Umetnost

Sajam luksuza

Nakon izuzetnog uspeha prošlogodišnje manifestacije “24 sata elegancije - Concours d’ Elegance & Luxury salon”, Beograd će imati priliku da ugosti drugo izdanje ovog glamuroznog događaja u vidu trodnevnog spektakla.  

Subota, 08. septembar, biće posvećena “Chivas Concours d’Elegance 2012”, izložbi najlepših modela klasičnih vozila - oldtajmera jugoistočne Evrope, koja će se održati ispred Grand Casina Beograd.

Specifičnost ovog dana je jedinstveni “Absolut Vodka Salon Elegancije” – konferencija i izložba luksuznih predmeta tokom koje će niz panelista iz oblasti industrije luksuza predstaviti vrhunske. Tom prilikom gosti će dobiti mogućnost da se upoznaju sa istaknutim kompanijama i prefinjenim autorima koji svojom kreativnošću i izuzetnim kvalitetom izrade zauzimaju značajno mesto na svetskoj sceni ručno rađenih proizvoda.

Pored istaknutih imena iz kuća elegancije, publici će se obratiti i Saša Lakić, ekskluzivni dizajner super-automobila Venturi, zatim Đanluka Migliaroti, režiser famoznog  O’mast filma o čuvenoj napuljskoj eleganciji i krojačima koji prave svetski poznat stil i Stefano Bernabei, predstavnik čuvenih toskanskih vinara Tenuta Argentiera Bolgheri.

U toku trajanja manifestacije, biće predstavljene i najnovije ženske kolekcije brendova Lanvin, Marni, Diane Von Furstenberg, Alexander Mcqueen, Elisabetta Franchi, Yves Saint Laurent.

 

www.24hoursofelegance.com

Povezane teme

Film

Kristen Stjuart kao ikona stila 60-ih godina – Džin Siberg

Većina ljudi je upoznata sa stilom Džin Siberg zahvaljujući ulogama glumice u filmovima Žan-Lik Godara "Zdravo, tugo" i "Poslednji dah".

Film

Ketrin Zita Džons - holivudska lepotica sa snažnim stavom

Iako je vrhunac njene glumačke karijere stvar prošlosti, interes javnosti za Ketrin ne jenjava.

Knjige

Siti i srećni – Tanja Anđelković

Nemate vremena da kuvate i nemate inspiraciju za pripremanje novih jela?

Muzika

"Fine Line": sve što treba da znate o novom albumu Harija Stajlsa

Hari Stajls je prošlog oktobra predstavio video za "Lights Up" a sada je otkrio izdanje svog novog albuma "Fine Line" sa misterioznom naslovnicom.

Film

Krimi drama - Lejdi Gaga kao supruga Mauricija Gučija

Pevačica Lejdi Gaga, spremna je za novu ulogu.

Knjige

Sestre Versaja – Sali Kristi

Dvorskim kuloarima kruže priče da je mladom kralju Luju XV posle sedam godina braka dosadila supruga.

Film

Monika, Rejčel i Fibi ponovo su zajedno

Devojke su podržale Dženifer Aniston.

Knjige

20 citata o tome šta znači voleti

Velika osećanja velikih ljudi!

Knjige

Teodorin Prsten – Vanja Bulić

Pripremajući se za modnu reviju na kojoj će manekenke nositi srednjovekovni srpski nakit, novinar Novak Ivanović odlazi u manastir Banjsku i obilazi ruševine rudarskog grada Novo B...

Muzika

Milijarda pregleda: proglašen je najpopularniji spot 80-ih

Nedavno se na platformi You Tube pojavio još jedan rekorder po broju pregleda.