grazia

PROMO

Superstar TV - sinonim za najkvalitetniji sadržaj

Superstar TV predstavio je novi serijski program, u produkciji Telekoma Srbija, koji će pomeriti granice televizijskih formata kakvi su do sada rađeni kod nas, ali i u regionu. Pored već veoma kvalitetne ponude serija domaće produkcije, najavljeni program dodatno će pozicionirati Superstar TV kao vodeći kanal za filmski i serijski sadržaj.

Među najavljenim projektima, svakako će mnoge obradovati nova sezona serije Državni službenik velikog televizijskog maga Predraga Gage Antonijevića. Ova hit serija sa sjajnom glumačkom ekipom obeležila je početak godine, uzburkavši javnost uvidom u svet tajnih službi koji je do sada vešto skrivan od nje. Sada se sa nestrpljenjem očekuje nastavak na Superstar TV koji prati glavnog lika, agenta Lazara, i njegovu borbu protiv neprijatelja države, kao i njegov porodični život koji se isprepletao sa službom i postao sastavni deo posla.

Najava još jedne serije pod producentskom palicom Gage Antonijevića izazvala je veliko interesovanje. U pitanju je nova kriminalistička serija Pevačica u kojoj se, za razliku od drugih serija istog žanra, prepliće svet magije i paranormalnih pojava sa istragom oko ubistva.

Serija Košare biće projekat koji će na Superstar TV doneti istinitu priču o herojskom događaju iz naše novije istorije. Autori Balša Đogo i Nemanja Mićić najavili su ekranizaciju bitke na Košarama i veran prikaz prvih dana teške borbe koja je postala simbol odbrane otadžbine. Igrana serija biće svedočanstvo o hrabrim mladićima koji su uspeli da u nemogućoj misiji odbrane granicu od višestruko brojnijeg neprijatelja, pokazavši šta znači biti patriota i kako se voli domovina.

Petar Peca Popović, jedan od najboljih, najpoznatijih i najautoritatvnijih poznavalaca rokenrola u nekadašnjoj Jugoslaviji, najavio je dokumentarnu seriju Rokopisac u kojoj učestvuje 80 najznačajnijih rokenrol stvaralaca, producenata i kritičara, pisaca, slikara i dizajneraSerija koja će se emitovati na Superstar-u ilustruje putovanje sa Popovićem kroz šest država bivše SFRJ tokom kojeg sa najznačajnjim predstavnicima ove kulture pokušava da odgovori na pitanje: Da li je raspadom Jugoslavije rokenrol izgubio na značaju koji je imao?

„Superstar se nalazi među deset najgledanijih kanala u zemlji, te je nastavak ulaganja u nove igrane i dokumentarne formate ove televizije sasvim logičan korak. Telekom Srbija nastavlja sa ozbiljnom produkcijom serija i drugih formata po standardima velikih svetskih televizijskih kuća, koje zadovoljavaju očekivanja najzahtevnijih kritičara i gledalaca u Srbiji, ali i šire. Želimo da podignemo kvalitet i stvorimo raznovrsan sadržaj kako bismo gledaocima pružili bogat izbor zabavnog, ali i edukativnog programa koji može ravnopravno da parira velikim svetskim TV projektima“, izjavio je Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe.

Procvat scene domaćih TV serija istovremeno otvara vrata i pruža šansu mnogim mladim glumcima, ali i drugim radnicima flimske i televizijske industrije kod nas. Nove serije koje će uskoro biti emitovane na Superstar TV kanalu predstaviće nova, talentovana lica za koja će publika u Srbiji tek čuti.

SuperStar TV, jedan od deset najgledanijih televizijskih kanala u Srbiji, mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT tv, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.

Povezane teme

PROMO

Najbolja ponuda za dame u Promenadi

Stiglo je najživopisnije godišnje doba kada je moda u pitanju.

PROMO

Neringa Siaudikyte - Letnja oaza

Sa Neringom Siaudikyte, poznatim litvanskim pop izvođačem razgovarali smo o njenoj karijeri, ključnim faktorima za uspeh u muzičkoj industriji, planovima za budućnost i načinu na k...

PROMO

Dani velikih popusta

U želji da vas obradujemo rešili smo da organizujemo šoping dane koji će obeležiti vruću letnju sezonu koja je pred nama.

PROMO

Sportina Group postaje strateški partner platforme Shoppster

Vrhunska moda i najpoznatiji svetski brendovi koje zastupa Sportina Group od sada i na Shoppster.com

PROMO

#posao: Tražimo Social Media Managera!

Ukoliko voliš modu, pratiš trendove, a o lifestyle temama uvek imaš šta da kažeš, možda si baš ti osoba za nas!

PROMO

Slavimo osam godina!

Rođendansko slavlje šoping centra Stadion

PROMO

Plazma Stiksi sa slanim kikirikijem i karamelom – novi ukus koji nas spaja

Svima omiljena Plazma, i posle više od pola veka, uspeva da iznenadi naša nepca novim ukusima.

PROMO

Akcija - Posadi svoj hlad

Podela besplatnih sadnica građanima Sombora

PROMO

One koje inspirišu

Program za pripadnice lepšeg pola pod nazivom One koje inspirišu održava se 8. marta u Stadion šoping centru.

PROMO

Otvoren najveći Nike shop u Istočnoj Evropi

Najveći Nike shop u Istočnoj Evropi zvanično je otvoren u TC Galerija Belgrade na prvom spratu, a poznati brend je ovom prilikom predstavio potpuno novi koncept koji nudi jedinstve...

PROMO

Poznate voditeljke otkrile koji su im omiljeni proizvodi iz Lilly drogerija!

Kristina Radenković, Danijela Buzurović, Marija Egelja i Marina Kotevski, voditeljke poznate po svom negovanom izgledu, konačno su otkrile koji su to proizvodi deo njihove svakodne...

PROMO

Najlepši poklon: Sigurna luka za sigurnu ljubav

Ljubav je pokretačka snaga koju ništa ne može da zaustavi. To je najlepše osećanje koje se ne može meriti ni sa čim drugim. Zato, ljubav treba negovati i čuvati, kao dragulj.

PROMO

Zaljubi se u…

Obeležavanje Dana zaljubljenih u SC Stadion

PROMO

Jakna kao osnova zimskog garderobera

Najpoželjniji modeli sezone na popustu do -60%