SCENA

Novogodišnja predstava “Ultra Nova Godina”

Nova Godina stiže i svi željno očekuju Deda Mraza.Maša i Miša su reporteri dečije televizije, koji su rešili da ove godine iz prikrajka snime Deda Mrazov polazak... Kamere su postavljene, ekipe su na Severnom polu... doček Deda Mraza i njegov polazak na put po svetu - uživo može da počne, međutim...  Zla veštica  uspeva da uspava Deda Mraza i  pred upaljenim kamerama ukrade paketiće. Naši junaci u urnebesnoj komediji pokušavaju da probude Deda Mraza i nadmudre vešticu.

Novogodišnja predstava “Ultra Nova Godina” u produkciji kanala Ultra i Ultra Centra Galaktika se premijerno izvodi u Domu Omladine 26. decembra (subota) u 12 časova. Predstava je interaktivnog tipa, uz uživo pevanje glumačke postavke koju čine: Bojana Ordinačev, Žarko Stepanov, Aleksandar Joksimović i Ivana Popović.

Sjajan i duhovit tekst autora Bojana Butkovića, iskazan je kroz režiju Boška Đorđevića, a završna numera iz predstave delo je poznatog domaćeg sastava ZEMLJA GRUVA, čiju je kompletnu muziku uradio Vojin Ristivojević.

Karte za novogodišnju predstavu “Ultra Nova Godina” možete kupiti već danas na blagajnama Eventima po ceni od 600 dinara.

Obzirom da su novogodišnji praznici vreme darivanja, kanal Ultra i Ultra Centra Galaktika  odlučili su da u nedelju 27. decembra od 18 časova novogodišnju predstavu poklone deci bez roditeljskog staranja. U ovoj nameri podržao ih je i Dom Omladine Beograda, kao i kompanija Dexy Co, koja će ovom prilikom deci pokloniti novogodišnje paketiće.

Povezane teme

Film

Demi Mur otvoreno je govorila o razlozima raskida sa Eštonom Kučerom

U memoarima pod nazivom „Inside Out“, glumica je podelila nepoznate detalje svog života.

Muzika

Ed Širan postaje špijun u novom spotu

Dva vrlo lepa špijuna - Kardi Bi i Kamila Kabeljo - pridružila su se njegovoj misiji.

Knjige

Prodavačica – Sajaka Murata

Keiko Furukura ima 36 godina i polovinu svog života zaposlena je kao prodavačica u mini-marketu.

Muzika

Couture haljine i dramatično osvetljenje: novi spot Selin Dion Imperfections

„Pre nego što te zavolim, moram da naučim da volim sebe.“

Muzika

10 hitova Stinga koje možemo zauvek slušati

Britanski muzičar Sting postao je poznat tokom postojanja grupe The Police, a pesme koje je napisao za bend smatraju se jednim od najboljih u istoriji popularne muzike.

Knjige

Preporuka za čitanje: Florida – Loren Grof

Ulazite u svet koji je istovremeno pripitomljen i divlji - mesto u kojem su opasnosti vrebaju i spremne su za napad, ali najveće pretnje i tajne i dalje su emotivne i psihološke pr...

Muzika

Hologram Vitni Hjuston kreće na svetsku turneju

Američka kompanija BASE Hologram, zajedno sa Estate of Whitney, kreirala je hologram pevačice Vitni Hjuston za turneju "Veče sa Vitni".

Knjige

Grazia preporučuje: Gospođica Koko i miris ljubavi – Mišel Marli

Pariz 1919. Koko Šanel je pošlo za rukom da izgradi uspešnu modnu kuću.

Muzika

Najbolji citati Ejmi Vajnhaus

„Nikada ne lažite nekoga ko vam veruje. Nikada ne verujte onome ko vas je lagao.“

Muzika

Ariana Grande, Majli Sajrus i Lana Del Rej u videu "Don't Call Me Angel"

Soundtrack povodom novog filma "Čarlijevi anđeli"