U fokusu

12 citata Monike Beluči koji inspirišu i navode na razmišljanje

Monika Beluči je 30. septembra proslavila svoj 54. rođendan.

Kultna zvezda italijanskog filma i jedna od najseksepilnijih žena na planeti uprkos godinama nastavlja da inspiriše modne kreatore, filmske režisere i svojom lepotom i šarmom nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Izdvojili smo nekoliko citata Monike Beluči koji će vas inspirisati:

1. O balansu

    "Ne znam da li je balans koji sam postigla idealan. Ne snimam i ne radim stalno. Zbog toga nisam žurila sa rođenjem dece dok nisam bila spremna za to. Pokušavam da organizujem svoje vreme prema svojim potrebama. Ne želim da posao bude prioritet, jer su mi deca važnija."

2. O hrani

    "Znam da ne mogu jesti brašno, ne mogu jesti hleb i testenine. Ali šta mogu učiniti ... Mrzim zabrane. Ponekad je potreban komad zadovoljstva, zar ne? Štetno je naravno. Ali još je štetnije da se odreknete svega. Ja jedem sve, ali najviše volim italijansku hranu. Čak i moja ćerka radi isto. Njena omiljena hrana je testenina i parmezan. "

O lepoti

    "Šta znači biti lepa? Ne radi se o biologiji... ženstvenost je odraz vašeg života i iskustva. "

4. O razvodu sa Kaselom

    "Mi imamo previše različite svetove sa Vinsentom. Imam svoje prijatelje, on ima svoje, imam svoje hobije, on ima svoje. Samo ponekad napuštamo našu okolinu i provodimo zajedničko vreme. Mislila sam da je ovaj model odnosa idealan. Ali u gotovo svakom braku, prekretnica dolazi kada postoje dva načina da se razvije odnos - bilo da se razvedete ili da se održi brak. Nažalost, izabrali smo prvi, lakši način."

5. O godinama

    "Ne bih želela da imam dvadeset ni za šta na svetu. Sada sam mnogo srećnija nego tada. Sa dvadeset sam učila, pokušavala da razumem ko želim da budem, patila od nesigurnosti. Sada znam tačno ono šta mi treba, i bez čega ne mogu živeti."

6. O zavisti

    "Nemojte mrzeti ljude koji su zavidni, jer oni prepoznaju da ste bolji."

7. O pažnji muškaraca

    "Ne razumem žene koje kažu da ih muškarci žele poniziti. Po mom mišljenju, one jednostavno nisu u saglasnosti sa sobom. "

8. O idealima

    "Morate biti popustljivi. Na kraju krajeva, ko smo mi: lude koje pokušavaju da održe ravnotežu na lopti, koja se sama vrti strašnom brzinom, putujući kroz univerzum. Ko u takvim uslovima može biti savršen?"

9. O ličnoj sreći

    "Osećam se srećno u svojoj koži. I to nije zato što sam lepa.  Znam mnoge veoma lepe ljude čiji je život užasan. I oni se vrlo loše osećaju sami sa sobom. Osećati unutrašnju udobnost nije kako izgledate spolja, već kako se osećate unutra. Ja sam srećna osoba, jer sam doživela veliku ljubav prema sebi - imam vrlo veliku porodicu."

10. O harmoniji

"Lepota bi trebalo da nam pomogne da pronađemo harmoniju, ljubav i smisao u ovom ludom svetu."

11. O Italiji

    "Italija je deo moje ličnosti, moj način razmišljanja, akcija, to je moj životni stil! Zemlja porekla određuje čak i kako jedete! Drugim rečima, kako gledate na samo postojanje! Mislim da je Italija zemlja koja ima mnogo nedostataka, kao i mnoge druge zemlje, ali istovremeno nas često percipiraju kao "prelepa zemlja", zemlja u kojoj postoje umetnost, lepota, dobra hrana, dobar život ... "

12. O dijetama

    "Ako se pripremam za ulogu za koju moram izgubiti težinu, ja to mogu učiniti. Jedem meso, ribu, povrće i odmah izgubim težinu. Ali ponekad se pripremam za ulogu u kojoj treba da dobijem težinu, i mogu vam reći da takve uloge više volim."

 foto:elle.ru

Povezane teme

U fokusu

Leto na švajcarskoj rivijeri

Romantična avantura po obali Ženevskog jezera počinje putem ka Montreju, kroz gradiće koji su u isto vreme mondenska letovališta, domovi umetnika i poprište istorije

U fokusu

Lejdi Gaga i Bredli Kuper su počeli da žive zajedno

Izgleda da su se glasine o njihovoj romansi pokazale istinitim!

U fokusu

Kuća u kojoj su živeli mladenci Elizabeta II i princ Filip

Gde je provela najsrećnije dane kraljica Elizabeta II?

U fokusu

Kako zaslađivači mogu da pomognu u kontroli težine i koje su „pametne” zamene za šećer

„Ne mogu da se odreknem slatkih stvari, a želim da smršam.” Ovo je jedna od najčešćih rečenica koja se može čuti na svakom koraku...

U fokusu

Nikol Kidman će biti mama po peti put?

Nikol Kidman, 52-godišnja glumica želi veliku porodicu.

U fokusu

Kako preživeti u svetu bez lajkova

Nedavno je Instagram na području Kanade izveo zanimljiv eksperiment sa korisnicima i konačno dao konkretan dokaz da društvene mreže mogu da utiču na mentalno zdravlje.

Intervju

Ana Stanić – Kada emocije vode glavnu reč

Vlasnica kolekcije balada koje nadilaze hirove vremena i promene ukusa otkriva nam kako nastaje muzika koju stvara, na šta kao autorka nikad neće pristati, koje boje smatra sinonim...

U fokusu

Zvanično: Monika Beluči i Nikolas Lefebvre su raskinuli

Glumica je rekla u intervjuu sve o rastanku sa 36-godišnjim partnerom.

U fokusu

Milioni za prevaru: Dženifer Lopez je pripremila bračni ugovor koji se ne dopada Aleksu Rodrigezu

Dženifer Lopez, 49-godišnja glumica i pevačica će se uskoro venčati.

U fokusu

Nova funkcija: Airbnb servis nudi iznajmljivanje ostrva na Pacifiku

Sa ličnim trenerom, šefom kuhinje i terapeutom za masažu!

U fokusu

Rijana o svom ličnom životu, porodici i planovima da postane majka

Rijana je dala iskren intervju i govorila o svojim planovima za budućnost.