U fokusu

Kuća sa 50 soba na italijanskoj obali – posetili smo dom Donatele Versaće

Predlažemo da zavirite u dizajnersku vilu na četiri sprata sa pogledom na jezero Mađore, luksuznim kaminom i sopstvenom bibliotekom.

Kada putujete blizu granice Italije i Švajcarske, obavezno pogledajte jezero Mađore. Postoji predivna četverospratnica, koja je nekada pripadala poznatom izdavaču Arnoldu Mondadori. A njen novi vlasnik bila je glavni dizajner modne kuće Versace, Donatela Versaće.

Prema izveštaju, nekretnina je modnu dizajnerku koštala 5,6 miliona dolara. Sveukupno, kuća ima 50 soba, uključujući 20 spavaćih soba, 12 kupatila, sopstvenu biblioteku i dnevni boravak sa kaminom, koji je postao glavna atrakcija vile. Sve zbog jedinstvenog zida iznad kamina, gde su poznati gosti kuće ostavili svoje autograme. Tamo možete pronaći potpise osnivača Walt Disney Company, Ernesta Hemingveja i dr. Prašnjava ružičasta vila uređena je u klasičnom italijanskom stilu. U blizini vile nalazi se bujna bašta, otvoreni bazen i ribnjak, a postoji i poseban izlaz na jezero Mađore. Donatela je živela na jezeru, ali 2008, njena porodica je prodala vilu Fontanelle, koja se nalazi na obali jezera Komo, za 39,1 milion dolara. Vila je bila jedno od omiljenih mesta za letovanje starijeg brata Donatele, dizajnera Đanija Versaćea.

foto:Vogue

 

Povezane teme

Intervju

Intervju - Hamilton Linda

Pitajte reditelja Tima Milera šta je nedostajalo svim nastavcima Terminatora koji su snimljeni nakon revolucionarnog T2: Sudnji dan, 1991. godine i reći će vam - Sara Konor.

U fokusu

Blago Kariba

Hotel Barrière Le Carl Gustaf St–Barth ima 23 sobe i apartmana koji su smešteni u vikendicama, potkrovljima i vilama sa privatnim bazenom.

U fokusu

Monika Belulči – citati o muškarcima i lepoti

Bez sumnje, Monika Beluči je sinonim za žensku lepotu.

Intervju

Olga Ly for Grazia - exclusive interview

Interview with the CEO & Founder of MagModel agency.

U fokusu

Zašto je Willov House najmoderniji ekološki hotel u pustinji

Novo mesto za povlačenje i opuštanje sa najbližima.

U fokusu

Kajli Džener je pokazala kako izgledaju kancelarije njene kompanije

Kajli Džener nije uzalud najmlađa milijarderka u istoriji.

U fokusu

Prve fotografije sa venčanja tenisera Rafaela Nadala

Teniser Rafael Nadal, 19. oktobra oženio je svoju dugogodišnju partnerku Mariju Fransisku Pereljo.

U fokusu

Trospratna gradska kuća na Menhetnu za 2,75 miliona dolara: poseta Karli Klos

Zavirili smo u elegantnu gradsku kuću modela Karli Klos.

Intervju

Intervju: Bred Pit – Pogled u sebe

Otkriva nam koliko je važno duboko zaroniti u svoju dušu, suočiti se sa sobom, kako za ulogu, tako i privatno, i ističe da muškarci odrastaju sa idejom da moraju uvek da budu snažn...