grazia

Muzika

Coachella-2018: sve što treba da znate o kultnom festivalu

Datumi, program i stajling povodom glavnog muzičkog događaja u aprilu!

Jedan od najambicioznijih, najpoznatijih i profitabilnih muzičkih festivala ove godine proslavlja svoju 19. godišnjicu. Pored muzičkog programa, Coachella je domaćin umetničkih izložbi.

Malo istorije - prvi put je festival održan u oktobru 1999. godine. Zatim je karta za jedan vikend događaj koštala 50 dolara: u cenu je uključen besplatan parking i boca vode. Ove godine cena karte varira od 500 do 5000 hiljada dolara u zavisnosti od izabranih usluga. Kao što je navedeno od strane modnih stručnjaka, danas festival nije jedini merodavni događaj u svetu muzike, već i igra važnu ulogu u modnoj industriji.


Tokom godina svog postojanja, Coachella je stekla svoj jedinstveni stil, koji je mešavina boho i grandž stla. Svetski brendovi svake godine objavljuju kapsula kolekcije koje su posvećene legendarnom festivalu, a holivudske zvezde i popularni blogeri ne propuštaju priliku da posete glavne partije Coachelle.


Ove godine festival će se tradicionalno održati dva vikenda zaredom: od 13. aprila do 22. aprila u kalifornijskoj pustinji Indio, dolini Coachella. Glavnu ulogu ove godine ima Bijonse, a pored nje nastupaju Eminem, Weekend i Jamiroquai.

Pročitajte još

Povezane teme

Muzika

Tipična mama: Rijana deli smešne snimke svoje bebe

"Dečak se ljuti jer ne ide na Dodelu Oskara".

Film

10 filmova i serija koje gledamo u martu

U duhu proleća, unosimo svežinu novim kinematografskim izdanjima.

Knjige

Kijanu Rivs napravio je strip po sopstvenom liku

A prva zemlja van Amerike koja je otkupila prava na objavljivanje je Srbija

Film

Snima se film o moćnom italijanskom paru Ferari

Jedni su ih poštovali skoro koliko i papu, a drugi mrzeli zbog despotizma