PROMO

Svetske superjahte zablistale u Porto Montenegru

Ekskluzivni nautički događaj MYBA Pop-Up Superyacht Show u Porto Montenegru u Tivtu, okupio je 22 superjahte, preko 120 brokera, kapetana, agenata, zastupnika i predstavnika jahting industrije iz celog sveta, koji su stigli u Boku Kotorsku s namerom da istraže sve šanse i prednosti Crne Gore za razvoj industrije čarterovanja jahti.

Oduševljenje uglednih gostiju iz svih krajeva Evrope autentičnošću Boke, vrhunskim gastronomskim delicijama, obilaskom jedinstvenog svetilišta starih bokeljskih pomoraca Gospe od Škrpjela, i grada Perasta dočarali su istoriju i potencijale ove zemlje.  

Porto Montenegro je po drugi put dokazao da je na „svetskoj nautičkoj pozornici“ koja brokerima pruža izuzetnu komunikacionu platformu. Predstavnici međunarodne asocijacija jahting brokera MYBA sada imaju prave argumente da Crnu Goru i Porto Montenegro pozicioniraju u omiljenju jahting destinaciju na Mediteranu i tokom sezone sajmova nautike koji predstoje jer su se uverili u standarde i besprekornu organizaciju.

Na nautičkoj promenadi u Porto Montenegru zablistale su superjahte JoyMe (49,91m), Reve D’Or (46m), Daima (42,5m), ali nova zvezda ovog događaja je Riana (42m) moderna superjahta klasičnog stila koja je u večernjim satima postala zanosna lepotica za sve brokere i goste koji su uživali u ambijentu ovog nautičkog naselja.

Kada razvijate turistički proizvod koji je inovativan i objedinjuje potencijale tako da destinaciju možete da istražite i sa mora, iz helikoptera i na kopnu a sa jakim partnerom koji je Portom Montenegro, tada možete izaći u susret svim zahtevima jahting klijentele i možete očekivati dalji rast u posetama saopštili su iz agencije za razvoj destinacija Discover Montenegro.

 Za drugu ediciju ovog skupa jahting industrijalaca imali smo preko 120 izlagača, što predstavlja 60% više delegata u odnosu na premijerno izdanje prošle godine. Čak 30% učesnika činile su regionalne kompanije, uključujući i bokeške lokalne privrednike, što je bio jedan od naših ciljeva, saopštio je direktor MYBA-e za Crnu Goru, Bili Kanjeljas (Billy Cannelas). Najpoznatija imena svetske jahting i čarter industrije, poput kompanija Burgess, Ocean Independence, Northrop & Johnson, CharterWorld, Camper & Nicholsons, YCO, IYC, Bluewater, CSO Yachts i Edmiston.

Povezane teme

PROMO

H&M predstavio studio kolekciju za proleće/leto 2020 na događaju na Beverli Hilsu

Sinoć je u ambijentu svetlucave panorame Los Anđelesa i okeana predstavljena kolekcija Studio za proleće/leto 2020.

PROMO

Neka nas ljubav pokrene

Ovog vikenda Stadion Shopping centar pokrenuće lavinu ljubavi.

PROMO

Moderan izgled novog NIKE Air Max 90 modela inspirisan devedesetim

U svetu sportske obuće,usavršavanje i prilagođavanje starijih modela patika nije redak slučaj. Najveći sportski brendovi trude se da inovativnim dizajnom unaprede njihovenajčuvenij...

PROMO

H&M i Helena Kristensen najavljuju capsule kolekciju

H&M najavljuje saradnju sa fotografkinjom, kreativnom direktorkom i legendarnom manekenkom  Helenom Kristensen, poznatom i po svom oštrom oku i upečatljivim fotografijama.

PROMO

Galentine’s Day 2020 - proslava ženskog prijateljstva

Dan pre Dana zaljubljenih, 13. februar, možda nije zvanični praznik, ali obeležava se kao “Galentine’s day” odnosno dan koji slavi ljubav između Vas i Vaših prijateljica.

PROMO

Praznično iskustvo koje postaje sve bolje

Pored vesele atmosfere koju sa sobom nosi prednovogodišnji period, zima nam donosi i neke specifične izazove – fizičke, psihičke i emotivne.

PROMO

Prestupna 2020. godina poziva na izazove

Nova godina je baš iza ugla, a sa njom i nova prilika da izazovemo sebe i ostvarimo sve što do sada nismo. Optimisti će se posebno radovati poklonu koji će nam 2020. darovati, a...

PROMO

Stigli su NUXE praznični-setovi

Obzirom da smo uvereni kako ne postoje ljubiteljke kozmetike koje ne vole da dobiju set fine i glamurozne kozmetike na poklon, ove smo godine pripremili čak 5 neodoljivih poklon-se...

PROMO

Guess praznična kampanja inspirisana duhom starog Holivuda

Omiljeni američki modni brend GUESS lansirao je novu reklamnu kampanju koja prikazuje najtraženiji izgled za predstojeće praznike, samo delom Erin Cummins i poznatim glumcima Kelli...

PROMO

Neka vaš praznični outfit zablista Shoestar obućom!

Započnite odabir prazničnog outfita odabirom obuće koja će istaći Vaš lični stil i učiniti da zasijate poput prave zvezde, u modelima svetskih brendova, odabranih za Vas od strane...

PROMO

Otvoren XYZ fashion store u Rajićeva shoping centru

XYZ Fashion Store je sinoć otvorio vrata nove radnje u Rajićeva Shopping Centru. Tom prilikom okupli su se poznati prestonički ljubitelji mode. 

PROMO

Posebni trenuci za zbližavanje

SHEBA® veruje da su mačke zaista posebna bića. Graciozne i pune samopouzdanja, mačke su pravi majstori zavođenja.

PROMO

Nespresso praznični momenti inspirisani nordijskim ukusima

Približavaju se praznici koje proslavljamo sa svojim najdražim i najbližim sa kojima delimo i specijalne momente uživanja u kafi.

PROMO

Lilly Drogerie predstavile novi portal „To sam ja“

U prijatnom ambijentu poznatog beogradskog restorana, Lilly Drogerie predstavile su novi projekat za 2020. godinu. Aktuelne teme poput položaja žena u društvu, perspektiva u anti-a...

PROMO

Ekskluzivni GOLDEN 2020 novogodišnji matine

Dočekajte zlatnu 2020. godinu uz celodnevni matine u luksuznom i intimnom ambijentu hotela SAINT TEN na Vračaru!