U fokusu

Airbnb je imenovao 10 najpopularnijih destinacija za turizam u 2020. godini

Već možete sa spakujete torbe!

Airbnb, mrežni servis za rezervaciju, objavio je listu 10 najboljih destinacija za putovanja u 2020. godini. Pri sastavljanju liste uzet je u obzir rast rezervacija tokom godine i na osnovu pokazatelja određene su top zemlje za putovanja.

Airbnb istraživanje pokazalo je da će 2020. godine većina turista planirati odmor na mestima koja su u procesu pripreme za velike događaje. Na primer, takmičenja u surfovanju u Brazilu ili lansiranje NASA-ine misije „Mars 2020“ na obali Floride (SAD).

Grad Milvoki koji se može pohvaliti velikim brojem barova i restorana, na vrhu je liste Airbnb-a. Takođe u gradu će naredne godine biti i Nacionalna konvencija Demokratske stranke. Drugo mesto zauzeo je grad Bilbao (Španija). 2018. godine dobio je titulu "Najboljeg evropskog grada godine" i smatra se mestom bogate kulture, dobre hrane i arhitekture. Pokrajina Buri Ram na severoistoku Tajlanda, koja je poznata po svojim drevnim ruševinama i mestu za trčanje maratona, bila je na trećem mestu.

Četvrto mesto - Sunburi, grad u Australiji, smešten nedaleko od Melbourna i dom mnogih divljih životinja. Peto mesto pripada Rumuniji. Šesto mesto - grad Kijan u Kini. Sedmo mesto - grad Eugene - kulinarski centar Oregona (SAD). Osmo mesto – Luksemburg. Deveto mesto zauzima Gvadalahara, koji je drugi najveći grad u Meksiku i poznat je po fantastičnoj kolonijalnoj arhitekturi, kao i tekili i muzičkom žanru mariachi. Deseto mesto - zemlja Vanuatu, sa više od 80 ostrva u Južnom Tihom okeanu.

officiel-online.com

Povezane teme

U fokusu

Pariz s juga planete

Srce Buenos Ajresa krase grandiozna stara zdanja koja su građena u Evropi, a onda, kamen po kamen preneta i sastavljena u prestonici Argentine.

Intervju

Intervju - Hamilton Linda

Pitajte reditelja Tima Milera šta je nedostajalo svim nastavcima Terminatora koji su snimljeni nakon revolucionarnog T2: Sudnji dan, 1991. godine i reći će vam - Sara Konor.

U fokusu

Blago Kariba

Hotel Barrière Le Carl Gustaf St–Barth ima 23 sobe i apartmana koji su smešteni u vikendicama, potkrovljima i vilama sa privatnim bazenom.

U fokusu

Monika Belulči – citati o muškarcima i lepoti

Bez sumnje, Monika Beluči je sinonim za žensku lepotu.

Intervju

Olga Ly for Grazia - exclusive interview

Interview with the CEO & Founder of MagModel agency.

U fokusu

Zašto je Willov House najmoderniji ekološki hotel u pustinji

Novo mesto za povlačenje i opuštanje sa najbližima.

U fokusu

Kajli Džener je pokazala kako izgledaju kancelarije njene kompanije

Kajli Džener nije uzalud najmlađa milijarderka u istoriji.

U fokusu

Prve fotografije sa venčanja tenisera Rafaela Nadala

Teniser Rafael Nadal, 19. oktobra oženio je svoju dugogodišnju partnerku Mariju Fransisku Pereljo.

U fokusu

Trospratna gradska kuća na Menhetnu za 2,75 miliona dolara: poseta Karli Klos

Zavirili smo u elegantnu gradsku kuću modela Karli Klos.

Intervju

Intervju: Bred Pit – Pogled u sebe

Otkriva nam koliko je važno duboko zaroniti u svoju dušu, suočiti se sa sobom, kako za ulogu, tako i privatno, i ističe da muškarci odrastaju sa idejom da moraju uvek da budu snažn...