Intervju

Kejti Peri o depresiji i odnosima sa Orlandom Blumom

33-godišnja Kejti Peri je konačno našla „zlatnu sredinu“.

Devojka je napokon naučila kako da kombinuje karijeru i lični život. Iako ne iz prvog pokušaja, ali sada pevačica i glumac Orlando Blum imaju idealni odnos. Glumica je u jednom intervjuu otkrila više detalja o njihovom odnosu, kao i o njenoj borbi sa depresijom i stavu prema religiji.

O vezi:

"Naravno, sviđa mi se moja veza, ali to je samo deo mog života i ne bih želela da skrenem manje pažnje na druge komponente".O depresiji i lečenju:

"Imala sam ​​depresivne situacije. Prošle godine moje srce je bilo slomljeno, jer sam čekala određenu društvenu reakciju, koja nije došla. Ali taj neuspeh i vera u Boga mi je dala integritet i nešto što nikada nisam imala."

"Čini mi se da smo svi do neke mere proračunati i inficirani „virusima“. Mnogi pokušavaju da pobegnu od stvarnosti. I ja sam to radila."

"Za sve moje prijatelje, preporučujem Hoffman program (ovo je jednonedeljni kurs za rehabilitaciju koji pomaže da se nosite sa različitim ličnim problemima). Posle toga, shvatila sam da ne postoji veza između kreativnosti i patnje, a umetnik zbog njegovog idealnog imidža ne bi trebalo da pati uopšte."

O religiji:

"Moja majka se ceo moj život molila i nadala se da ću se vratiti Bogu. Nikada ga nisam ostavila. Upravo sam počela da vodim sekularniji način života i nastavljam karijeru. Ali sada, kada imam 33 godine, više sam fokusiran na duhovnost. Ja sam veliki obožavatelj Pape, on kombinuje saosećanje, poniznost i istovremeno rigoroznost i odbacivanje. On je vrlo skroman i uopšte nije neuobičajen. "

O radu:

"Trošim puno novca na koncerte, jer želim sjajnu atmosferu. Ponekad se ne osećam dobro, vrlo sam umorna nakon letenja, a ponekad i imam lične probleme pre nego što odem na scenu. Ali, volim umetnost. Volim da sanjam i da osmislim nešto novo."

foto:marieclaire.ua/

Povezane teme

U fokusu

Pariz s juga planete

Srce Buenos Ajresa krase grandiozna stara zdanja koja su građena u Evropi, a onda, kamen po kamen preneta i sastavljena u prestonici Argentine.

Intervju

Intervju - Hamilton Linda

Pitajte reditelja Tima Milera šta je nedostajalo svim nastavcima Terminatora koji su snimljeni nakon revolucionarnog T2: Sudnji dan, 1991. godine i reći će vam - Sara Konor.

U fokusu

Blago Kariba

Hotel Barrière Le Carl Gustaf St–Barth ima 23 sobe i apartmana koji su smešteni u vikendicama, potkrovljima i vilama sa privatnim bazenom.

U fokusu

Monika Belulči – citati o muškarcima i lepoti

Bez sumnje, Monika Beluči je sinonim za žensku lepotu.

Intervju

Olga Ly for Grazia - exclusive interview

Interview with the CEO & Founder of MagModel agency.

U fokusu

Zašto je Willov House najmoderniji ekološki hotel u pustinji

Novo mesto za povlačenje i opuštanje sa najbližima.

U fokusu

Kajli Džener je pokazala kako izgledaju kancelarije njene kompanije

Kajli Džener nije uzalud najmlađa milijarderka u istoriji.

U fokusu

Prve fotografije sa venčanja tenisera Rafaela Nadala

Teniser Rafael Nadal, 19. oktobra oženio je svoju dugogodišnju partnerku Mariju Fransisku Pereljo.

U fokusu

Trospratna gradska kuća na Menhetnu za 2,75 miliona dolara: poseta Karli Klos

Zavirili smo u elegantnu gradsku kuću modela Karli Klos.

Intervju

Intervju: Bred Pit – Pogled u sebe

Otkriva nam koliko je važno duboko zaroniti u svoju dušu, suočiti se sa sobom, kako za ulogu, tako i privatno, i ističe da muškarci odrastaju sa idejom da moraju uvek da budu snažn...