Knjige

Objavljena je nova knjiga o Dioru - posvećena radosti

Dior: Moments of Joy - ideja za novogodišnji poklon.

Izdavačka kuća Rizzoli objavljuje knjigu Dior: Moments of Joy. U elegantnom povezu sa pozlaćenim stranicama prikupljeno je 220 fotografija sa najlepšim trenucima u istoriji brenda.

Kada se otvori knjiga leži ravno kako bi pokazala fotografije u najboljem svetlu - istražuje Diorovu dugu istoriju kreativnosti, lepote i uspeha kroz slavlje jedne od naših najdubljih emocija.

"Žene sa svojim zanosnim instinktima oduvek su razumele da ih želim učiniti ne samo lepšim, već i srećnijim", rekao je Kristijan Dior, osnivač modne kuće. Ovu ideju je odlučilo razviti francuski psihoanalitičar Muriel Theodori, autor nove publikacije. Knjiga predstavlja jedinstven izbor radosnih ilustracija i fotografija sa revija, iz backstage-a i reklamnih kampanja brenda. Inspirisane prirodom, prijateljstvom i uspehom, fotografije sa blistavim osmehom modela i muza dizajnera pozajmljene su iz arhiva modne kuće i sjajnih fotografa koji su sarađivali sa Diorom. Publikacija takođe sadrži citate iz literature, filozofije i činjenice iz istorije kuće u kojima se radost veliča kao najveličanstvenije i uzvišeno osećanje.

Knjiga „Dior: Moments of Joy“ biće dostupna od 26. novembra.

buro247.ua/Rizzoli

Povezane teme

Film

Glumica Ema Stoun se udaje

Ema Stoun i njen partner Dejv Makari objavili su radosne vesti - par je najavio veridbu.

Knjige

Gucci i Jorgos Lantimos lansiraju umetničku knjigu posvećenu kolekciji Resort 2020

Gucci je zajedno sa grčkim rediteljem i fotografom Jorgosom Lantimosom objavio umetničku knjigu Ωοτοκι’α.

Knjige

Mačka Karla Lagerfelda dobila je svoju knjigu

Omiljena mačka Lagerfelda, Šupet, koja se sa francuskog prevodi kao "slatkiš", odavno je možda najpoznatiji kućni ljubimac na svetu.

Muzika

Pussycat Dolls ponovo na okupu

Legendarna grupa uskoro kreće na turneju!

Knjige

Biti Džon Lenon - Rej Konoli

Pred nama je biografija jednog od najvećih i najopevanijih muzičara dvadesetog veka.

Film

Da li je nastavak Titanika moguć – Selin Dion zna odgovor

Selin Dion, izvođač glavnog zvučnog zapisa svih vremena „My Heart Will Go On“, verovatno je do sada odgovorila na stotine hiljada pitanja o filmu "Titanik".

Knjige

Trafikant – Robert Zetaler

Sedamnaestogodišnji Franc Huhel putuje u Beč gde ga čeka posao šegrta u trafici Ota Trsnjeka, starog prijatelja njegove majke.

Film

Blejk Lajvli je obrisala sve postove na Instagramu

Šta se dogodilo sa Instagramom Blejk Lajvli?

Film

Kristen Stjuart kao ikona stila 60-ih godina – Džin Siberg

Većina ljudi je upoznata sa stilom Džin Siberg zahvaljujući ulogama glumice u filmovima Žan-Lik Godara "Zdravo, tugo" i "Poslednji dah".