Rezultati pretrage: street style,

Street style

Moda sa ulica Beograda

Po prvi put do sada grazia.rs se obreo na ulicama Beograda u potrazi za najstilizovanijim ljudima

Street style

Street Style: Barbara Palvin

Mlada Barbara Palvin je manekenka pred kojom je blistava budućnost. Ima samo 20 godina a iza sebe mnogo uspeha u svetu modelinga.

Street style

Street style - Kejt Midlton

Vojvotkinja od Kembridža, princeza Kejt Midlton, supruga Princa Vilijama, je mlada dama istančanog ukusa i prefinjenog stila...

Street style

Street style Miranda Ker

Miranda May Kerr je australijski model. Rođena je u Sidneju a modelingom je počela da se bavi vrlo rano, u svojoj 13-oj godini.

Street style

Street style - Majli Sajrus

Miley Cyrus je američka glumica i pevačica, poznata po svojoj ulozi Miley Stewart (Hannah Montana) u najgledanijoj tinejdžerskoj seriji Hannah Montana...

Street style

Street style Dženifer Aniston

Dženifer Aniston je američka glumica, rođena u Kaliforniji 1969.godine. Široj javnosti je postala poznata po seriji "Prijatelji" tumačeći lik Rejčel Grin...

Street style

Street style - Alicia Keys

Alicia Keys ( Ališa Kiz ) je američka R&B i soul pevačica, pijanistkinja i glumica...

Street style

Street Style: NYFW – proleće 2014 - I deo

Ovih dana Njujork pleše u ritmu proleća. Pored revija koje obeležavaju Nedelju mode, najinteresantnije odevne kombinacije nisu samo na modnoj pisti, već i na ulicama.

Street style

IKONE STILA 80 +

Od 2008. godine, fotograf Ari Seth Cohen širom sveta fotografiše ulični stil dama koje su u svojoj osmoj deceniji života.

Street style

Street style: Milan MFW proleće 2015

Posle Londona, muška Nedelja mode stiže u Milano i mi vam donosimo sveže odevne kombinacije svih likova koji dolaze i odlaze sa jedne revije na drugu.

Street style

Irina Šaik u Londonu

Supermodel Irina Šaik prisustvovala je “photocall-u”, povodom njenog najnovijeg filmskog poduhvata “ Hercules “ održanom u Londonu.

Street style

Street Style: Nedelja visoke mode u Parizu

Nedelja visoke mode u Parizu okupila je dame iz celog sveta, pogotovo bogatu klijentelu iz Kine, Rusije i sa Bliskog Istoka koja važi za najbolje kupce visoke mode danas.