U fokusu

Kajli Džener je pokazala kako izgledaju kancelarije njene kompanije

Kajli Džener nije uzalud najmlađa milijarderka u istoriji.

Jedna od najpoznatijih sestara porodice Kardašijan-Džener ne samo da može zaraditi novac, već istovremeno maksimalno brine o svojim zaposlenima. Kajli je na zvaničnom YouTube kanalu objavila video snimak iz kancelarije svoje kompanije Kylie Cosmetics.

Besplatan pristup automatu sa šampanjcem i neograničeni broj ružičastih M&M bombona - i tu se ne završava sa beneficijama za zaposlene. Kancelarija Kylie Cosmetics je veoma prostrana, u unutrašnjosti dominiraju ružičasti akcenti u obliku sofe i kuhinjskih atributa, lepršave stolice umesto standardnih kancelarijskih stolica, kao i ogroman broj sjajnih publikacija sa naslovnicama predstavnika poznate porodice.

Takođe, kancelarija ima odvojenu sobu u kojoj se nalaze sve kopije kolekcija koje je lansirala kompanija, odvojene garderobe za sestre, kupatilo same Kajli i lični kabinet sa svlačionicom majke zvezde, Kris Džener.

Povezane teme

U fokusu

Pariz s juga planete

Srce Buenos Ajresa krase grandiozna stara zdanja koja su građena u Evropi, a onda, kamen po kamen preneta i sastavljena u prestonici Argentine.

Intervju

Intervju - Hamilton Linda

Pitajte reditelja Tima Milera šta je nedostajalo svim nastavcima Terminatora koji su snimljeni nakon revolucionarnog T2: Sudnji dan, 1991. godine i reći će vam - Sara Konor.

U fokusu

Blago Kariba

Hotel Barrière Le Carl Gustaf St–Barth ima 23 sobe i apartmana koji su smešteni u vikendicama, potkrovljima i vilama sa privatnim bazenom.

U fokusu

Monika Belulči – citati o muškarcima i lepoti

Bez sumnje, Monika Beluči je sinonim za žensku lepotu.

Intervju

Olga Ly for Grazia - exclusive interview

Interview with the CEO & Founder of MagModel agency.

U fokusu

Zašto je Willov House najmoderniji ekološki hotel u pustinji

Novo mesto za povlačenje i opuštanje sa najbližima.

U fokusu

Prve fotografije sa venčanja tenisera Rafaela Nadala

Teniser Rafael Nadal, 19. oktobra oženio je svoju dugogodišnju partnerku Mariju Fransisku Pereljo.

U fokusu

Trospratna gradska kuća na Menhetnu za 2,75 miliona dolara: poseta Karli Klos

Zavirili smo u elegantnu gradsku kuću modela Karli Klos.

Intervju

Intervju: Bred Pit – Pogled u sebe

Otkriva nam koliko je važno duboko zaroniti u svoju dušu, suočiti se sa sobom, kako za ulogu, tako i privatno, i ističe da muškarci odrastaju sa idejom da moraju uvek da budu snažn...