grazia

U fokusu

Grand kafa Black'n'Easy nova kategorija kafe na srpskom tržištu

Grand kafa Black 'n' Easy je revolucionarna inovacija u kategoriji kafe; po svemu prava turska kafa, a sprema se brzo i lako, na instant način!

Grand Black’n’Easy kafa sadrži miris, ukus i kvalitet mlevene tradicionalne kafe, a u isto vreme uzima ono što je najbolje kod instant kafe, a to je brza priprema prilagođena vremenu i uslovima u kojima živimo. Ne brinite, nećemo menjati lepu tradiciju ispijanja turske kafe. Samo ćemo omogućiti da se ta tradicija zadrži u modernom obliku i da još duže traje. Najzad ćemo našu omiljenu kafu moći da nosimo u koferu ili tašni na svako putovanje i, konačno, ona će biti prisutna u svim prilikama u kojima je do sada, samo zbog nepraktične pripreme, nedostajala. Zar to nije vrhunska inovacija?

»Koliko već decenija nema promena u konzumaciji turske kafe? Evoluirale su samo džezve i šolje, a novi su bili samo brendovi koji nisu menjali, ni razvijali navike i potrebe potrošača. Ali, potrebe su se ipak vidno promenile. Grand kafa je to primetila i hrabro im krenula u susret«, kaže Slavica Lalović, marketing menadžer u Grand kafi.

»Ovo je prilika da se i mladoj generaciji predstavi turska kafa u onom obliku koji prvenstveno prati njihov način života: Oni su nestrpljivi, žive brzo, traže zadovoljenje potrebe odmah i ne razmišljaju mnogo unapred. Zato im savršeno odgovara turska kafa spakovana u pojedinačnu kesicu koja se priprema jednostavno, tako što se sadržaj iz kesice sipa u šolju i prelije vrućom vodom,« poručuju iz Grand kafe.

Činjenica je da ništa ne može da nas razbudi tako dobro kao šoljica turske kafe i zato je ona potrebna svima, i mladim i starijim generacijama. Pogotovo onima koji kafu piju više iz potrebe za stimulacijom i buđenjem, nego za uživanjem.

Jednostavna za pripremu, poznatog mirisa i ukusa, Grand kafa Black’n’ Easy će lako pronaći svoje mesto u svakom domu, kancelariji, u bilo kom delu dana kada je potrebno podići energiju uz predah uživanja u omiljenoj turskoj kafi. Svi koji vole da uživaju u turskoj kafi pijuckaju svoju kaficu natenane, sada će sa lakoćom na bilo kom mestu uživati u prepoznatljivom ukusu Grand kafe, na nov način, bez džezve!

Grand kafa Black'n'Easy je zato sinonim za metamorfozu, regeneraciju, promenu, revoluciju. Inovativna i praktična, ova kafa je uspela da pomiri različite svetove uživanja u pravoj turskoj kafi i jednostavnu pripremu instant kafe, a očuva prepoznatljiv kvalitet, i miris i ukus Grand kafe. 

Pročitajte još

Povezane teme

U fokusu

Roze bajka nije tako roze: Mašin Gan Keli pokušao da se ubije

Muzičar je u novom dokumentarcu otkrio svoju mračnu stranu.

U fokusu

Amerika na nogama: Protesti zbog odluke Vrhovnog suda o zabrani abortusa

Vrhovni sud SAD ukinuo je zakon koji je donet pre 50 godina.

U fokusu

Hana Selimović: Za kratki film potrebni su veština, ideja i ozbiljan fokus

Ovog leta, na Bašta Festu u Bajinoj Bašti, koji se održava od 30. juna do 3. jula, biće prikazan i kratkometražni film “Nula” rediteljke Lee Filipovski, gde je Hana Selimović odigr...

U fokusu

Horoskopski znak Nikol Kidman otkriva zašto ona ne stari

Može li astrologija zaista objasniti način na koji starimo?

U fokusu

Ko je novi dečko Demi Mur?

Glumica već neko vreme uživa u novoj ljubavi.

U fokusu

Mali, ali moćan: Gvinet Paltrou predstavila vibrator

Glumica je snimala krajnje interesantnu reklamu za novi proizvod svoje kuće Goop.

U fokusu

Kiki Palmer - prva crnkinja u ulozi Pepeljuge

Nakon Toni Brekston koja je igrala Belu na Brodveju, Kiki je druga afroamerička glumica koja tumači junakinju iz neke poznate bajke.

U fokusu

Najbolji tata na svetu: Dejvid Bekam na odmoru sa Harper

Fudbaler uživa na odmoru u Veneciji, a društvo mu pravi desetogodišnja ćerka.

U fokusu

(Lažni) moralista Čarli Šin: Da je ćerka živela pod mojim krovom ne bi završila na OnlyFansu

Glumac kritikuje bivšu suprugu Deniz Ričards za postupke njihove ćerke Sami.

U fokusu

Za vikend na Kalemegdanu prvi regionalni festival pasa

U petak 17.juna u podne na Kalemegdanu ( kod fontane Ribar ) počinje prvi regionalni festival pasa svih rasa pod nazivom “Ulični psi”.

U fokusu

Intimna ispovest: "Odluka je pala - smanjiću grudi"

Svoju priču posvećujem svim ženama koje se i dalje dvoume.