U fokusu

Grand kafa Black'n'Easy nova kategorija kafe na srpskom tržištu

Grand kafa Black 'n' Easy je revolucionarna inovacija u kategoriji kafe; po svemu prava turska kafa, a sprema se brzo i lako, na instant način!

Grand Black’n’Easy kafa sadrži miris, ukus i kvalitet mlevene tradicionalne kafe, a u isto vreme uzima ono što je najbolje kod instant kafe, a to je brza priprema prilagođena vremenu i uslovima u kojima živimo. Ne brinite, nećemo menjati lepu tradiciju ispijanja turske kafe. Samo ćemo omogućiti da se ta tradicija zadrži u modernom obliku i da još duže traje. Najzad ćemo našu omiljenu kafu moći da nosimo u koferu ili tašni na svako putovanje i, konačno, ona će biti prisutna u svim prilikama u kojima je do sada, samo zbog nepraktične pripreme, nedostajala. Zar to nije vrhunska inovacija?

»Koliko već decenija nema promena u konzumaciji turske kafe? Evoluirale su samo džezve i šolje, a novi su bili samo brendovi koji nisu menjali, ni razvijali navike i potrebe potrošača. Ali, potrebe su se ipak vidno promenile. Grand kafa je to primetila i hrabro im krenula u susret«, kaže Slavica Lalović, marketing menadžer u Grand kafi.

»Ovo je prilika da se i mladoj generaciji predstavi turska kafa u onom obliku koji prvenstveno prati njihov način života: Oni su nestrpljivi, žive brzo, traže zadovoljenje potrebe odmah i ne razmišljaju mnogo unapred. Zato im savršeno odgovara turska kafa spakovana u pojedinačnu kesicu koja se priprema jednostavno, tako što se sadržaj iz kesice sipa u šolju i prelije vrućom vodom,« poručuju iz Grand kafe.

Činjenica je da ništa ne može da nas razbudi tako dobro kao šoljica turske kafe i zato je ona potrebna svima, i mladim i starijim generacijama. Pogotovo onima koji kafu piju više iz potrebe za stimulacijom i buđenjem, nego za uživanjem.

Jednostavna za pripremu, poznatog mirisa i ukusa, Grand kafa Black’n’ Easy će lako pronaći svoje mesto u svakom domu, kancelariji, u bilo kom delu dana kada je potrebno podići energiju uz predah uživanja u omiljenoj turskoj kafi. Svi koji vole da uživaju u turskoj kafi pijuckaju svoju kaficu natenane, sada će sa lakoćom na bilo kom mestu uživati u prepoznatljivom ukusu Grand kafe, na nov način, bez džezve!

Grand kafa Black'n'Easy je zato sinonim za metamorfozu, regeneraciju, promenu, revoluciju. Inovativna i praktična, ova kafa je uspela da pomiri različite svetove uživanja u pravoj turskoj kafi i jednostavnu pripremu instant kafe, a očuva prepoznatljiv kvalitet, i miris i ukus Grand kafe. 

Povezane teme

Intervju

Intervju – Nada Šargin

Prvakinja Narodnog pozorišta, dobitnica brojnih glumačkih priznanja, na samom početku nove pozorišne sezone analizira najvažnija pitanja sopstvene profesije na temelju svog velikog...

U fokusu

Planovi za jesen: posetite luskuzni hotel Baglioni Resort

Dobar razlog da u oktobru odete na Maldive.

U fokusu

Kajli Džener otvorila je vrata svog doma u predgrađu Los Anđelesa

Kajli Džener je najmlađa milijarderka i to se najbolje ogleda u njenom domu.

U fokusu

Nove fotografije sa venčanja Džastina i Hejli Biber

Džastin i Hejli Biber su 30. septembra održali službenu ceremoniju venčanja na kojoj su okupili svoje prijatelje i rođake.

U fokusu

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds su po treći put postali roditelji

Srećan događaj dogodio se još u avgustu, ali zvezde su ovu činjenicu uspešno sakrile od javnosti.

U fokusu

Džesika Simpson izgubila je 45 kilograma šest meseci nakon porođaja

Šest meseci nakon rođenja trećeg deteta glumica je izgubila čak 45 kg.

U fokusu

Kako se ružičasta vrpca Estée Lauder bori protiv raka dojke

Stvarni i veoma impresivni rezultati u brojkama.

U fokusu

Magija Pariza u nedelji mode

Uz malo planiranja, postoji mnogo načina da uživate u atmosferi jednog od najvažnijih praznika stila, čak i ako nemate ulaznice za revije.

U fokusu

Otvara se kafić Saint Laurent u Parizu

Do početka pariske nedelje mode Saint Laurent će otvoriti svoj prvi kafić.

U fokusu

Umetnost u svetu luksuza

Da li smo u modnim kućama dobili najveće mecene svog vremena ili brendovi koriste vezu sa umetnošću da bi povećali vrednost svojih proizvoda?

U fokusu

Kim Kardašijan se bori protiv bolesti

Zvezdi je dijagnostikovan eritematozni lupus i reumatoidni artritis.

U fokusu

Kira Najtli je rodila drugo dete

Britanska glumica Kira Najtli rodila je drugo dete.

U fokusu

Prodaje se vila u kojoj je nekada živela Sofija Loren

Želite da živite kao prava filmska zvezda u staroj vili? Sada možete kupiti luksuznu vilu u Rimu za 19 miliona evra!

U fokusu

Grazia istraživanje – Slavni žive ispod radara

Nekada su poznati voleli da pokazuju svoje bogatstvo, ali im je sada sigurnost na vrhu liste.