Film

Demi Mur otvoreno je govorila o razlozima raskida sa Eštonom Kučerom

U memoarima pod nazivom „Inside Out“, glumica je podelila nepoznate detalje svog života.

U pokušaju da pokaže drugu, do sada nepoznatu stranu, 56-godišnja holivudska glumica Demi Mur napisala je biografsku knjigu Inside Out. U njoj glumica govori šokantne detalje iz svoje prošlosti.

Knjiga je iskrena lična priča u kojoj se Demi priseća najznačajnijih događaja svog života i govori o holivudskoj karijeri, o brakovima s glumcima Brusom Vilisom i Eštonom Kučerom, te o teškom detinjstvu.

U biografiji glumica govori o teškom testu koji joj je se desio u tinejdžerskim danima: sa 15 godina postala je žrtva silovanja. Takođe priznaje da je u mladosti zloupotrebljavala alkohol, drogu i bila opsednuta težinom.

„To je tako uzbudljivo, a ipak se osećam veoma ranjivo. Knjiga je iskrena i ispričana je u prvom licu. Ovo nije neko drugo tumačenje mog života.“

 Mur je postala jedna od prvih glumica koja je počela da zarađuje milione (za ulogu u filmu "Strip" dobila je 12,5 miliona dolara. Međutim, tada industrija nije bila spremna za uspeh takve žene. Mediji su glumicu učinili pohlepnom i čak joj dali nadimak „Daj mi više“. Danas Demi veruje da se u industriji zabave ne mogu pomiriti sa činjenicom da žene treba da zarađuju koliko i muškarci. Međutim, imala je čast da bude pionir u ovom važnom pitanju.

„Postala je filmska zvezda u vreme kada se žene prirodno nisu uklopile u sistem. Ona je zaista bila prva osoba koja se borila za poštenu platu i primila je to, iako je patila zbog svoje upornosti“, rekla je za Demi njena prijateljica, glumica Gvinet Paltrou.

Prisećajući se svoje veze s glumcem Eštonom Kučerom, koji je 15 godina mlađi od nje, Demi je priznala da se sa njim osećala mlađe: „Kao da sam se tek vratila u ono vreme i opet bila mlada. Sa njim sam doživela mnogo više nego u vreme kad sam imala 20 godina."

Međutim, sreću glumice narušio je gubitak bebe u šestom mesecu trudnoće. Demi je krivila sebe za gubitak ćerke koju je želela nazvati Čaplin Rej i ponovo počela piti. I nakon neuspešnih pokušaja lečenja neplodnosti, vratila se drogiranju. Sve to dovelo je do pogoršanja zdravlja glumice: nije mogla da čita i gleda televiziju, imala je probavne probleme. Ubrzo su se Demi i Ešton raskinuli i nekoliko godina kasnije razveli. Ali uprkos svim poteškoćama, Mur je postepeno počela da se dovodi u red i uspela je da se vrati u normalan život.

Prošla je program rehabilitacije, poboljšala zdravlje i počela da piše biografiju koja joj je takođe pomogla da se izleči. Knjiga je u prodaji od 24. septembra i uskoro bi mogla biti prevedena na sprski jezik.

„Definitivno ne želim nikoga kriviti. To je gubljenje energije.“

glamour.ru

 

Povezane teme

Muzika

Karla Bruni lansirala je svoj prvi singl

Neočekivana (i vrlo cool) posledica karantina.

Film

Džud Lou kao kapetan Kuka u filmu o Petru Panu

Britanski glumac Džud Lou možda će postati novi Diznijev negativac.

Muzika

Leni Kravic će objaviti memoare

Leni Kravic će objaviti memoare pod nazivom Let Love Rule.

Muzika

Plejlista pesama koje će poboljšati vaše raspoloženje

Ovo je lista pesama koja će poboljšati naše raspoloženje.

Film

Margo Robi u novim "Piratima sa Kariba"

Margo Robi igraće vrlo neočekivanu ulogu u novom filmu "Pirati sa Kariba".

Knjige

Gucci će objaviti umetničku knjigu posvećenu Rimu

U junu italijanska kuća Gucci objavljuje umetničku knjigu „Beaten & Blown by the Win“.

Muzika

Bijonse je objavila antirasističku pesmu Black Parade

Pevačica Bijonse uvek je oštro reagovala na ono što se dešava u političkom životu i društvu.

Umetnost

Gucci sponzoriše izložbu o Niku Kejvu

Gucci. Nik Kejv. Kopenhagen Da, ovo je stvarni život.

Film

Sastanak sa Kijanuom Rivsom: glumac učestvuje u dobrotvornoj aukciji

Da li želite virtuelni sastanak od 15 minuta sa idolom?

Film

Kristen Stjuart će u novoj drami glumiti princezu Dajanu

Film "Spencer" govoriće o razdvajanju "Kraljice srca" sa suprugom.

Muzika

Bijonse nastavlja saradnju sa Diznijem

Ugovor se procenjuje na 100 miliona dolara!