Film

Kameron Dijaz je govorila o braku, starosti i kraju karijere

Već nekoliko godina, Kameron Dijaz nije glumila u filmovima i nestala je sa radara, ali lojalni fanovi se i dalje interesuju za život glumice.

Sada imaju još jedan razlog za diskusiju zahvaljujući novom intervjuu sa glumicom za časopis InStyle. U njemu je Dijaz detaljno progovorila o svom trenutnom životu, odnosima sa suprugom i povratku u bioskope.

"Odlično je kada niko ne zna šta ću raditi jer sada mi je vreme potpuno naklonjeno. Ne učestvujem u promociji filmova, a pošto ne idem na promotivne turneje, nikome ništa ne dugujem. Ne radim to više. Živim svoj život“, kaže glumica.

Na pitanje o nastavku njene glumačke karijere odgovorila je: „Popularnost sam stekla kada sam imala 22 godine, odnosno pre skoro 25 godina, ovo je dug  period. Više od polovine svog života sam javna ličnost. Mislim da je normalno da sada želim vremena za sebe, da preispitam neke stvari, kao i priliku da izaberem koga želim da vratim u ovaj svet. Ako uopšte to želim. Ne nedostaje mi glumačka profesija. Ali bez obzira na to što radim, moram biti strastvena prema tome, mora postojati osećaj lakoće."

Kad je okončala diskusiju o profesionalnim dostignućima, Dijaz je govorila o vezi sa suprugom Bendžijem Madenom.

„Naš brak je nešto najbolje što mi se dogodilo. Moj muž je neverovatan i kao osoba i kao partner. Naravno, porodični život je težak. Ovo je stalni posao i važno je pronaći nekoga ko je spreman da ovaj posao uradi sa vama. Brak ne može imati odnos 60/40, samo 50/50. Ne znam da li sam bila spremna za brak kada sam se udala, ali bila sam sigurna da je on poseban. Dobra je osoba, nemam problema i zahvalna sam mu na tome“, kaže Diaz.

Glumica je izrazila divljenje zbog svojih godina. Podsetimo da je 30. avgusta napunila 47 godina, a Kameron je više nego ikad srećna zbog ovog događaja. "Mislim da je nakon četrdesete najbolji period u životu. Morate biti iskreni prema sebi i biti spremni na promene koje će doneti analiza proteklih godina. Samo ne brinete zbog toga! A ovo je takvo olakšanje! Počinjete da prihvatate fizičke promene koje vam se događaju. Gledate stare fotografije i mislite: "Bože, tada sam se toliko mrzela, ali ovde sam tako mlada!" Sada je trenutak kada znam: neću biti mlađa. Imam četrdeset godina - i, hvala Bogu! Cenim svaki trenutak svog života“, rezimirala je glumica.

harpersbazaar.com.ua

Povezane teme

Film

Retke fotografije Bruk Šilds iz mladosti

Juče je američka glumica i model Bruk Šilds proslavila rođendan.

Muzika

Bili Ajliš je objavila mini film o prihvatanju sebe i svog tela

Na YouTube kanalu Bili Ajliš pojavio se kratki film pod nazivom „Not My Responsibility“.

Muzika

Festival Leopolis Jazz Fest će emitovati koncerte na YouTube-u

Ovog leta jedan od najboljih jazz festivala u Evropi, Leopolis Jazz Fest, slavi desetu godišnjicu.

Muzika

Kanje Vest priprema novi album

Izgleda da neko u karantinu nije gubio vreme.

Film

Koronavirus nije prepreka: filmski festival u Veneciji biće održan prema uobičajenom rasporedu

Septembarski filmski festival u Veneciji obećava da će biti veoma bogat imenima slavnih zvezda.

Muzika

Tizer za novi video Lejdi Gage i Ariane Grande

Lejdi Gaga ume da zaintrigira fanove.

Film

Luka Guadanjino režira rimejk filma "Lice sa ožiljkom"

Luka Guadanjino snima novu verziju krimi filma "Lice sa ožiljkom" za Universal Pictures.

Film

Robert Patinson - o ljubavi prema muzici, teškim odnosima sa Njujorkom i omiljenom mirisu

Dok naučnici nazivaju asteroide u čast Roberta Patinsona, saznajemo šta budući Betman i nepromenjeno lice Dior Homme voli i mrzi.

Film

Milanski modni filmski festival biće održan online

Organizatori Fashion Film Festival Milano odlučili su da ne rizikuju.

Muzika

Plejlista: kultne pesme Adel

Britanska pevačica i tekstopisac Adel 2008. godine upisala se u istoriju muzike, dobivši pozitivne kritike za svoj debitantski album "19", kao jedan od najupečatljivijih glasova po...