Film

Kameron Dijaz je govorila o braku, starosti i kraju karijere

Već nekoliko godina, Kameron Dijaz nije glumila u filmovima i nestala je sa radara, ali lojalni fanovi se i dalje interesuju za život glumice.

Sada imaju još jedan razlog za diskusiju zahvaljujući novom intervjuu sa glumicom za časopis InStyle. U njemu je Dijaz detaljno progovorila o svom trenutnom životu, odnosima sa suprugom i povratku u bioskope.

"Odlično je kada niko ne zna šta ću raditi jer sada mi je vreme potpuno naklonjeno. Ne učestvujem u promociji filmova, a pošto ne idem na promotivne turneje, nikome ništa ne dugujem. Ne radim to više. Živim svoj život“, kaže glumica.

Na pitanje o nastavku njene glumačke karijere odgovorila je: „Popularnost sam stekla kada sam imala 22 godine, odnosno pre skoro 25 godina, ovo je dug  period. Više od polovine svog života sam javna ličnost. Mislim da je normalno da sada želim vremena za sebe, da preispitam neke stvari, kao i priliku da izaberem koga želim da vratim u ovaj svet. Ako uopšte to želim. Ne nedostaje mi glumačka profesija. Ali bez obzira na to što radim, moram biti strastvena prema tome, mora postojati osećaj lakoće."

Kad je okončala diskusiju o profesionalnim dostignućima, Dijaz je govorila o vezi sa suprugom Bendžijem Madenom.

„Naš brak je nešto najbolje što mi se dogodilo. Moj muž je neverovatan i kao osoba i kao partner. Naravno, porodični život je težak. Ovo je stalni posao i važno je pronaći nekoga ko je spreman da ovaj posao uradi sa vama. Brak ne može imati odnos 60/40, samo 50/50. Ne znam da li sam bila spremna za brak kada sam se udala, ali bila sam sigurna da je on poseban. Dobra je osoba, nemam problema i zahvalna sam mu na tome“, kaže Diaz.

Glumica je izrazila divljenje zbog svojih godina. Podsetimo da je 30. avgusta napunila 47 godina, a Kameron je više nego ikad srećna zbog ovog događaja. "Mislim da je nakon četrdesete najbolji period u životu. Morate biti iskreni prema sebi i biti spremni na promene koje će doneti analiza proteklih godina. Samo ne brinete zbog toga! A ovo je takvo olakšanje! Počinjete da prihvatate fizičke promene koje vam se događaju. Gledate stare fotografije i mislite: "Bože, tada sam se toliko mrzela, ali ovde sam tako mlada!" Sada je trenutak kada znam: neću biti mlađa. Imam četrdeset godina - i, hvala Bogu! Cenim svaki trenutak svog života“, rezimirala je glumica.

harpersbazaar.com.ua

Povezane teme

Knjige

Intervju – Ivana Rokvić

Sa romanom „Zapisi crnog pera“ vodi nas Ivana Rokvić u avanturu večitog otkrivanja Beograda i njegovih tajni, ovoga puta prelomljenih kroz prizmu prošlosti, sadašnjosti i ljubavne...

Film

Kristen Stjuart govori o svojoj ulozi u filmu "Spencer"

"Prvi put posle dugo vremena sam toliko uzbuđena zbog neke uloge."

Film

30 godina Beverly Hills-a 90210 - protagonisti serije dele neobjavljene fotografije

Bilo je to 4. oktobra 1990. godine kada je na kanalu FOX USA emitovana prva epizoda serije Darren Stara i Aaron Spellinga - Beverly Hills 90210.

Film

30 fotografija mlade Brižit Bardo

Brižit Bardo je 28. septembra proslavila 86.rođendan.

Film

50 filmova koje vredi pogledati bar jednom u životu

Da li ste već gledali ove filmove? Ako niste, pred vama je vikend.

Umetnost

Najpoželjniji umetnički predmet: slika Pabla Pikasa procenjena na 30 miliona dolara

„Žena u stolici“ biće na aukciji Christie's u Njujorku 6. oktobra.

Film

Srećan rođendan, Sofija Loren!

Legendarna Italijanka Sofija Loren proslavila je 86. rođendan. Podsećamo se najvažnijih trenutaka u životu glumice.

Film

Prva scena seksa u svetu filma

Film iz 1933. godine, predstavila nam je Hedi Lamar i svoju senzualnu scenu vrhunca.

Film

Filmski festival u Veneciji: Tilda Swinton & Zlatni lav za nagradu za životno delo

Hvaljena glumica i ambasadorka CHANEL-a Tilda Swinton nagrađena je Zlatnim lavom za životno delo na 77. međunarodnom Filmskom festivalu u Veneciji 2. septembra.

Muzika

Svi stajlinzi Lejdi Gage na ceremoniji MTV VMA 2020

Sekularni događaji se vraćaju u naš život, ali u novom formatu.

Film

Zbogom superheroju: preminuo je glavni glumac "Crnog pantera"

Američki glumac Čedvik Bozman, koji je glumio superheroja „Crni panter“ u istoimenom filmu Marvel Universe, tragično je preminuo u dobi od 43 godine nakon četiri godine borbe proti...

Knjige

Grazia preporučuje: Profesorova tašna - Hiromi Kavakami

Cukiko je žena u poznim tridesetim, sklona izlascima u barove, dobroj hrani i prekomernom piću.