U fokusu

Gde je i šta radi?

Još malo i izaći će prvi broj CR Fashion Book harizmatične Karin Rojtfild, bivše urednice francuskog izdanja magazina Vogue. Osim novog modnog magazina, Karin  je snimala i dokumentarni film'Mademoiselle C u kome je zabeležila svaki trenutak nastajanja svog novog magazina. Ali to nije sve što je Karin pripremila za ovaj mesec. Uz sve, ova dama je dizajnirala novu kolekciju za kozmetičku kuću MAC koja je jednostavno nazvana MAC Carine Roitfeld Collection.

 

 

U kolekciji neutralnih i tamnijih tonova mogu se naći senke, maskare, lakovi za nokte, veštačke trepavice, olovke za oči, gel za obrve... a mnogi su kao najzanimljiviji proizvod izdvojili “šablone” kojima se na licu može nacrtati zvezdice kao svojevrsni ukrasni mladež. U reklamnoj kampanji 58-godišnja Karin ukrasila je lice zvezdicom, nazvavši je svojim novim srećnim znakom lepote. MAC je objavio i videospot u kome Karin otkriva svoje tajne šminkanja.

 

Povezane teme

U fokusu

Pariz s juga planete

Srce Buenos Ajresa krase grandiozna stara zdanja koja su građena u Evropi, a onda, kamen po kamen preneta i sastavljena u prestonici Argentine.

Intervju

Intervju - Hamilton Linda

Pitajte reditelja Tima Milera šta je nedostajalo svim nastavcima Terminatora koji su snimljeni nakon revolucionarnog T2: Sudnji dan, 1991. godine i reći će vam - Sara Konor.

U fokusu

Blago Kariba

Hotel Barrière Le Carl Gustaf St–Barth ima 23 sobe i apartmana koji su smešteni u vikendicama, potkrovljima i vilama sa privatnim bazenom.

U fokusu

Monika Belulči – citati o muškarcima i lepoti

Bez sumnje, Monika Beluči je sinonim za žensku lepotu.

Intervju

Olga Ly for Grazia - exclusive interview

Interview with the CEO & Founder of MagModel agency.

U fokusu

Zašto je Willov House najmoderniji ekološki hotel u pustinji

Novo mesto za povlačenje i opuštanje sa najbližima.

U fokusu

Kajli Džener je pokazala kako izgledaju kancelarije njene kompanije

Kajli Džener nije uzalud najmlađa milijarderka u istoriji.

U fokusu

Prve fotografije sa venčanja tenisera Rafaela Nadala

Teniser Rafael Nadal, 19. oktobra oženio je svoju dugogodišnju partnerku Mariju Fransisku Pereljo.

U fokusu

Trospratna gradska kuća na Menhetnu za 2,75 miliona dolara: poseta Karli Klos

Zavirili smo u elegantnu gradsku kuću modela Karli Klos.

Intervju

Intervju: Bred Pit – Pogled u sebe

Otkriva nam koliko je važno duboko zaroniti u svoju dušu, suočiti se sa sobom, kako za ulogu, tako i privatno, i ističe da muškarci odrastaju sa idejom da moraju uvek da budu snažn...