grazia

U fokusu

Džej Zi, Drejk ili Leonardo DiKaprio - ko je otac Rijaninog deteta?

Do nedavno je Rijanin lični život, uprkos pažnji novinara, bio uvijen aurom misterije.

Nakon dramatičnog raskida sa Kris Braunom, pevačica dugo nije mogla da nađe dostojnu zamenu. Međutim, kruži priča da će se uskoro situacija dramatično promeniti: svi mediji navode da 28-godišnja pevačica očekuje bebu.

Nakon spekulisanja da li je trudna ili je po svojoj prirodi sklona gojenju, mediji pokušavaju da utvrde ko je otac njenog nerođenog deteta. Do sada, među najverovatnijim kandidatima na listi su tri imena: Drejk, Leonardo DiKaprio i Džej-Zi. Prema glasinama, reper Džej Zi i Rijana su već godinama u vezi i nije u pitanju samo blisko prijateljstvo. Njihov odnos je toliko jak da je čak i žrtva nevere odavno zatvorila oči.

Dva druga potencijalna kandidata takođe su se pojavila na ljubavnom horizontu Rijane. Rijana je prema navodima američkih tabloida, preskočila jedan od najvažnijih modnih događaja godine - Met Gala bal jer je uživala u romantičnoj večeri u Las Vegasu sa Leonardom DiKaprijem.

Poslednji i najverovatniji kandidat je reper Drejk. Uzgred, on i Riri su bili u kratkoj romansi 2010. godine. U prilog ovoj verziji govore i intervjui objavljeni u američkim časopisima. Prema izvoru koji je blizak paru, Rijana i Drejk su zajedno nekoliko meseci. "Oni kriju svoju vezu, jer u ovom trenutku žele da urade pravu stvar i da ne stavljaju svoj privatni život na ekran."

Činjenica je da su izvođači odlučili da daju svom odnosu još jednu šansu, a mediji su počeli da pričaju o tome još pre nekoliko meseci, nakon izlaska njihovog zajedničkog spota. Seksualna napetost koja vlada na snimku, viđena je i na live nastupu na ceremoniji Brit Awards i postala je prava senzacija. U svakom slučaju, ako su glasine istinite, pevačica će u vrlo bliskoj budućnosti, dati zvaničnu izjavu i rešiti zagonetku koja muči umove novinara i fanova zvezde širom sveta.

Pročitajte još

Povezane teme

U fokusu

6 zdravstvenih benefita terapije crvenom svetlošću

Najnoviji wellness trend, koji bi mogao da reši sve vaše psiho-fizičke probleme.

U fokusu

Svi smo osobe u razvoju: Posetite jedinstvenu izložbu u Galeriji Štab

Izložbu dokumentarnih fotografija, čije otvaranje je pratila i revija, možete pogledati do 17. marta.

U fokusu

10 neverovatnih žena koje su ostavile neizbrisiv istorijski trag

U susret 8. martu , prisećamo se onih koje su rušile predrasude i činile čuda za prava žena

U fokusu

Nova energija: Martovsko izdanje magazina GRAZIA je u prodaji!

Novoj energiji, novim impulsima u životu, posvetili smo broj koji je pred nama.

U fokusu

Ko su bile prave ratnice crne Sparte

Ženske elitne trupe iz ilmova Žena kralj, Vakanda zauvek i Crni panter NISU HOLIVUDSKA FANTAZIJA.

U fokusu

Ko je prava žena?

Preplavljeni smo modelima osoba kakve moramo da budemo ako želimo da uspemo u životu, a u srži svih, kriju se rodni stereotipi.

U fokusu

Fotografije koje obećavaju srećan kraj: Keri Bredšo i Ejdan Šo u strastvenom zagrljaju

Ljubavna priča glavne junakinje Seksa i grada, zahuktava se u II sezoni nastavka And Just Like that.