U fokusu

Airbnb je imenovao 10 najpopularnijih destinacija za turizam u 2020. godini

Već možete sa spakujete torbe!

Airbnb, mrežni servis za rezervaciju, objavio je listu 10 najboljih destinacija za putovanja u 2020. godini. Pri sastavljanju liste uzet je u obzir rast rezervacija tokom godine i na osnovu pokazatelja određene su top zemlje za putovanja.

Airbnb istraživanje pokazalo je da će 2020. godine većina turista planirati odmor na mestima koja su u procesu pripreme za velike događaje. Na primer, takmičenja u surfovanju u Brazilu ili lansiranje NASA-ine misije „Mars 2020“ na obali Floride (SAD).

Grad Milvoki koji se može pohvaliti velikim brojem barova i restorana, na vrhu je liste Airbnb-a. Takođe u gradu će naredne godine biti i Nacionalna konvencija Demokratske stranke. Drugo mesto zauzeo je grad Bilbao (Španija). 2018. godine dobio je titulu "Najboljeg evropskog grada godine" i smatra se mestom bogate kulture, dobre hrane i arhitekture. Pokrajina Buri Ram na severoistoku Tajlanda, koja je poznata po svojim drevnim ruševinama i mestu za trčanje maratona, bila je na trećem mestu.

Četvrto mesto - Sunburi, grad u Australiji, smešten nedaleko od Melbourna i dom mnogih divljih životinja. Peto mesto pripada Rumuniji. Šesto mesto - grad Kijan u Kini. Sedmo mesto - grad Eugene - kulinarski centar Oregona (SAD). Osmo mesto – Luksemburg. Deveto mesto zauzima Gvadalahara, koji je drugi najveći grad u Meksiku i poznat je po fantastičnoj kolonijalnoj arhitekturi, kao i tekili i muzičkom žanru mariachi. Deseto mesto - zemlja Vanuatu, sa više od 80 ostrva u Južnom Tihom okeanu.

officiel-online.com

Povezane teme

Intervju

Intervju – Duška Jovanić

Poznata Beograđanka objašnjava kako je razbudila dremljivu čitalačku publiku romanom “Ljubica: legenda o fatalnoj Srpkinji” i otkriva detalje svog dnevnika iz izolacije.

U fokusu

Najavili treće dete u spotu za “Divlje”

Pevač Džoni Ledžend i supermodel Krisi Tajgen kroz muzičke spotove su ispisali čitavu hroniku svoje ljubavi, a za to imaju dobre razloge

U fokusu

Da li su estetski hirurzi “operisali” brak Džulije Roberts?

Mediji su neko vreme razvodili slavnu glumicu od supruga Danijela Modera, a kada se to nije dogodilo, objavili su drugačije vesti

U fokusu

Vraća se Princ s Bel Era, ali neće biti smešan

U talasu povratka starim, popularnim serijama stiže nam vest da se ponovo snima "Princ sa Bel Era".

U fokusu

5 činjenica o novoj seriji “Kralj”

Sa prvim dobrim vestima o popuštanju epidemije, vratiće se na snimanje ekipa serije "Kralj", koja je nastala prema knjizi Vuka Draškovića “Kralj Aleksandar od Jugoslavije”.

U fokusu

Najromantičnija fotografija Vinsenta Kasela i Tine Kunaki

Glumac je podelio romantičnu fotografiju na svom Instagram profilu.

U fokusu

Proglašeni pobednici takmičenja Huawei Next Image 2020

Prijave za jedno od najvećih svetskih takmičenja u mobilnoj fotografiji, Huawei Next Image Awards 2020, završene su, a eminentni žiri izabrao je lokalne pobednike, pobednike prve f...

U fokusu

Idealno mesto za ljubitelje golfa:Toscana Resort Castelfalfi

Od stare seoske kuće i štale napravljena je kuća koja se nalazi na teritoriji najvećeg golf kluba u Toskani, Castelfalfi.

U fokusu

Umesto od kuće radite godinu dana sa Barbadosa

Možete li zamisliti da promenite svoju kućnu kancelariju za mesto sa pogledom na ostrva Kariba?

U fokusu

Kako su članovi kraljevske porodice čestitali rođendan Megan Markl

Šarmantne fotografije i kratke čestitke kraljevskog para i Elizabete II.

U fokusu

Limun u vrtu i zlatna kada: Kendal Džener pokazala svoju kuću u Los Anđelesu

„Kada sam prvi put videla ovu kuću i vrt sa limunom, odmah sam se setila mirnih španskih sela. To mi je trebalo. U mom životu postoji toliko haosa, nervoze i letova da je mesto sa...

U fokusu

Fetije – biser na obali zapadne Turske

Kristalno čisto Egejsko more, veličanstvene stene, spomenici drevnih vremena - Fetije će vas zadiviti raznim blagom.

U fokusu

Kako je vraćen mural Nebojši Glogovcu

U Užicu je osvanuo novi mural sa likom slavnog glumca, pošto je prethodni uništen i prelepljen reklamama

U fokusu

Neka tajna bude otkrivena: Šon Pen se oženio mladom australijskom glumicom

Šon Pen se u tajnosti venčao sa svojom devojkom, 28-godišnjom australijskom glumicom Lejlom Džordž, posle tri godine zabavljanja.