PROMO

Tajno oružje Francuskinja

Kada neko pomene Pariz, prva asocijacija su njegove elegantne šik stanovnice, besprekornog stila, sjajnih frizura i negovane kože.

Grad svetlosti nas asocira na miris kroasana, Mulen Ruž,  Ajefelov toranj i slavni Chanel 5 budući da su najlegendarniji mirisi rođeni upravo tu.

Francuskinje ne samo da obožavaju parfeme-one život ne mogu da zamisle bez njih. Za njih, ne stavititi par kapi omiljene mirisne note je kao potpuno go izaći na ulicu. Francuskinje na ulicu mogu izaći bez ruža, ali ne bez parfema. Touché!

Francuskinje zavode mirisima na ulici i kod kuće. Moć mirisa one su apsolvirale. One znaju tajnu kako biti romantična, glamurozna i strastvena na jedan diskretan i nenametljiv način.

Francuskinje definitivno imaju ono "nešto" kada je reč o lepoti i stilu. One su šik čak i u pidžami ili kada vas kao domaćice dočekuju kod kuće.

Kako dešifrovati faktor X njihove zavodljivosti? Njihov „neobavezni šik“ način života večita je inspiracija, one su konstantna revolucija jer najveće inovacije potekle su upravo iz Pariza, prestonice mode.

Da li i vi kao Francuskinje obožavate glamurozni osećaj koji u vama izaziva tek oprana mirišljava i supermekana posteljina?

Sigurno ne želite spavanje u krutoj i gruboj tkanini, već onoj koja kao da miluje kožu, onoj koja će vam ujutru omogućiti da se probudite odmorne, naspavane i zavodljive muškarcu kraj koga se budite.

Tajne njihovog stila i zavodljivosti mirisima sada su moguće uz Silan Supreme omekšivače koji donese dodir Francuske vašoj odeći i posteljini.

Dodavanje omekšivača za veš je sastavni čarobni začin Francuskinja u težnji održavanja odeće čistom i zavodljivo mirisnom.

Uživajte u dugotrajnim iskustvima raznovrsnih mirisnih nota i prijatnom osećaju predivno meke tkanine sa Silan omekšivačima za veš. Razmazite se senzualnim mirisima Silan Supreme i doživite okrepljujuću, dugotrajnu svežinu.

Silan omekšivači će vašoj garderobi obezbediti savršenu negu, neodoljivu mekoću i predivne mirisne note. Stalno osmišljavanje novih proizvoda je prilagođeno pre svega potrebama potrošača, zahvaljujući čemu je Silan jedan od najomiljenijih omekšivača u svetu.

Predivan izbor parfema koji su kreirali francuski dizajneri, nudi 4 inspirišuća Silan Supreme mirisa. Tu su Silan Supreme Glamour, Romance, Passion i najnoviji Elegance.

Silan Supreme Elegance ima miris koji se otvara sočnim notama plodova mandarine, kajsije, egzotičnog ananasa i slatke dinje.

Delovaće kao da vam Serž Gejnsburg na uvo pevuši “Je t'aime“. Francuskije se zabavljaju i uživaju u životu. One i od najednostavnijih stvari naprave čaroliju.

Otkrijte i vi čaroliju Silan Supreme…

Povezane teme

PROMO

Najmoćniji Huawei telefon do sada od danas u prodaji!

Od predstavljanja nove Huawei P40 serije u martu, sa nestrpljenjem smo čekali da svaki od uređaja koji su deo nje ugledamo u našim prodavnicama.

PROMO

ŠOPING VIKEND Vikend letnji popusti 4. i 5. jula u šoping centru Stadion

Program povodom početka leta i veliki popusti čekaju sve koji 4. i 5. jula budu posetili šoping centar Stadion.

PROMO

Svečano otvoren Beo Shopping Center

Beograd dobio novu šoping destinaciju veličine 20 fudbalskih terena

PROMO

Novo šoping iskustvo - otvara se Beo Shopping Center

Beograd je veoma dinamičan grad sa velikim potencijalom za napredak i prosperitet, a ovog juna dobija i svoju novu šoping destinaciju sa preko 130 vodećih globalnih i regionalnih b...

PROMO

Bandana, Colossal & Temple style – stigla je nova kolekcija Tike majica

Nova Tike kolekcija majica stigla je u Tike šop u ulici Kralja Petra 24 u Beogradu, a dostupna je i online. Modeli Bandana, Colossal i Temple Style zasigurno će privući pažnju i na...

PROMO

Najjači Huawei tablet stiže u Srbiju!

Huawei je korisnicima u Srbiji predstavio dugo iščekivani Huawei MatePad Pro – najnoviji tablet izuzetnog dizajna i kvaliteta. Od 08. do 15. juna, ekskluzivno možete napraviti pred...

PROMO

NIKE šalje jaku poruku protiv rasizma

U znak protesta povodom smrti troje Afroamerikanaca koji su tokom ove godine stradali zbog boje svoje kože u Sjedinjenim Američkim Državama, brend NIKE je po prvi put u istoriji pr...

PROMO

Vrhunska kamera Huawei P40 Pro telefona za vrhunske fotke na društvenim mrežama

Svi znamo da je Huawei P serija sinonim za fotografije profesionalnog kvaliteta. Iz godine u godinu, Huawei radi na unapređivanju pametnih telefona, kako bi svojim korisnicima pruž...

PROMO

Šoping centar Promenada Novi Sad od ovog vikenda ponovo otvoren za sve posetioce

U petak, 22. maja, šoping centar Promenada otvoren je u skladu sa zakonomi dobijenom upotrebnom dozvolom broj ROP-NSD-1589-IUP-30/2020 i uz dodatne mere zaštite preporučene od stra...

PROMO

Ponovo zajedno vikend popusti

Osluškujemo potrebe svakog potrošača i pružamo osećaj sigurne i pouzdane kupovine.

PROMO

Usisivač izvan granica uobičajenog

Tako fleksibilan. Tako snažan. Tako brz.

PROMO

Sedam godina mesto koje spaja

Šoping centar Stadion, tri dana rođendanskog slavlja

PROMO

Forever Friends fondacija donirala 100.000 evra za borbu protiv korona virusa

Forever Friends – humanitarna fondacija kompanije Fashion Company donirala je sto hiljada evra u dinarskoj protivvrednosti Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje, kao podršku...

PROMO

HUAWEI P40 serija najavljuje doba vizionarske fotografije

Uz najveći Huawei CMOS senzor do sada, flegšip telefoni HUAWEI P40 serije nude celodnevne Super Definition fotografije sa moćnim kamerama, visokim 5G performansama i vrhunskim diz...