U fokusu

Šoping u Las Vegasu

Najveći, najsjajniji, najodvažniji... Las Vegas je jedino mesto na zemlji koje može da vas iznenadi i oduševi, opčini i zabavi...

 

Godine 2009. u srcu Las Vegasa otvoren je prestižan Crystal City Center. Shopping centar koji zauzima površinu od 500.000 kvadratnih metara podseća na grad u gradu. CityCenter obuhvata 2.400 privatnih rezidencija, dva luksuzna hotela, kao i 61-kvadratni Resort Casino.

 

Konstrukcija Crystal City Center evocira osećaj istraživanja i otkrivanja. Fasada, od metala i kristala, daje jasnu poruku posetiocima da ih čeka nezaboravno iskustvo. Takozvani "oklop" zgrade pokazuje veličinu i silovitost ovog centra spolja, a misteriju iznutra.

 

Fenomenalna spiralna konstrukcija, na ulaznom delu maloprodajne oblasti  je još jedan razlog zbog kojeg ćete ući u centar. Sa krovova iznad holova spuštaju se luksuzni kristalni lusteri koji će vas zajedno sa LED diodama prosto ostaviti bez daha. U ovom delu centra možete se opustiti uz žuborenje vode iz vodopada ili napraviti kratku pauzu  u kafeima i barovima. Luksuznih restorani, neobičnog dizajna, kao što su „Wolfgang Puck“  i „Todd English“omogućiće vam da uživate i u ukusnoj hrani. Posetioci koji žele da se zabave, lako će pronaći kazinu jer do njega vode veoma neobične stepenice.

 

Izvor: LuxLife

Povezane teme

U fokusu

Pariz s juga planete

Srce Buenos Ajresa krase grandiozna stara zdanja koja su građena u Evropi, a onda, kamen po kamen preneta i sastavljena u prestonici Argentine.

Intervju

Intervju - Hamilton Linda

Pitajte reditelja Tima Milera šta je nedostajalo svim nastavcima Terminatora koji su snimljeni nakon revolucionarnog T2: Sudnji dan, 1991. godine i reći će vam - Sara Konor.

U fokusu

Blago Kariba

Hotel Barrière Le Carl Gustaf St–Barth ima 23 sobe i apartmana koji su smešteni u vikendicama, potkrovljima i vilama sa privatnim bazenom.

U fokusu

Monika Belulči – citati o muškarcima i lepoti

Bez sumnje, Monika Beluči je sinonim za žensku lepotu.

Intervju

Olga Ly for Grazia - exclusive interview

Interview with the CEO & Founder of MagModel agency.

U fokusu

Zašto je Willov House najmoderniji ekološki hotel u pustinji

Novo mesto za povlačenje i opuštanje sa najbližima.

U fokusu

Kajli Džener je pokazala kako izgledaju kancelarije njene kompanije

Kajli Džener nije uzalud najmlađa milijarderka u istoriji.

U fokusu

Prve fotografije sa venčanja tenisera Rafaela Nadala

Teniser Rafael Nadal, 19. oktobra oženio je svoju dugogodišnju partnerku Mariju Fransisku Pereljo.

U fokusu

Trospratna gradska kuća na Menhetnu za 2,75 miliona dolara: poseta Karli Klos

Zavirili smo u elegantnu gradsku kuću modela Karli Klos.

Intervju

Intervju: Bred Pit – Pogled u sebe

Otkriva nam koliko je važno duboko zaroniti u svoju dušu, suočiti se sa sobom, kako za ulogu, tako i privatno, i ističe da muškarci odrastaju sa idejom da moraju uvek da budu snažn...