio je novi serijski program, u produkciji Telekoma Srbija, koji će pomeriti granice televizijskih formata kakvi su do sada rađeni kod nas, ali i u regionu. Pored već veoma kvalitetne ponude serija domaće produkcije, najavljeni program dodatno će pozicionirati Superstar TV kao vodeći kanal za filmski i serijski sadržaj.

Među najavljenim projektima, svakako će mnoge obradovati nova sezona serije Državni službenik velikog televizijskog maga Predraga Gage Antonijevića. Ova hit serija sa sjajnom glumačkom ekipom obeležila je početak godine, uzburkavši javnost uvidom u svet tajnih službi koji je do sada vešto skrivan od nje. Sada se sa nestrpljenjem očekuje nastavak na Superstar TV koji prati glavnog lika, agenta Lazara, i njegovu borbu protiv neprijatelja države, kao i njegov porodični život koji se isprepletao sa službom i postao sastavni deo posla.

Najava još jedne serije pod producentskom palicom Gage Antonijevića izazvala je veliko interesovanje. U pitanju je nova kriminalistička serija Pevačica u kojoj se, za razliku od drugih serija istog žanra, prepliće svet magije i paranormalnih pojava sa istragom oko ubistva.

Serija Košare biće projekat koji će na Superstar TV doneti istinitu priču o herojskom događaju iz naše novije istorije. Autori Balša Đogo i Nemanja Mićić najavili su ekranizaciju bitke na Košarama i veran prikaz prvih dana teške borbe koja je postala simbol odbrane otadžbine. Igrana serija biće svedočanstvo o hrabrim mladićima koji su uspeli da u nemogućoj misiji odbrane granicu od višestruko brojnijeg neprijatelja, pokazavši šta znači biti patriota i kako se voli domovina.

Petar Peca Popović, jedan od najboljih, najpoznatijih i najautoritatvnijih poznavalaca rokenrola u nekadašnjoj Jugoslaviji, najavio je dokumentarnu seriju Rokopisac u kojoj učestvuje 80 najznačajnijih rokenrol stvaralaca, producenata i kritičara, pisaca, slikara i dizajneraSerija koja će se emitovati na Superstar-u ilustruje putovanje sa Popovićem kroz šest država bivše SFRJ tokom kojeg sa najznačajnjim predstavnicima ove kulture pokušava da odgovori na pitanje: Da li je raspadom Jugoslavije rokenrol izgubio na značaju koji je imao?

„Superstar se nalazi među deset najgledanijih kanala u zemlji, te je nastavak ulaganja u nove igrane i dokumentarne formate ove televizije sasvim logičan korak. Telekom Srbija nastavlja sa ozbiljnom produkcijom serija i drugih formata po standardima velikih svetskih televizijskih kuća, koje zadovoljavaju očekivanja najzahtevnijih kritičara i gledalaca u Srbiji, ali i šire. Želimo da podignemo kvalitet i stvorimo raznovrsan sadržaj kako bismo gledaocima pružili bogat izbor zabavnog, ali i edukativnog programa koji može ravnopravno da parira velikim svetskim TV projektima“, izjavio je Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe.

Procvat scene domaćih TV serija istovremeno otvara vrata i pruža šansu mnogim mladim glumcima, ali i drugim radnicima flimske i televizijske industrije kod nas. Nove serije koje će uskoro biti emitovane na Superstar TV kanalu predstaviće nova, talentovana lica za koja će publika u Srbiji tek čuti.

SuperStar TV, jedan od deset najgledanijih televizijskih kanala u Srbiji, mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT tv, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.

Povezane teme

PROMO

Fashion&Friends modno igralište na Sneakerville festivalu

Fashion&Friends priredio je nesvakidašnje modno uživanje posetiocima najvećeg regionalnog festivala patika Sneakerville, koji je održan 13. oktobra u Beogradu.

PROMO

Dvanaest meseci Zmaj tarife za najbolje akademce

Telekom Srbija nagrađuje 100 najboljih studenata osnovnih akademskih studija

PROMO

Beograd postao svetska prestonica patika

Prvi festival patika Sneakerville powered by Buzz i Tike, za samo jedan dan okupio je više od dvadeset hiljada ljubitelja patika i urbane street kulture, na prostoru Luke Beograd.

PROMO

Izabrani finalisti takmičenja Discovered by Coke

Izborom četvoro finalista, prvog online muzičkog takmičenja Discovered by Coke, potraga za muzičkom zvezdom Srbije približava se završnici.

PROMO

L'adresse restoran - mirisi i ukusi francuske kuhinje u Beogradu

Sinoć je u vračarskom Saint Ten Hotelu, u prisustvu mnogobrojnih zvanica i predstavnika medija, otvoren francuski restoran L'Adresse.

PROMO

Party sa Sarom Jo i trka za selfie u Ada Mall-u

Najmlađi šoping centar u Beogradu, ADA MALL, sinoć je okupio veliki broj tinejdžera na partiju koju je priredila trenutno najveća domaća pop zvezda mlađe generacije, SARA JO.

PROMO

Ugledni inovatori postali ambasadori pokreta "Moja inovacija"

Inovacija danas jeste ključ za ostvarenje životnih ciljeva, do nje dolazimo ako sledimo svoje snove.

PROMO

Svet bez otpada – ambiciozan i hrabar potez

Kao svetski lider u proizvodnji najpoznatijih svetskih napitaka, kompanija Coca-Cola je među prvima prepoznala značaj sakupljanja i recikliranja ambalažnog otpada.

PROMO

Bolje mesto za život svih nas

Brojni su načini da planetu i naše okruženje učinimo boljim mestom za život, a jedan od njih je i briga o životinjama oko nas. 

PROMO

Najaktuelnije muzičke zvezde stižu na „Sneakerville“

Pripreme za najveći festival patika su već uveliko u toku!

PROMO

Avon predstavio Distillery – svoju prvu vegan skin-care kolekciju

Kao odgovor na sve veću potrebu potrošača širom sveta da odgovorno biraju i konzumiraju proizvode, ali i čvrsto verujući da je čista lepota definisana savesno kreiranim proizvodima...

PROMO

Nova kolekcija Pandora Me

Na naše tržište stigla je nova kolekcija Pandora Me.

PROMO

Žurka sa Sarom Jo u Ada Mall-u

Trenutno najveća domaća pop zvezda mlađe generacije, SARA JO, u četvrtak 10. oktobra, održaće svoj koncert u najlepšem šoping centru u Beogradu, ADA MALL-u.

PROMO

Pogledajte celu Giambattista Valli x H&M kolekciju

H&M ekskluzivno objavljuje lookbook iz kolekcije Giambattista Valli x H&M na kojem je radio fotograf Kajl Viks zajedno sa stilistkinjom Đovanom Bataljom Engelbert.

PROMO

Nova domaća serija „Dug moru“ premijerno na Superstar TV

Dugo očekivana nova serija „Dug moru“ u režiji Gorana Gajića premijerno će se emitovati na Superstar TV kanalu svake nedelje od 6. oktobra, od 21 čas, dok će reprizna emitovanja bi...