U fokusu

Džastin Timberlejk prodaje svoj stan

Pošto se približava dan venčanja sa glumicom Džesikom Bil, pevač Džastin Timberlejk odlučio je da proda svoj stan u Njujorku.  Timberlejk je cenu stana postavio na 7,65 miliona dolara, a stan je kupio 2010. godine za oko milion dolara manje, piše magazin Us Weekly.

 

Stan se sastoji od tri spavaće sobe, tri kupatila i velikog balkona. Pogled iz stana na Menhetn je neverovatan. Sa balkona se može videti i Empire State Building. Glavno kupatilo ima podno grejanje, ovalnu kadu i zatvoreni tuš. U kuhinji se nalaze elementi napravljeni od izrezbarenog bresta i dimljenog stakla. Pod je popločan granitom, a tu se nalazi i ostava za vino.

 

Dve od tri spavaće sobe imaju i kupatilo popločano granitom. "Volim čistu, skoro modernu arhitekturu, u kojoj se nalaze dodaci koji je čine toplom, jer ona po svojoj prirodi to nije", kazao je Timberlejk.

 

Da li u cilju da podigne cenu stanu ili da se malo hvali, Timberlejk je „priznao“ da je proveo mnogo sati renovirajući svoj stan. "Sedeo bih i posmatrao prostor satima. Rob sam detalja. Volim mnogo različitih stvari, a pravi izazov je uzeti sve te delove koje volite i pronaći im nešto zajedničko kako ne bi izgledalo da su samo nabacani", rekao je Timberlejk.

 

Izvor: BizLife

Povezane teme

U fokusu

Pariz s juga planete

Srce Buenos Ajresa krase grandiozna stara zdanja koja su građena u Evropi, a onda, kamen po kamen preneta i sastavljena u prestonici Argentine.

Intervju

Intervju - Hamilton Linda

Pitajte reditelja Tima Milera šta je nedostajalo svim nastavcima Terminatora koji su snimljeni nakon revolucionarnog T2: Sudnji dan, 1991. godine i reći će vam - Sara Konor.

U fokusu

Blago Kariba

Hotel Barrière Le Carl Gustaf St–Barth ima 23 sobe i apartmana koji su smešteni u vikendicama, potkrovljima i vilama sa privatnim bazenom.

U fokusu

Monika Belulči – citati o muškarcima i lepoti

Bez sumnje, Monika Beluči je sinonim za žensku lepotu.

Intervju

Olga Ly for Grazia - exclusive interview

Interview with the CEO & Founder of MagModel agency.

U fokusu

Zašto je Willov House najmoderniji ekološki hotel u pustinji

Novo mesto za povlačenje i opuštanje sa najbližima.

U fokusu

Kajli Džener je pokazala kako izgledaju kancelarije njene kompanije

Kajli Džener nije uzalud najmlađa milijarderka u istoriji.

U fokusu

Prve fotografije sa venčanja tenisera Rafaela Nadala

Teniser Rafael Nadal, 19. oktobra oženio je svoju dugogodišnju partnerku Mariju Fransisku Pereljo.

U fokusu

Trospratna gradska kuća na Menhetnu za 2,75 miliona dolara: poseta Karli Klos

Zavirili smo u elegantnu gradsku kuću modela Karli Klos.

Intervju

Intervju: Bred Pit – Pogled u sebe

Otkriva nam koliko je važno duboko zaroniti u svoju dušu, suočiti se sa sobom, kako za ulogu, tako i privatno, i ističe da muškarci odrastaju sa idejom da moraju uvek da budu snažn...