Film

Kameron Dijaz je govorila o braku, starosti i kraju karijere

Već nekoliko godina, Kameron Dijaz nije glumila u filmovima i nestala je sa radara, ali lojalni fanovi se i dalje interesuju za život glumice.

Sada imaju još jedan razlog za diskusiju zahvaljujući novom intervjuu sa glumicom za časopis InStyle. U njemu je Dijaz detaljno progovorila o svom trenutnom životu, odnosima sa suprugom i povratku u bioskope.

"Odlično je kada niko ne zna šta ću raditi jer sada mi je vreme potpuno naklonjeno. Ne učestvujem u promociji filmova, a pošto ne idem na promotivne turneje, nikome ništa ne dugujem. Ne radim to više. Živim svoj život“, kaže glumica.

Na pitanje o nastavku njene glumačke karijere odgovorila je: „Popularnost sam stekla kada sam imala 22 godine, odnosno pre skoro 25 godina, ovo je dug  period. Više od polovine svog života sam javna ličnost. Mislim da je normalno da sada želim vremena za sebe, da preispitam neke stvari, kao i priliku da izaberem koga želim da vratim u ovaj svet. Ako uopšte to želim. Ne nedostaje mi glumačka profesija. Ali bez obzira na to što radim, moram biti strastvena prema tome, mora postojati osećaj lakoće."

Kad je okončala diskusiju o profesionalnim dostignućima, Dijaz je govorila o vezi sa suprugom Bendžijem Madenom.

„Naš brak je nešto najbolje što mi se dogodilo. Moj muž je neverovatan i kao osoba i kao partner. Naravno, porodični život je težak. Ovo je stalni posao i važno je pronaći nekoga ko je spreman da ovaj posao uradi sa vama. Brak ne može imati odnos 60/40, samo 50/50. Ne znam da li sam bila spremna za brak kada sam se udala, ali bila sam sigurna da je on poseban. Dobra je osoba, nemam problema i zahvalna sam mu na tome“, kaže Diaz.

Glumica je izrazila divljenje zbog svojih godina. Podsetimo da je 30. avgusta napunila 47 godina, a Kameron je više nego ikad srećna zbog ovog događaja. "Mislim da je nakon četrdesete najbolji period u životu. Morate biti iskreni prema sebi i biti spremni na promene koje će doneti analiza proteklih godina. Samo ne brinete zbog toga! A ovo je takvo olakšanje! Počinjete da prihvatate fizičke promene koje vam se događaju. Gledate stare fotografije i mislite: "Bože, tada sam se toliko mrzela, ali ovde sam tako mlada!" Sada je trenutak kada znam: neću biti mlađa. Imam četrdeset godina - i, hvala Bogu! Cenim svaki trenutak svog života“, rezimirala je glumica.

harpersbazaar.com.ua

Povezane teme

Muzika

Najbolji citati Ejmi Vajnhaus

„Nikada ne lažite nekoga ko vam veruje. Nikada ne verujte onome ko vas je lagao.“

Muzika

Ariana Grande, Majli Sajrus i Lana Del Rej u videu "Don't Call Me Angel"

Soundtrack povodom novog filma "Čarlijevi anđeli"

Film

5 klasičnih holivudskih filmova koji su bolji od modernih

Ako niste baš raspoloženi za noćni život, najbolji način da provedete vreme je da se udobno smestite u krevet i uđete u svet stare kinematografije.

Knjige

Pozovi M zbog ljubavi – Medi Doson

Marni Makgro želi jednostavan život: muža, decu, dom u predgrađu i porodični auto, dok sigurnim glasom izgovara sudbonosno da.

Knjige

Šta čitati ovog leta - Predaja – Raj Loriga

Neimenovani junak ovog distopijskog romana o bliskoj budućnosti pripoveda o životu sa suprugom u ratom razorenoj zemlji, dok su njihovi sinovi negde na frontu.

Film

Meril Strip radi na novoj komediji Stivena Soderberga

Postalo je poznato da Stiven Soderberg priprema novu urnebesnu komediju.

Knjige

Knjiga koju ćete voleti: „Grad žena“ Elizabet Gilbert

Elizabet Gilbert se s pravom smatra jednim od glavnih američkih autora današnjice.

Film

Leonardo DiKaprio izdvojio je 5 miliona dolara za borbu protiv požara u Amazoniji

Neprofitna organizacija za ljudska prava Earth Alliance, koju aktivno podržava Leonardo DiKaprio, izdvojila je 5 miliona dolara za očuvanje amazonske prašume, koju su ovog meseca o...

Film

Rajan Rejnolds je ponovo oduševio fanove duhovitom čestitkom

Blejk Lajvli, supruga Rajana Rejnoldsa je u drugom stanju i nedavno je proslavila rođendan.

Knjige

Opsesija – Nora Roberts

Predlažemo da ovog leta pročitate novi roman „Opsesija“.

Film

Matriks i Neo se vraćaju 20 godina kasnije

Kijanu Rivs i Keri-En Mos igraće u četvrtom nastavku Matriksa.

Film

Kventin Tarantino će prvi put postati otac

Kventin Tarantino, 56-godišnji režiser, priprema se da prvi put postane otac.