Film

Love & Anarchy – Nova švedska serija na Netflix-u

Ako želite da pogledate novu zanimljivu seriju, predlažemo da potražite seriju Love & Anarchy na Netflix-u.

Da li ste se umorili od gledanja repriza Prijatelja? Neka vam Netflix priskoči u pomoć, gde možete pronaći čitav spisak nešto manje konvencionalnih serija. Jedna od takvih je druga sezona Home For Christmas koja počinje ovih dana. Ako imate dovoljno božićnih tema, preporučujemo vam da pogledate švedsku seriju Love & Anarchy, koja je pomalo čudna, posebna, ali izuzetno zanimljiva.

Love & Anarchy je švedska romantična drama,  smeštena u švedsku prestonicu Stokholm. Priča se vrti oko Sofije Ridman, nezavisne savetnice koju Lund & Lagestt angažuju da im pomogne u digitalnom poslu kompanije. Sofie je udata i ima dvoje dece. U svojoj novoj kancelariji upoznaje Maksa, mladog računarskog genija. Ono što započinje kao igra iznude, brzo se pretvara u igru smelosti kroz koju postavljaju svakodnevne izazove i tako diverzifikuju svoj privatni i profesionalni život. Izazovi eskaliraju, a kao rezultat, posledice se povećavaju, čineći događaje realnijim, a mi gledaoci se poistovećujemo sa njima.

Međutim, iza izazovne igre koja se odvija između glavnih likova kriju se mnoge druge poslovne i emocionalne komplikacije. Prvi uključuju Sofijin posao u izdavačkoj kući, koji se i dalje opire digitalnom pristupu. Turneja se, međutim, isplati zbog priče koja se odvija između Maksa i Sofije. Sa svakom epizodom otkrivaju se nove strane njihovih ličnosti i sve nije onako kako se čini na početku. U početku se čini da Sofi ima stabilan porodični život i uspešnu karijeru. Kako izazovi postaju sve smeliji, Sofi otkriva pre svega novu, drugačiju ličnost, onakvu kakva zaista želi da bude. Jedni u drugima junaci bude sve što im nedostaje i osećaju se življima nego ikad pre.

Glavna poenta priče takođe može biti da bi emotivni odnosi trebali biti razigrani, dečji i ne uvek ozbiljni, teški i sporni. Bez očekivanja i nezadovoljstva. Pronađite nekoga s kim ćete se uvek osećati kao razigrano dete.

Povezane teme

Film

U nastavku serije "Seks i grad" biće predstavljene dve nove heroine

Nastavak kultne HBO Max serije "Seks i grad" fanovi sa nestrpljenjem očekuju.

Muzika

5 najlepših video snimaka Sade

Sade Adu je 16. januara proslavila 62. rođendan.

Film

Imamo li sledećeg Bonda?

Britanski glumac Rege-Žan Pejdž izbio je na vrh liste za agenta 007 jer jasno shvata kakav muškarac nam je uzor u 21. veku

Muzika

Svi lookovi Dženifer Lopez u novom spotu In The Morning

Dženifer Lopez je 2020. godinu završila neverovatnim novogodišnjim performansom, a početak 2021. godine je još očaravajući.

Film

Prada je kreirala kostime za film o Bili Holidej

„United States vs. Billie Holiday“ biografski film o legendarnoj džez pevačici Bili Holidej će biti objavljen 26. februara na platformi Hulu.

Muzika

Srušio je internet: novi izgled The Weeknda sa botoksom i filerima

Šta je nateralo muzičara da promeni, tačnije, unakazi svoj izgled?

Knjige

Šta ćete čitati u 2021?

Da li je digitalizacija „pojela“ čoveka?

Film

Ema Stoun je trudna

U decembru 2019. glumica Ema Stoun i njen partner Dejv Makari, režiser Saturday Night Live, najavili su veridbu, a u septembru 2020. održali su tajnu ceremoniju venčanja.

Knjige

Tri žene – Lisa Tadeo

U predgrađu Indijane upoznajemo Linu, domaćicu i majku dvoje dece, iz čijeg je desetogodišnjeg braka strasti nestalo, ako je ikada i bilo.

Muzika

Kakav poklon je Hari Stajls pripremio svim fanovima?

Muzički video koji podiže raspoloženje!

Film

Praznični i porodični sadržaji koji će vam ulepšati praznike

Idealno vreme za okupljanje porodice su upravo božićni i novogodišnji praznici. Nakon burne godine, na redu je vreme ispunjeno smehom, ljubavlju i nežnošću.  To je prilika da sumir...

Film

Seksi Deda Mraz: Dvejn Džonson sprema poklone

„Moj najbolji poklon si ti“

Knjige

Rod – Miljenko Jergović

Sa mnogo autobiografskih elemenata poznati pisac pripoveda sagu o porodici Karla Stublera, svog pradede.