grazia

U fokusu

Emili Ratajkovski i Pit Dejvison prvi put zajedno u javnosti

Čini se da su Pit Dejvison i Emili Ratajkovski zvanično par. O njihovom odnosu šuška se još od početka novembra, ali su se komičar i manekenka sada pojavili prvi put u javnosti.

Posetili su utakmicu New York Knicksa u Medison Skver Gardenu, gde su imali najbolja mesta u prvom redu, a sedeli su pored još jednog komičara – Bena Stilera. Iako nisu razmenjivali nežnosti na javnom mestu, činili su se bliskim – razgovarali su, šaputali, smejali se i to sve vreme tokom utakmice.

Fotografija para izašla je čak i na službenoj Instagram stranici New York Knicksa

Pre nego što su ušli u vezu. Pit i Emrata su bili dobri prijatelji, a tek od nedavno su oboje singl. Komčar je “šetao” neke od najlepših žena na svetu, među kojima su, svojevremeno verenica – pevačica Arijana Grande, zatim glumice Kejt Bekinsejl, Margaret Kvali i Fibi Dajnevor, tu je i  Kaja Gerber, ali i žena sa kojom se činilo da će veza potrajati - Kim Kardašijan.

Što se tiče Emili, nedavno su je povezivali sa glumcem Bredom Pitom, a ove godine se razvela od producenta Sebastijana Ber-Maklarda (razlog je, navodno, njegovo neverstvo), sa kojim ima jednogodišnjeg sina Silvestera.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

 

 

Pročitajte još

Povezane teme

U fokusu

Budućnost se može dizajnirati

Zanimanja sutrašnjice nisu nešto što nas tek očekuje, ona su već prisutna. Treba ih samo pronaći. Ako to nije moguće, onda ih valja izmisliti

U fokusu

Diskretni šarm mangupa

Cirkusku školu je iskoristio da razvije naročiti stil glume, a drskim humorom osvaja neke od najlepših žena sveta. Ružnim ga nazivaju samo zavidljivci.

U fokusu

Nova moda bez roda

Iako smo još od osamdesetih navikli da muške rokenrol zvezde poput benda Kiss, Dejvida Bouvija, Olivera Mandića i mnogih drugih koketiraju sa odećom za žene, ovaj fenomen nas šokir...

U fokusu

Samo dva meseca nakon razvoda, oženio se Kanje Vest

Reper se sa dizajnerkom Bjankom Censori venčao na privatnoj ceremoniji.

U fokusu

Kejt Hadson se uključila u raspravu o nepo bebama

Pošto je jedan njujorški magazin 2022. proglasio godinom nepo beba, debata se zahuktava između korisnika društvenih mreža, i poznatih koji se osećaju prozvanima

U fokusu

Kijanu Rivs: Bajker sa kojim bi se svaka žena rado provozala

Glumac novogodišnje pripreme obavlja na svom omijenom prevoznom sredstvu.

U fokusu

Hoće li Ilon Mask dati ostavku na mesto šefa Twittera?

Korisnici ove mreže to očigledno žele, čeka se njegov potez.

U fokusu

Margo Robi je najplaćenija glumica na svetu

Ali i dalje zarađuje 10 puta manje od Toma Kruza.