Muzika

Šon Mendes i Kamila Kabeljo: zašto fanovi misle da je njihova veza PR?

Nedavno su Kamila i Šon konačno potvrdili svoju vezu, ali iz nekog razloga fanovi im ne veruju.

Čini se da su 21-godišnji Mendes i 22-godišnja Kamila idealan par. Mladi su, postali su popularni na Internetu, a sada redovno objavljuju hitove. Ali nešto u njihovoj vezi nervira fanove i sigurni su da su sve to započeli PR menadžeri zvezda.

Prvi razlog je video - 21. juna Šon i Kamila su objavili zajedničku numeru „Senorita“, a 5. jula pojavile su se prve glasine da su umetnici u vezi.  Čini se da je sve logično: dugo su radili na romantičnoj pesmi i kao rezultat toga prijateljstvo je preraslo u vezu. Ali fanovi veruju da su sva romansa i javni poljupci potrebni samo za promociju klipa u vrhu Billboard-a. Govoreći o poljupcima za javnost, Mendes i Kabeljo uopšte se ne kriju od paparaca, izgleda da ih uopšte ne primećuju. Prvo, njihovi poljupci zabeleženi su objektivom negde sredinom jula. Sledeći put su fotografisani na zajedničkom odmoru u Majamiju, a slike paparaca izgledale su kao gotova naslovnica albuma. Kamila nežno grli Šona, smeje sa dok voda svetluca na njenom telu, a vlažna kosa joj padne na lice - prekrasan filter i savršen instagram snimak je spreman.

Mreža je takođe dobila fotografije na kojima možete videti kako ih fotograf slika. Otkrio je odnekud gde će tačno biti par, bio u mogućnosti da se približi ovoj plaži i tamo priđe zvezdama što je bliže moguće. U isto vreme, postojao je samo jedan paparaco, mada se oni obično okupljaju u malim grupama i love zvezde. Par se takođe, očigledno nije usprotivio, nije oterao fotografa i nastavio da se strastven ljubi i grli. Ista situacija ponovila se i na pevačevoj rođendanskoj zabavi. Kamila i Šon poljubili su se usred vesele gužve kada su desetine kamera kliknule. U svakom slučaju, zajedničke fotografije para tokom šetnje ili u kafiću slične su kadrovima iz filma. Izgledaju savršeno, osmehuju se i poziraju. Otuda sumnje fanova da je sve ovo produkcija. Pa, možda postoje ljudi koji uvek mogu izgledati savršeno!

Fanove je takođe zaintrigiralo što Šon ni Kamila nisu podelili vesti o vezi sa drugim ljudima i nisu baš delili detalje svog ličnog života sa svetom. Mogli su da se pojave negde zajedno ili da ih uhvate paparaci, ali na kameri nije bilo zagrljaja i poljubaca.

Mendes je generalno osumnjičen za homoseksualnost, ali je u medijima uvek demantovao te informacije: „Prvo, nisam gej. Drugo, uopšte ne bi trebalo da ima veze da li sam gej ili ne. Sva pažnja treba da bude usmerena na muziku, a ne na moju orjentaciju " Pevač je takođe izjavio da stalne sumnje fanova loše utiču na njegovo mentalno stanje, čak je morao i da potraži pomoć lekara. U intervjuu za Rolling Stone kasnije je izjavio: "Čini mi se da bi trebalo da me vide u javnosti sa devojkom, kako bi dokazao ljudima da nisam gej."

Možda ga je pevačev agent saslušao i odlučio da mu malo pomogne? Možda je, naravno, veza stvarna ali za sada se cela ova situacija čini sumnjivom. Ostaje da vidimo šta će se dalje dešavati!

foto:Instale.ru

Povezane teme

Film

Džud Lou kao kapetan Kuka u filmu o Petru Panu

Britanski glumac Džud Lou možda će postati novi Diznijev negativac.

Muzika

Leni Kravic će objaviti memoare

Leni Kravic će objaviti memoare pod nazivom Let Love Rule.

Muzika

Plejlista pesama koje će poboljšati vaše raspoloženje

Ovo je lista pesama koja će poboljšati naše raspoloženje.

Film

Margo Robi u novim "Piratima sa Kariba"

Margo Robi igraće vrlo neočekivanu ulogu u novom filmu "Pirati sa Kariba".

Knjige

Gucci će objaviti umetničku knjigu posvećenu Rimu

U junu italijanska kuća Gucci objavljuje umetničku knjigu „Beaten & Blown by the Win“.

Muzika

Bijonse je objavila antirasističku pesmu Black Parade

Pevačica Bijonse uvek je oštro reagovala na ono što se dešava u političkom životu i društvu.

Umetnost

Gucci sponzoriše izložbu o Niku Kejvu

Gucci. Nik Kejv. Kopenhagen Da, ovo je stvarni život.

Film

Sastanak sa Kijanuom Rivsom: glumac učestvuje u dobrotvornoj aukciji

Da li želite virtuelni sastanak od 15 minuta sa idolom?

Film

Kristen Stjuart će u novoj drami glumiti princezu Dajanu

Film "Spencer" govoriće o razdvajanju "Kraljice srca" sa suprugom.

Muzika

Bijonse nastavlja saradnju sa Diznijem

Ugovor se procenjuje na 100 miliona dolara!

Muzika

Dragi diplomci: muzički pozdrav Kejti Peri

Poznata pevačica Kejti Peri čestitala je maturantima završetak škole, učestvujući u snimanju Dear Class of 2020.

Muzika

10 najspektakularnijih stajlinga Prinsa

Retrospektiva fotografija u znak sećanja na legendarnog pevača.