U fokusu

Bungalov Merilin Monro je pretvoren u hotel

Legendarni hotel Beverli Hills gde su tokom godina boravile mnoge poznate ličnosti odlučio je da podigne svoj status.

Hotel ima luksuzni bungalov (odvojenu kuću u vrtu) nazvanu po Merilin Monro. Čuvena plavuša često je boravila u hotelu Beverli Hills, tako da je hotelsko osoblje temeljno proučavalo njen ukus, a ažurirani bungalov se baš slaže sa njenim ličnim stilom. Bungalov je skriven od znatiželjnih očiju u bašti među palmama i cvećem i ima vlastiti vrt. Pozlaćeni plafoni, apstraktni otisci na kućnom tekstilu, masivan nameštaj - glamurozna razigrana priroda Merilin Monro lako se ogleda u svakom detalju enterijera.

U jednoj od soba na zidu je portret bivše vlasnice stana - kako bi se pojačao efekat. Tu je i njena poznata fraza "Jedina stvar koju sam stavila na sebe noću je kap parfema Chanel br. 5".

Bungalov ima ogroman mermerni „bar“ koji je potpuno zatrpan kultnim francuskim parfemima i proizvodima za kupanje. Prostor je dobio ime Chanel №5 Fragrance Bar.

Još jedna ekskluzivna atrakcija je procedura šampanjske kupke. Mehurići će biti ne samo u kupatilu, već i u čaši - za to postoji odgovarajuća zaliha Dom Perignon (omiljeni šampanjac Merilin Mornro) u sobi. Osim toga, bungalov ima biblioteku Merilin Monro. Ovo je prostorija sa kolekcijom omiljenih knjiga o glumici i opsežnom kolekcijom filmova sa njenim učešćem.

Meni je takođe prilagođen i kreiran je po omiljenim jelima legendarne glumice. U intervjuu za Pageant magazin 1952. godine, plavuša je otkrila da često kupuje odreske, jagnjeće kotlete, kao i sirove šargarepe za prilog. U hotelu Beverli Hills hotel će vam ponuditi isto. A za desert - sladoled, omiljenu poslasticu Merilin.

Noć u bungalovu koštaće 8.500 dolara. S jedne strane je skupo, ali sa druge strane - da bi se osećali kao filmska zvezda, ne žali se za bilo kakvim novcem.

Povezane teme

U fokusu

Megan Markl, Donald Tramp, Kardi Bi: Time je proglasio 25 najuticajnijih korisnika interneta

Američki časopis Time objavio je listu od 25 najuticajnijih ljudi na internetu.

U fokusu

Majli Sajrus je objasnila zašto ne želi decu

Odavno smo shvatili da Majli Sajrus ima malo zajedničkog sa atraktivnom tinejdžerkom Hanom Montanom.

U fokusu

Leto na švajcarskoj rivijeri

Romantična avantura po obali Ženevskog jezera počinje putem ka Montreju, kroz gradiće koji su u isto vreme mondenska letovališta, domovi umetnika i poprište istorije

U fokusu

Lejdi Gaga i Bredli Kuper su počeli da žive zajedno

Izgleda da su se glasine o njihovoj romansi pokazale istinitim!

U fokusu

Kuća u kojoj su živeli mladenci Elizabeta II i princ Filip

Gde je provela najsrećnije dane kraljica Elizabeta II?

U fokusu

Kako zaslađivači mogu da pomognu u kontroli težine i koje su „pametne” zamene za šećer

„Ne mogu da se odreknem slatkih stvari, a želim da smršam.” Ovo je jedna od najčešćih rečenica koja se može čuti na svakom koraku...

U fokusu

Nikol Kidman će biti mama po peti put?

Nikol Kidman, 52-godišnja glumica želi veliku porodicu.

U fokusu

Kako preživeti u svetu bez lajkova

Nedavno je Instagram na području Kanade izveo zanimljiv eksperiment sa korisnicima i konačno dao konkretan dokaz da društvene mreže mogu da utiču na mentalno zdravlje.

Intervju

Ana Stanić – Kada emocije vode glavnu reč

Vlasnica kolekcije balada koje nadilaze hirove vremena i promene ukusa otkriva nam kako nastaje muzika koju stvara, na šta kao autorka nikad neće pristati, koje boje smatra sinonim...

U fokusu

Zvanično: Monika Beluči i Nikolas Lefebvre su raskinuli

Glumica je rekla u intervjuu sve o rastanku sa 36-godišnjim partnerom.